Canım değerin baya yüksek çıkmış.. Bir şikayetin de yok.. Bence bebeiş geç de olsa görünecektir..
Sen kendine dikkat et..
Nabersiniz kızlar? Sabahı köründe bişiler yazmıştım buraya. Az önce kan testi yaptırdım geldim. Sonuç 563. İlk testin sonucu 37 idi bundan 1 hafta önce. Ama doktorum hala keseyi göremedi. Sat 1 aralık. Sizce nedir durum?
a.s
canım peki çıkan bu sonuç hamile olduğunumu gösteriyor
ya ben bu kandaki bu kandaki 5 çıkma değerini anlamadım.benimde 2 günüm var yaptırsam çıkarmı acaba
bnce senin bebiş biraz nazlıymış..inş. yarın görünür sana annesi.yarın doktora gittiğinde yine göremedim derse başka bi doktora daha git bnce..ayrıca değerlerine göre hamilesn zaten rahat ol stres yapma..
Mozijikucum iinsalllah yarın bir sorun cıkmaz.. alırsın bebeğini kucagına sağlıkla.. Bence 4 hafta kese görünmemes için uzun değilki.. daha minnacık .. insallah doktor da sana iyi oldugunu söyler
Merhabalar Yeni Yıl Yepyeni umutlar ...Buseneden çok umutluyum
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
ceylancım nasıl gidiyo durumlar sana bişi diycem canım geçen adetlerimden önce her idrarımı bi plastik bardağa alıp bakardım renkleri çok açık ve berraktı ama bugünlerde rengi koyu ve bulanık gibi :))) tutmasın bebiş :)):)))
Canımmm hadi hayırlısı İnşallah benimde öyle biliyor musun bu ay İnşallah herkesin yüzü güler:1hug:
Çalışıyoruz valla
derya002
http://remembranceticker.tickershack.com/tickers/980be2zjegde35l1.png
kilo takip bölümüne ekle bakıyım çıkacak mı sonra değiştirirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?