canım benim bende hamile olmadıgım için bilemiyorum ama hamile kalanlarda aynı adet belirtileri varmıs kimse anlamıyo enimde kasıklarım araara batma yapıyo ama hiç bişey bilmiyorum beklemekten başka carem yok ama senin yerinde olsam idrar testi alırdım sabah erkeden ilk cisimle bakardım bi ümit oyalanmak için 2 cizgi garsen bideee alaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hihoyyyt
Hoş buldum canım. Ben sürekli takip ediyorum sizi yazamasamda. Benim kocacığım evdeyken okumakla yetiniyorum sadece. Çok zor böyle beklemek olcak mı olmayacak mı
Of varya ne güzel olur. Yarın alayım ben bi test. Bi hamile olsam inanın kocamdan önce size söyliycem. O kadar güzel karşılıyorsunuz ki süpeeeeersinizzzz:lepi:
Of varya ne güzel olur. Yarın alayım ben bi test. Bi hamile olsam inanın kocamdan önce size söyliycem. O kadar güzel karşılıyorsunuz ki süpeeeeersinizzzz:lepi:
kızlar selamlar inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Doğru valla zuzu adam eve gelcek birazdan ben daha masa hazırlamadım. Fena kapıldım size. Üstelik ben korunuyorken bile takılıyordum burda. Ben çok istiyodum ama benim akıllı kocam istemiyodu ama şimdi zafer benimdir ikna ettim:)
ceylann .. zuzuu deryaaa ve digerr arkadaslarr merhaba .. uzun zamandirr giremiyomm evimm insata girdii o yuzdenn aklimm hepp sizlerrde ne olduu kim hamiss sayfalrr cokk okuyamadimm birr haber verir misinizz listemiz nerrde kizlarr .. ceylanimm bu aralarr yumurtlama gunlerindi degilmii seninle ayniyizz galiba:içelim:
Akrepçim senin durumu okudum geçmiş olsun canım umarım bebek gelince geçer:) Çok hoşsun valla aşılamadan nsl korkmadın
benimkisi de başta istemiodu..şimcik çok istiyo..hadi kıs koş hazırla sofranı :) ben de kaçıyorum kızlar..öpüyorum hepinizi...karnım okadar ağrıyoki..büyük ihtimalle sabah moralman sıfır döniciim aranıza..ha geldi ha gelicek kırmızı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?