En erken hamilelik belirtileri

Canım üzüldüm yeni tarihini ekledim inşallah yeni yıl süper gelir....

Canlarım ben de 28 ocak dogumluyum.. Malum 1 yaş daha yaşlanıyoruz..
İNsallah tum topik arkadaşlarının yani hepimziin bebişi gelir artık...

İŞ te Kasım da eşime sürpriz yapamadım artık Ocak ta bana olmazsa Şubatta annemin, Nisan da babamın , Haziran da kardeşimin dogum günleri şeklinde avunucaz :)))))))

nasip kızlar ya..biz olsun diye günümüzü takip ediyoruz..sanırım başka bi başlık altında okudum d.kontrol hapı kullanan bi arkadaş hamile kalmış...üstelik 20 aylık bi bebeğim var yazmış..Allahın işi işte biz beklerken korunduğu halde hamile kalanlar da var..o yüzden günümü değerlendiremedim olmayacak yada bu ayda olmadı diye üzülmeyelim kızlarrrrr...umut olmadan olmaz...

ya arkadaşlar birşey soracam bazılarınızın bildiği gibi 16 gündür adet olmuyorum ben bunun bir ayarı varmı mesela kaç gün olmaz en fazla 20 gün bir ay adet olmayıp tekrar adet olunabilirmi bu normalmi acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar birşey soracam bazılarınızın bildiği gibi 16 gündür adet olmuyorum ben bunun bir ayarı varmı mesela kaç gün olmaz en fazla 2 gün bir ay adet olmayıp tekrar adet olunabilirmi bu normalmi acaba

Eğer ay düzenli oluyorsan normal ama bence bir doktora gitmen en sağlıklısı:1hug:

Derya002 dün bende çalışmadım baksana hap kullanıp hamile kalanıyor Allahın takdiri herşey

ben de böle bişe yaşadım ben değil ama çok yakım bir komşum 4 bebişine doğum yaptı sezeryan aynı anda tüplerinide bağlettı ve tekrar hamiş kaldı ben anladım istememek gerekiyor allah sınamak için istemeyene veriyor ve yine sınamak için ise isteyene vermiyor ben daha önce k d u yanında asistanlık yapmıştım o kadar çok kürtaja tanık oldum ki çok acı ya nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum senağlama

karnımın ağrısı başladı..feci ağrıyo..kırmızı kart çook yakınnn...:a015::çok üzgünüm:

dün doktordaydım böle şeyler olabilir dedi adetimde son iki aydır ilk ay 7 gün geçkti vsonuncusud a16 gün ilaç kullanıyorum
ama son 1 aydır folik asit kullandım.

kıs sen hala doktora gitmedinmiiii:mymeka: valla dayağı hakediyon heee:mymeka:klava:kötükedihüso

dün doktordaydım böle şeyler olabilir dedi adetimde son iki aydır ilk ay 7 gün geçkti vsonuncusud a16 gün ilaç kullanıyorum
ama son 1 aydır folik asit kullandım.

hee gitmişsin pardonn:teselli:

canımm ya polikistik olabilirsin senn doktorun anlamadımıı böyle gecikmeler normal değilkii nası olabilir der? düzensizlik var işte sende bunun neresi normalyasakkelime

kıslar oturunca karnım batıyooooooo.karnım kat kat oluyo sanki. acaba bu da mı hamilelik belirtisi ayyyyyyyyyy deliricem herşeyi hamileliğe yorumluyorum

hee gitmişsin pardonn:teselli:

canımm ya polikistik olabilirsin senn doktorun anlamadımıı böyle gecikmeler normal değilkii nası olabilir der? düzensizlik var işte sende bunun neresi normalyasakkelime

neclacım bir mahsuru yoksa yaşını sorabilirmiyim

Topic bomboşşşşşşşş bana polikistik ddendi 1 kere düzensiz gördüm adeti o da geçen ay

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarrr korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodu.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?

artık cevap bekliorum sizdenn

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim bugün yazdığım şeylerdi bunlar kendi yazım derya da ne arıyor diyorum benimde yumurtlamam dündü bende gece değerlendiremedim ondan önceki gece değerlendirdim:)))sen bu akşam falan çalışmaya devam edeceksin dimii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…