Akrep umarım yanlış bi şey söylemedim amacım seni üzmek kırmak değildi çok paron özür dilerim
zuzuu canım ya insallah hamilesindir de buda hamilelik belirtisidir yarın güzel haberlerle gelirsin insallah dualarımız seninle canım kendine iyi bak iyi akşamlarrr
Akrepcim nasilsin naber bir belirti degisiklik varmi sende nezaman test filan yapacaksin
kız ceylan beni yinemi yamadın sen bana kininmi var kızım 5 ocak yaz oraya cabuk delüüü gariiii
canimm iyi aksamlarr kendine iyi bak allaha emanet oll . biliyonmuu bu ayy benn reg olunca hic uzulmedimm cunkuu kesinn dusunmedimm halbuki dr. dedigii gunn yaptii ama kendimii kaptirmadimm . ve kendimii cokk mutluu hissetmistimm o gunn sen de oyle yap canimm kendine stres yapmma okk bybyinşallah ama pek ümidim yok..:çok üzgünüm:hayırlısı hepimiz içinn...
rawza hoşgeldin canım..benim bugün yarın gelicek sanırsam beklemedeyim..
kaçtımmm...ii akşamlarrrrr:a015:
canım benim mrb şimdilik adet tarihi beklemeyi düşünüyorum test yapmıcam heralde durumlardaki değişiklik gögüs agrım var şişti canım adet olmadan öncede şiserdi bilmiyorum şimdilik beklemek lazım valla insallah bebek vardır sen napıyon canım durumlar nasıl
canimm iyi aksamlarr kendine iyi bak allaha emanet oll . biliyonmuu bu ayy benn reg olunca hic uzulmedimm cunkuu kesinn dusunmedimm halbuki dr. dedigii gunn yaptii ama kendimii kaptirmadimm . ve kendimii cokk mutluu hissetmistimm o gunn sen de oyle yap canimm kendine stres yapmma okk byby
canimm bide esin bilmesinn n zaman regl oldugunuu sakinn deme bu ayy benn demedimm vee degisikk gunundee varmis gibii gosterdimm kendimii hemm oda daha rahatt oluyoo o zamann bide bunu denedimm bu ayy bakalimm.. hey allahimm neleri denettirioyosun bizee :1hug:Çok iyi yapmışsın da uygulamada o kadar iyi değiliz bende yapamıyorum her ay kararlılıkla başlıyor karamsızlıkla bitiiyor..:1hug:
canimm bide esin bilmesinn n zaman regl oldugunuu sakinn deme bu ayy benn demedimm vee degisikk gunundee varmis gibii gosterdimm kendimii hemm oda daha rahatt oluyoo o zamann bide bunu denedimm bu ayy bakalimm.. hey allahimm neleri denettirioyosun bizee :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?