En erken hamilelik belirtileri

ravzanur hak helal edilecek bir mevzu yok ortada ben severek yapıyorum hepimize umut ama bilmiş kendini ne zannediyorsun demek çok ağır hitamlar
Sevgiyle kalın

ravzanur hak helal edilecek bir mevzu yok ortada ben severek yapıyorum hepimize umut ama bilmiş kendini ne zannediyorsun demek çok ağır hitamlar
Sevgiyle kalın

ne demek sevgiyle kalın sende sevgiyle kal ama burda bak akrepte çok üzgün hadi lütfen güzel şeyler söyleyin birbirimize çok ihtiyacımız var bizi bizden başka kim anlarki

akrepcim ve ceylancım canım arkadaşlarım bugün çok üzüldüm ben gerçekten ortada sadece yanlış anlaşılma ve bu sancılı dönemlerin getirdiği duygusallığın kırılganlıkları var bende bu ara çok duygusalım o yüzden şu anda kendimi çok kötü hissediyorum artık bende aşağıdan misafir misafir bakıcam size hoşçakalın

bende öyle yapıcam cok kırıldım listedende ismimi silin umutlanmıyom listede ismini görünce beni mutlu etmiyo gerek yok tesekkürler hakkınızı helal edin

herkes gergin anlasilan yasakkelime bence fazla uzatmayin olay tatliya baglansin.
yaaa bi sorum var ama cevap vermiosunuz ki!!!!
korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodu.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?
şakkıdıhihoyyyt

bende öyle yapıcam cok kırıldım listedende ismimi silin umutlanmıyom listede ismini görünce beni mutlu etmiyo gerek yok tesekkürler hakkınızı helal edin

blöf yapmıştım barışın diye olmadı nolur ya tamam hiç yaşanmadı farzedin olmazmı hem umutlanmıyorum ne demek liste uğurlu liste bak 2009 hepimize uğurlu gelcek

canım belki geç döllenme olmuştur sen 1 kaç gün daha bekle bi kez daha test yap bence

ya kızlar doktor yumurtlamıyorsun dedı. ıkı gun once akıntım vardı sımdı yumurta akı kıvamında akıtıyorum. acaba yumurtlamısmıyım

evet ıkı gun once aldım elıme bıraz uzadı o gun ılıskı esnasındada cok akıntım var dı bugun beyazlasmıs. ya doktor yumurtlamıyorsun sdedı bu ne sımdı......

sinirim tepemde zaten kızlar üstüme gelmeyin sinir hastası oldum sizinle rahatlıyorum surda engel olmayın ya ne alınıyosunuz ya sinir oldum yine birsürü derdim var zaten

güzelim iyimisn neler oldu ya bi kayboldum neler olmuş...sinir yapma bu kadar sakin ol ya..ceylan arkadaşımızda güzel bişey yapmaya çalışıyor hepimiz hamile kalma umuduyla bişeyler paylaşıyoruz..sıkıntılısın biliyorum ama üzmeyelim birbirimizi..

merhaba arkadaşlar bugünkü son yazılanları ve tartışmaları görünce üzüldüm.o listeyi ilk ben yapmıştım ama tartışmalar yaşansın diye değil.sür ekli birbirimize adet günümüzü sorup durmayalım diye öyle bir hoşluk yapmak istemiştim.ben hamile kalıncada sağolsun ceylan arkadaşımız bana yardım olsun diye o kadar işinin arasında listeyi devam ettirdi.biliyorsunuzki sayfalar çok fazla ilerliyor ve sürekli takip mümkün olmuyor.özelliklede yoğun tempoda çalışanlar için.bu nedenle lütfen birbirimizi kırmayalım artık.burada sorunlarımızı paylaşmak dertleşmek için bulunuyoruz.bu kadar dertleşmelerden sonra tartışmalar hiç hoş değil.ayrıca listede adını görmek isteyenler kendileride ekleyebilirler.sonuçta liste sadece bizim tekelimizde olan birşey değil.umarım bugünkü kırgınlıklar en kısa zamanda biter.kusurabakmayın biraz uzun oldu ama dayanamadım ne yapayım.

Kısss Akrepp gel kıs arada alınma Ceylan a o da şeker sen şekersinnn :))

Akrep kıs sen hamişmisin yoksa hassassın canım bence bu ilk belirti

kirmizilari gördüm. cok üzgünüm... tam günümde oldum..umutlar bidahaki aya kaldi..birgün bizlerde tutturcaz insallah..demekki var haala vakti zamani. hayirlisini versin rabbim hepimize. bi sonraki adet tarihim 27.ocak listeler devame ederse benide ekleyin lütfen.

günaydın kızlar herkeze selamlar bekleyiş sürüyor zuzucuk sende varmı bi gelişme bende henüz bişey yok bakalım önemli olan yarının gelip geçmesi ondan sonra artık günümüz geçti diye saymaya başlarız tabii bugün ve yarını atlatırsak çok heycanlıyım ... hayırlısı bakalım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. zaten evde test yok olsa hemen yaparım çünki.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…