slm kızlar.....ceylancım benım tarıhı degıstırsen sevınırım....30 aralık dedım ama malesef olmadı.adet tarıhım bugundu ama dun hastalandım.yenı umut tarıhım 29 ocak bakalım artık ne olacakkkkk....kızlar ben haftaya doktorda randevu aldım....bana sımdıden dua edın olur muuuu
ya arkadaşlar birşey soracam bazılarınızın bildiği gibi 16 gündür adet olmuyorum ben bunun bir ayarı varmı mesela kaç gün olmaz en fazla 2 gün bir ay adet olmayıp tekrar adet olunabilirmi bu normalmi acaba
nasip kızlar ya..biz olsun diye günümüzü takip ediyoruz..sanırım başka bi başlık altında okudum d.kontrol hapı kullanan bi arkadaş hamile kalmış...üstelik 20 aylık bi bebeğim var yazmış..Allahın işi işte biz beklerken korunduğu halde hamile kalanlar da var..o yüzden günümü değerlendiremedim olmayacak yada bu ayda olmadı diye üzülmeyelim kızlarrrrr...umut olmadan olmaz...
ya arkadaşlar birşey soracam bazılarınızın bildiği gibi 16 gündür adet olmuyorum ben bunun bir ayarı varmı mesela kaç gün olmaz en fazla 20 gün bir ay adet olmayıp tekrar adet olunabilirmi bu normalmi acaba
karnımın ağrısı başladı..feci ağrıyo..kırmızı kart çook yakınnn...:a015::çok üzgünüm:
dün doktordaydım böle şeyler olabilir dedi adetimde son iki aydır ilk ay 7 gün geçkti vsonuncusud a16 gün ilaç kullanıyorum
ama son 1 aydır folik asit kullandım.
kıs sen hala doktora gitmedinmiiii:mymeka: valla dayağı hakediyon heee:mymeka:klava:kötükedihüso
hee gitmişsin pardonn:teselli:
canımm ya polikistik olabilirsin senn doktorun anlamadımıı böyle gecikmeler normal değilkii nası olabilir der? düzensizlik var işte sende bunun neresi normalyasakkelime
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim bugün yazdığım şeylerdi bunlar kendi yazım derya da ne arıyor diyorum benimde yumurtlamam dündü bende gece değerlendiremedim ondan önceki gece değerlendirdim:)))sen bu akşam falan çalışmaya devam edeceksin dimii?ya kızlar ama ben akşamı değerlendiremedim önceki akşamı değerlendirdim eğer ben akşam yumurtladıysam önceki akşamki spermler yaşarmıki off yaa gün aşırı dedikleri için gün aşırı çalışıyoruz bu akşam çalışıcaz yine ama yumurta 24 saat yaşıyo dimi inş allahım yaa bu sefer tutsun nolur benimde ocak 16 doğum günüm doğum günü hediyesi olsun bana((((((((((((
neclacım bir mahsuru yoksa yaşını sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?