En erken hamilelik belirtileri

slmlar herkese ceylancım dün yumurtladın sen dimi ikimizin aynı terihlerdi adetler size bişey sorucam kızlar belki komik bulabilirsiniz ama gülmeyin :))))) ben 3-4 aydır hep karbonat testini deniyorum hiç köpürmedi şimdiye kadar akşamda öylesine deniyim dedim can sıkıntısına denedim anam bi köpürdü görücektiniz bardaktan taştı acaba diyorum bu karbonat hamilelikten değilde yumurtlama gününde köpürüyo olabilirmi o geldi aklıma çünkü benim adet tarihim 18 ocak ceylanda akşam yumurtladı aynıydı bizim tarihlerimiz hee bide bu sabah tekrar yapayım dedim bakalım köpürücekmi direk dibe çöktü anlamadım bende ama aklıma öyle bişey geldi işte acaba yumurtladığımız gün köpürüyo olabilirmi kızlar

Merhabalar ekledim ekledim yeni tarihini inşallah gelmez listeye isim eklenmesini İsteyen arkadaşlarımız lütfen tarihlerinizi belirtin :1hug:

teşekkür ederim cnm..listeden takip etmek heyecanlı oluyo ama inşallah en kısa zamanda takip etmek zorunda kalmayız:)

ceylancım bi sorum daha olucak sana canım yaa dün ovulasyon testinde yumurtladığın çıkmış hayırlısı olsun öncelikle canım benim inşallah bu ay seninde hamiş haberini alırız peki akıntına baktınmı dün nasıldı ben bakıyorum ama öyle kaygan bi akıntım yok

Olabilir çünkü hamile kaldığında da LH hormonun her geçen gün artar o yüzdenyumurtalama da o hormonla alakalı olduğunu düşünürsek doğru bir tanı koymuşsun Hoşgeldin nerelerdesin??Dün ovulasyon testine göre çiftti bugün az silik çizgi çıktı o yuzden doğru ..bu günleri iyi değerlendirmek gerekir..delikafaduldendelikafadulden

derya002 akıntımda 2 parmak arasında uzayan bir akıntı yapışkan bişeyden söz etmek mümkün ama iççamaşırımda akıntım filan olmadı ateş ölçme yöntemini de doğrulamış oldum

canım ben gözlerimden bi rahatsızlık geçirdim damla kullandığım için (damlayla göz bebeklerimi sürekli büyüttü doktor) o yüzden damlayı günde 3 defa kullanmam gerekti damlayı damlatıncada görme kaybı oluyodu giremedim ne zamandır şimdi iyi allaha şükür gözümün içinde iltihaplanma olmuş ama geçti şükür şimdi gözlük verdi gelicek gözlüklerim yarın zaten kullanıyodum ama 2,5 tu numaram şimdi 3,5 olmuş ilerlemiş yani ama bundan sonra burdayım :))

derya002 akıntımda 2 parmak arasında uzayan bir akıntı yapışkan bişeyden söz etmek mümkün ama iççamaşırımda akıntım filan olmadı ateş ölçme yöntemini de doğrulamış oldum

canım benimde iççamaşırımda yok yani iççamaşırımda kaygan akıntım yok ama sanki çamaşırım kahveye boyanıyor değişik bişey bide akıntı olarak parmağımla aldığımda beyaz ama çok az uzuyor öyle yarım cm falan değil yani uzama sadece 1 mm falan bide kaygan değil yapışkan bilmiyorumki bu hemen hemen bir haftadır devam ediyo inş yumurtlama dönemimdir canım yaa hayırlısı artık ne diyelim

İnşallah hamile kalırız herbirimiz tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz doğar benim ve eşimin doğumgünleri bu ay..Durum meleğimiz hediye gelmeyecek annesine babasına:çok üzgünüm:

ஐ♥ஐ ▒░░ ♥♥ ░░▒ ஐ♥ஐ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

:::::::::::: Hadi Kızlar Hamiş Haberlerinizi Bekliyoruz!!! :::::::::::

“”””ARALIK LİSTEMİZ””””
ravzanur---------------------18 Aralik
Serdi--------------------------4 Aralık
Kedi79-----------------------5 Aralık
Selenaa---------------------8 Aralık
Pınar7-----------------------7 Aralık
Yeşildeniz-----------------10 Aralık
Arzu38----------------------12 Aralık
Ylmzhatice----------------12 Aralık
Umutsuz09---------------13 Aralık
LAdy Tempo-------------14 Aralık
The_Fts---------------------14 Aralık
Krizalit------------------------12 Aralık
Shinmina-------------------19 Aralık
Nilufersahh------------------20 Aralık
Sweetbaby-------------------1 Aralık
Leylim-------------------------8 Aralık
Sebnemgun-----------------8 Aralık
Simenay---------------------28 Aralık
Asu1984---------------------30 Aralık
Akkanarya------------------28 Aralık
Magicstar--------------------22 Aralık
Assprin-----------------------??

