En erken hamilelik belirtileri

Sormayın kızlar ben çok korkağımmmdır malesef.. korku filminin reklamında bile korkarım :)
yani cocuk doğsa anne şurda bişi mi var dese ben korkarım :)))

Kocaman kadınlarız kuş yumurtası kadar bile yumurtamıs yokmus eheheh

canım benim o zaman çocuğuna cesaret vermek için öyle yürekli oluyosunki sen bile inanamazsın bende çok korkardım herşeyden ama yavrum korktuğu zaman o korkmasın diye benim aklıma korku bile gelmiyo

Slm kızlar sabah biraz yazmıştım. Şimdi geldim eve hemen sarıldım bilgisayara. Tekrar bi şey sorcaktım. Benim adetime 1 2 gün kala göğüs ağrılarım kesilirdi bugün günüm ama hala göğüslerim ağrıyo. Bi de akıntı kesilirdi baştan kesildi ama bugün yine başladı akıntım. Sizce varmıdır bişey. OFFFFF

umarım hamilesindir canım neden test yaptırmıyosun akıntında keslmemiş farklılıklar var sende kızz insallah hamilesindir

aman allahım bebek ve anne yazdım resimlere baktım googleden allahım saglıklısını ver yarebbim allah saglıklı özürsüz ayıpsız cocuk versin kurban oldugum allah

umarım hamilesindir canım neden test yaptırmıyosun akıntında keslmemiş farklılıklar var sende kızz insallah hamilesindir

Of canım ya korkuyorum test yapmaya geçen ay gecikmişti yaptım o tek çizgi varya çok kötü. Yarın da olmazsam yapcam. Senin günün ne zaman sanırım aşılama yapmıştın sen yoksa yanlış mı hatırlıyorum:1rolleyes:

evet canım asılama yaptırdım 5 ocak ama benimde gögüslerim agrıyo şişti nebilim ya insallah adet olmam insallah adet olmayızda yeniyıla bebişlerimizle gireriz allah cok görmesingamyoncuiremsu

İnşallah canım ya. Çok istemeyede korkuyorum Allah hayırlı evlat versin. Bi şey daha sorcam şu kasık ağrıları aynı adet ağrısı gibi oluyomuşya hamilelikte. Hiç bi fark yokmu yani anlayabileceğimiz. Çünkü ben olacakmışım gibi ağrıyor bide bi sağa bide sola batma gibi ağrı giriyor. Birkaç saniyede geçiyor.
Amma soru sordum ha

Malesef aynı belirtiler hoşgeldin aramıza

canım benim bende hamile olmadıgım için bilemiyorum ama hamile kalanlarda aynı adet belirtileri varmıs kimse anlamıyo enimde kasıklarım araara batma yapıyo ama hiç bişey bilmiyorum beklemekten başka carem yok ama senin yerinde olsam idrar testi alırdım sabah erkeden ilk cisimle bakardım bi ümit oyalanmak için 2 cizgi garsen bideee alaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…