En erken hamilelik belirtileri

Bugün kan testi yaptırdım yine 0.10 çıktı.Yani gebelik yok.Adetime en fazla 2 gün kaldı bu durumda daha ümitlenmemin anlamı yok heralde ((((

kızlar herkese meraba nasılsınız canlarım
narens uzuldüm canım ya değerler cok düşükmüş
bende tahlilyaptırmadım ama gögüslerim agriyo ve adet sancısı gibi arada tutuyo ne anlamadım adet tarihim 5 ocak gögüsüm adet olacagım zamanda agrırdı aynı bu belirtiler adetimdeki gibi yaaa insallah adet olmam bebiştir yaaaaaa

kızlar affeddersiniz ama benim vajinamda batma şeklinde ağrı var adetim 5 inde acaba onun belirtisimidir

o nası bi bakıştır ya..ceylan ne fenasınnsenağlama senağlama

kızlar şimdi nette geziyordum ve gördüklerim beni şok etti eger mideniz kaldırabilecekse google a anne bebek resinleri yazıp görsellerde arama yapın görsellerden ilk sayfada ikinci resim beni şok etti bir bebek resmi ama bildiğğimiz bebeklerden çok farklı
bu arada bazı bilgizayarlarda sayfa farkı olduğunu untmayın

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Ay deryaaa.. Korkrum sayfayı bir açtımm bir de senin göz damlan felan tedavin vardı yaa.. direk göz sandım.. Yazıyı okuyunca şaşırdım tabi :) yumurta bızım gözle görecegimiz kadar bbuyukmuşşş demek şaşırdım... YUmurtayı gözle görüyoruz ama spermler cok kucuk görünmez heralde

çok güzel yaa bi rahim ameliyatı sırasında kadın tesadüfen yumurtluyomuş kızlar ve doktor bu anı saniye saniye görüntülemiş yumurtlama 15 dk sürmüş :)))) çok güzel ama:))))

alemsin kızzz tuba öldüm gülerken :)))))))sırnaşık şeysırnaşık şey

INsallah Ceylan cım önce hamile kalırız...Sonra 9. ayda burdan planlar yaparız dogum cantasına koyucaklarımızı planlarız..kocalarımız güzel resimlerimizi ceker de paylasırız burda :))

Ne alemdesiniz merhabalar kızlar hep yeni yeni arkadaşlar topiciğimizde Hoşgeldiniz aramızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…