INsallah Ceylan cım önce hamile kalırız...Sonra 9. ayda burdan planlar yaparız dogum cantasına koyucaklarımızı planlarız..kocalarımız güzel resimlerimizi ceker de paylasırız burda :))
Sormayın kızlar ben çok korkağımmmdır malesef.. korku filminin reklamında bile korkarım :)
yani cocuk doğsa anne şurda bişi mi var dese ben korkarım :)))
Kocaman kadınlarız kuş yumurtası kadar bile yumurtamıs yokmus eheheh
Zuzuuuuuuuuuu naber günlere az kaldı hadi bakalım hayırlısı
Zuzuuuuuuuuuu naber günlere az kaldı hadi bakalım hayırlısı
Slm kızlar sabah biraz yazmıştım. Şimdi geldim eve hemen sarıldım bilgisayara. Tekrar bi şey sorcaktım. Benim adetime 1 2 gün kala göğüs ağrılarım kesilirdi bugün günüm ama hala göğüslerim ağrıyo. Bi de akıntı kesilirdi baştan kesildi ama bugün yine başladı akıntım. Sizce varmıdır bişey. OFFFFF
umarım hamilesindir canım neden test yaptırmıyosun akıntında keslmemiş farklılıklar var sende kızz insallah hamilesindir
Of canım ya korkuyorum test yapmaya geçen ay gecikmişti yaptım o tek çizgi varya çok kötü. Yarın da olmazsam yapcam. Senin günün ne zaman sanırım aşılama yapmıştın sen yoksa yanlış mı hatırlıyorum:1rolleyes:
İnşallah canım ya. Çok istemeyede korkuyorum Allah hayırlı evlat versin. Bi şey daha sorcam şu kasık ağrıları aynı adet ağrısı gibi oluyomuşya hamilelikte. Hiç bi fark yokmu yani anlayabileceğimiz. Çünkü ben olacakmışım gibi ağrıyor bide bi sağa bide sola batma gibi ağrı giriyor. Birkaç saniyede geçiyor.
Amma soru sordum ha
İnşallah canım ya. Çok istemeyede korkuyorum Allah hayırlı evlat versin. Bi şey daha sorcam şu kasık ağrıları aynı adet ağrısı gibi oluyomuşya hamilelikte. Hiç bi fark yokmu yani anlayabileceğimiz. Çünkü ben olacakmışım gibi ağrıyor bide bi sağa bide sola batma gibi ağrı giriyor. Birkaç saniyede geçiyor.
Amma soru sordum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?