“””” OCAK LİSTEMİZ””””

Zuzuu-----------------------01 Ocak
Daisyb1--------------------01 Ocak
Serdi------------------------01 Ocak
Nakresn---------------------03 Ocak
Gülşah1985----------------02 Ocak
Ada_32----------------------10 Ocak
MaDlen----------------------05 Ocak
Ebru1987-------------------05 Ocak
Semiramis27---------------03 Ocak
Baharcan-------------------06 Ocak
Ceylan-----------------------15 Ocak
Xara---------------------------????????
Necla_cevk-----------------?????????
Shinmina--------------------15 Ocak
Ndk---------------------------16 Ocak
Güzelgözlüm--------------16 Ocak
Eslemim-------------------18 Ocak
Patricia---------------------14 Ocak
Xxmavisimxx--------------???????
Zeynep1978-------------- ????????
Derya002------------------18 Ocak
Ruzgaryağmur-----------20 Ocak
Kba--------------------------24 Ocak

“””” GÜZEL HAMİŞLERİMİZ””””
Gelgit..................................Hamilemiz
Nilhan………………………Hamilemiz
maviş83……………………. Hamilemiz
Max09 ...............................Hamilemiz
Yasemink ...........................Hamilemiz
Ankakuşu ............................Hamilemiz
Alew2187 .............................Hamilemiz
Feyzannn .............................Hamilemiz
Mercury_S ............................Hamilemiz
Mozijiku………………………Hamilemiz
Shekercim…………………..Hamilemiz
Desirebel ..............................Hamilemiz
Sebeyza ...............................Hamilemiz
Nur82 ............................... Hamilemiz
Suzan ............................... Hamilemiz
Tubacik ............................... Hamilemiz
Kubrass .............................. .Hamilemiz
Ayseney ...............................Hamilemiz
Nevergiveup18 ........................Hamilemiz
Zuzumurti ...............................Hamilemiz
Teacher_Rose .........................Hamilemiz
Hatay1977 ...............................Hamilemiz
Annembirmelek .........................Hamilemiz
232823 ............................... Hamilemiz
Şeker_Şey .............................Hamilemiz
Jasmincin ...............................Hamilemiz
Özge ............................... Hamilemiz
Cicimcim.............................. .Hamilemiz
Özgül44................................ Hamilemiz
Handan2546………………… Hamilemiz

Allah Hamilelerimizi Nazarlardan Korusun ( Amin)
ஐ♥ஐ ▒░░ ♥♥ ░░▒ ஐ♥ஐ

İnşallah hamile kalırız herbirimiz tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz doğar benim ve eşimin doğumgünleri bu ay..Durum meleğimiz hediye gelmeyecek annesine babasına:çok üzgünüm:

gelecek gelecekkkkkkkkkkk, bu ay gelmesse bidahaki aya kesin gelcekk.

hem gelmesse bu ay zaten bir ayda 2 kutlama yeterr bidahaki aya kutlansın bebişinin gelişiiyerimseniben

bu aradaaa alttaki resmin züper olmuşş kaydirigubbakcemile5

ya kızlar ama ben akşamı değerlendiremedim önceki akşamı değerlendirdim eğer ben akşam yumurtladıysam önceki akşamki spermler yaşarmıki off yaa gün aşırı dedikleri için gün aşırı çalışıyoruz bu akşam çalışıcaz yine ama yumurta 24 saat yaşıyo dimi inş allahım yaa bu sefer tutsun nolur benimde ocak 16 doğum günüm doğum günü hediyesi olsun bana ((((((((((((

insalllah kızlar hediyelerimiz gelir artık...
ben de kaçtır yazıyorum... eşimin Kasımda dogumgunuydu o zaman da bekledim... sımdı ocak da benım dogum gunum ınsallah bu sefer bari oluyor diyorum ama kendimi avutuyorum işte...

cnm spermler yaşar merak etme sen çalışmaya devam...inş. hamile kalırsın ama eğer bu ayda olmazsa bi dahaki ay yumurtlama gününde ilişki olacak şekilde liste yap gerekirse cnm valla ben öle yapacam bu ay:))))

slm kızlar.....ceylancım benım tarıhı degıstırsen sevınırım....30 aralık dedım ama malesef olmadı.adet tarıhım bugundu ama dun hastalandım.yenı umut tarıhım 29 ocak bakalım artık ne olacakkkkk....kızlar ben haftaya doktorda randevu aldım....bana sımdıden dua edın olur muuuu

vay vay vayyy ne çok ocak doğumlu var yawww. inşallah hepimis hamile kalırızzz yeni yıll uğur getirecek biseeee.

deryacımm yaşar diolar 24 saat ama ben pek güvenemiom yaşadığına. rabbim isterse tabiki yaşatır ve hamile kalırsınn. ama keşke dünü de değerlendirseydin be gülümm :)

cnm spermler yaşar merak etme sen çalışmaya devam...inş. hamile kalırsın ama eğer bu ayda olmazsa bi dahaki ay yumurtlama gününde ilişki olacak şekilde liste yap gerekirse cnm valla ben öle yapacam bu ay:))))

canım ben yumurtlama günüme denk getiremiyorum çünkü düzensiz adetim var :))))kısmet artık şansa

Canım benim ocak kaç benim 06 ocak :))

canım yaa off çok canım sıkkın ((( eşim çalıştı bütün gece değerlendiremedim ((((( olsun kısmette varsa allah yardım eder bide dün kesin olarak yumurtladığımıda bilmiyorum ki sadece karbonat dün kabardı bugün kabarmadı diye bi ihtimal dedim bu arada kızlarrr tv de tarotçu dediki 2009 un ilk ayları en çok oğlaklara şans getiricekmiş yupiiidelikafaduldenkaydirigubbakcemile5 2009 un başında ocak doğumlular çok hamiş haberi alıcaz iyi çalışın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…