asıl yaşım 23 ama nufusta 21 :)
kıslar oturunca karnım batıyooooooo.karnım kat kat oluyo sanki. acaba bu da mı hamilelik belirtisi ayyyyyyyyyy deliricem herşeyi hamileliğe yorumluyorum
aynısı geçen ay banada oldu canım oturunca itilme oluyodu batıyoduuu. ama maalesef sonu hüsran regl olduminşallah sen olmassınn çünkü hamişlik belirtisiii :))
bencede neclacımm başka doktora git. o doktor sallamış bence seni. sana kan testleri falan yaptımıı ablan kurban olsunn :)) ???
daha çok gençmişsin bende yaşının ileri olduğunu düşündüm ve reken menepoz olabilir diyecektim allah korusun:Saruboceq: ama sen ninede bir başka dr yine git hakketten normal değil bu kadar geçikme
:))))))))))))))
ya kan testi yaptırdım abla ama oda negatif neyse yarın birdaha gideyim başka doktora o zaman bakalım yada bi ialç verdi onu kullanıyorum o bitince adet görcekmişim öle dedi yeni yılda giderim doktora hem ilaçlar biter olmassam adet giderim yine
canım ablam şımartıyorsun ama beni sırnaşık şey:enbuyukkk::1hug:
anladım hormon testi yarın yaptıryaım onuda
birde ben 13.günü acile gittim kadın doğpum polikliğne ultrasona girdim doktor bişey yok dedi dış gebelik ultrasonda gözükmezmi sinsi bi hastalıkmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?