Merhabalar ekledim ekledim yeni tarihini inşallah gelmez listeye isim eklenmesini İsteyen arkadaşlarımız lütfen tarihlerinizi belirtin :1hug:
slmlar herkese ceylancım dün yumurtladın sen dimi ikimizin aynı terihlerdi adetler size bişey sorucam kızlar belki komik bulabilirsiniz ama gülmeyin :))))) ben 3-4 aydır hep karbonat testini deniyorum hiç köpürmedi şimdiye kadar akşamda öylesine deniyim dedim can sıkıntısına denedim anam bi köpürdü görücektiniz bardaktan taştı acaba diyorum bu karbonat hamilelikten değilde yumurtlama gününde köpürüyo olabilirmi o geldi aklıma çünkü benim adet tarihim 18 ocak ceylanda akşam yumurtladı aynıydı bizim tarihlerimiz hee bide bu sabah tekrar yapayım dedim bakalım köpürücekmi direk dibe çöktü anlamadım bende ama aklıma öyle bişey geldi işte acaba yumurtladığımız gün köpürüyo olabilirmi kızlar
Olabilir çünkü hamile kaldığında da LH hormonun her geçen gün artar o yüzdenyumurtalama da o hormonla alakalı olduğunu düşünürsek doğru bir tanı koymuşsun Hoşgeldin nerelerdesin??Dün ovulasyon testine göre çiftti bugün az silik çizgi çıktı o yuzden doğru ..bu günleri iyi değerlendirmek gerekir..delikafaduldendelikafadulden
derya002 akıntımda 2 parmak arasında uzayan bir akıntı yapışkan bişeyden söz etmek mümkün ama iççamaşırımda akıntım filan olmadı ateş ölçme yöntemini de doğrulamış oldum
ceylancım bi sorum daha olucak sana canım yaa dün ovulasyon testinde yumurtladığın çıkmış hayırlısı olsun öncelikle canım benim inşallah bu ay seninde hamiş haberini alırız peki akıntına baktınmı dün nasıldı ben bakıyorum ama öyle kaygan bi akıntım yok
İnşallah hamile kalırız herbirimiz tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz doğar benim ve eşimin doğumgünleri bu ay..Durum meleğimiz hediye gelmeyecek annesine babasına:çok üzgünüm:
ya kızlar ama ben akşamı değerlendiremedim önceki akşamı değerlendirdim eğer ben akşam yumurtladıysam önceki akşamki spermler yaşarmıki off yaa gün aşırı dedikleri için gün aşırı çalışıyoruz bu akşam çalışıcaz yine ama yumurta 24 saat yaşıyo dimi inş allahım yaa bu sefer tutsun nolur benimde ocak 16 doğum günüm doğum günü hediyesi olsun bana((((((((((((
cnm spermler yaşar merak etme sen çalışmaya devam...inş. hamile kalırsın ama eğer bu ayda olmazsa bi dahaki ay yumurtlama gününde ilişki olacak şekilde liste yap gerekirse cnm valla ben öle yapacam bu ay:))))
insalllah kızlar hediyelerimiz gelir artık...
ben de kaçtır yazıyorum... eşimin Kasımda dogumgunuydu o zaman da bekledim... sımdı ocak da benım dogum gunum ınsallah bu sefer bari oluyor diyorum ama kendimi avutuyorum işte...
vay vay vayyy ne çok ocak doğumlu var yawww. inşallah hepimis hamile kalırızzz yeni yıll uğur getirecek biseeee.
deryacımm yaşar diolar 24 saat ama ben pek güvenemiom yaşadığına. rabbim isterse tabiki yaşatır ve hamile kalırsınn. ama keşke dünü de değerlendirseydin be gülümm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?