canimm insaatt daha bitmedii bugunn her taraf siva olduu ancakk haftaya biterr . bu arada kaynanamlarr turkiyedeler biz ust katta onlarda yatipp kalkiyoz . bu yonden iyiyiymm ama bakalimm istte ne olcakk bebeis olursa insaatt bebisi olurr her haldedelikafaduldensana soru sormustumm o bebegi nasil yaptin yazarmisinn bi degisigini bende yapmak istiyomdaa:teselli:İnşaat bitti sanırım , inşallah canım yüz ifademden anlıyor mimiklerim demesemde yetiyor yavaş yavaş toparlanıyorum:1hug:
ceylan canım ben kırmızıları gördüm sil listeden olurmu canım
ne zman olacağımı bilmiyorum
teşşekürederim yazdığın için
artık umudum ocağa
kaldı
canimm insaatt daha bitmedii bugunn her taraf siva olduu ancakk haftaya biterr . bu arada kaynanamlarr turkiyedeler biz ust katta onlarda yatipp kalkiyoz . bu yonden iyiyiymm ama bakalimm istte ne olcakk bebeis olursa insaatt bebisi olurr her haldedelikafaduldensana soru sormustumm o bebegi nasil yaptin yazarmisinn bi degisigini bende yapmak istiyomdaa:teselli:
seninn bebek resmin varyaa yazinin altinda bir melekk oo onun gibii bende kendime eklemek istiyorumm adresii verir misinn ve ne reye yazcagimi ingilizcem yokk da benimm anlamama simdi oo yazilöardanmirmirmirmir:1hug:
Hangi bebeği nasıl yaptım anlamadım yazını atlamışım canım
Garezim yok sadece bir sayfada bana ettiğin laflar çok kırıldım çok bilmiş filan diye kelimeler sarfetmişsin Burda herkesin paylaşımı aynı ..
Sadece ben herkes yazdığı anda göremeyebilirim çünkü devamlı topici takip edemiyorum ve okuyunca çok şaşırmıştım
canimm insaatt daha bitmedii bugunn her taraf siva olduu ancakk haftaya biterr . bu arada kaynanamlarr turkiyedeler biz ust katta onlarda yatipp kalkiyoz . bu yonden iyiyiymm ama bakalimm istte ne olcakk bebeis olursa insaatt bebisi olurr her haldedelikafaduldensana soru sormustumm o bebegi nasil yaptin yazarmisinn bi degisigini bende yapmak istiyomdaa:teselli:
evet kırılmıstım ama sonra arkadaslar acıklama yaptılar ve ben sana ondan sonra mesajla paylasımlarda bulunmustum ama cvp gelmemişti sorun değil dedim şimdi sen cok sacma yapıyosun o listeye ismimi yazınca nolucakki hayretsinya senin eline mi kaldı hamileliğimiz sacmalama inat etmişde sinirlenmiste kaile almamısta benim ismimi yazmamıs takan kim ya o kadar önemli zannetme kendini hayret bişey ya
Haddini aşma arkadaşım Listedesin şimdi gördüm ve yazdım ben kendimi neden önemli biri zannediyim ki..Hem dediğin gibi benim yazmamla hamile kalınmıyor..Çok ayıp ettin
Haddini aşma arkadaşım Listedesin şimdi gördüm ve yazdım ben kendimi neden önemli biri zannediyim ki..Hem dediğin gibi benim yazmamla hamile kalınmıyor..Çok ayıp ettin
sil beni listenden yazmana gerek yok okadar kalp kırdıktan sonra listeye bakmak bile istemiyom beni mutlu etmiyor kimse hattini asmasın lütfen
sil beni listenden yazmana gerek yok okadar kalp kırdıktan sonra listeye bakmak bile istemiyom beni mutlu etmiyor kimse hattini asmasın lütfen
canimm ellerinee saglikk hemm hakkini helall ett bizimm icinn ugrasiyosunn :CüvCüv:hadii bu konuyuu uzatmiyalim.. yanlis anlasilma oldu arada sadecee hadiihihoyyytBen mi kalp kırdım görmedim tüm gün bilgisayar başında olmam mümkün değil ben zaten anlamsız iletinden önce eklemiştim garezim kimaseyle olamaz sadece devamlı takip etmem söz konusu olamaz herkese diyorum arkadaşlar görmediğimde defalarca söyleyin yanlış anlaşıldım ve asıl sen çok kalp kırdın ben sadece o listeyi yaparak herkese umut olsun İstemiştim ..
hepimiz çok özel çok güzel birşey için uğrasıyoruz ve gercekten çok duygusalız olay tamamen bu
Ben mi kalp kırdım görmedim tüm gün bilgisayar başında olmam mümkün değil ben zaten anlamsız iletinden önce eklemiştim garezim kimaseyle olamaz sadece devamlı takip etmem söz konusu olamaz herkese diyorum arkadaşlar görmediğimde defalarca söyleyin yanlış anlaşıldım ve asıl sen çok kalp kırdın ben sadece o listeyi yaparak herkese umut olsun İstemiştim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?