baharcannsenağlama cok üzgünümsenağlama
ravzanur hak helal edilecek bir mevzu yok ortada ben severek yapıyorum hepimize umut ama bilmiş kendini ne zannediyorsun demek çok ağır hitamlar
Sevgiyle kalın
aşılama olmuştun dimi sen tatlım sonuç belli oldumu merak ettim.
akrepcim ve ceylancım canım arkadaşlarım bugün çok üzüldüm ben gerçekten ortada sadece yanlış anlaşılma ve bu sancılı dönemlerin getirdiği duygusallığın kırılganlıkları var bende bu ara çok duygusalım o yüzden şu anda kendimi çok kötü hissediyorum artık bende aşağıdan misafir misafir bakıcam size hoşçakalın
bende öyle yapıcam cok kırıldım listedende ismimi silin umutlanmıyom listede ismini görünce beni mutlu etmiyo gerek yok tesekkürler hakkınızı helal edin
herkes gergin anlasilan yasakkelime bence fazla uzatmayin olay tatliya baglansin.
yaaa bi sorum var ama cevap vermiosunuz ki!!!!
korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodu.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?
şakkıdıhihoyyyt
ya kızlar doktor yumurtlamıyorsun dedı. ıkı gun once akıntım vardı sımdı yumurta akı kıvamında akıtıyorum. acaba yumurtlamısmıyım
sinirim tepemde zaten kızlar üstüme gelmeyin sinir hastası oldum sizinle rahatlıyorum surda engel olmayın ya ne alınıyosunuz ya sinir oldum yine birsürü derdim var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?