En erken hamilelik belirtileri

Canım değerin baya yüksek çıkmış.. Bir şikayetin de yok.. Bence bebeiş geç de olsa görünecektir..
Sen kendine dikkat et..

canım benimdebu konuda bi tecrübem yok.bende bekliyorum benimde adet günüm 3 ocak bende düşünüyorum acaba test yapsammı yoksa bekliyeyimmi diye sabırsızlanıyorum.

Canım değerin baya yüksek çıkmış.. Bir şikayetin de yok.. Bence bebeiş geç de olsa görünecektir..
Sen kendine dikkat et..

Evet cnm değer baya yüksekte. Şu keseyi hala göremedik. Yarın yine ultrasonla bakıcak. Umarım bu sefer görürüz. Acaba çokmu geç kaldı? Yani şimdiye kadar gözükmesi gerekirmiydi? İnternetteki hesaplayıcılara göre 4+3 şuan. :uhm:

a.s
canım peki çıkan bu sonuç hamile olduğunumu gösteriyor

ya ben bu kandaki bu kandaki 5 çıkma değerini anlamadım.benimde 2 günüm var yaptırsam çıkarmı acaba

bnce senin bebiş biraz nazlıymış..inş. yarın görünür sana annesi.yarın doktora gittiğinde yine göremedim derse başka bi doktora daha git bnce..ayrıca değerlerine göre hamilesn zaten rahat ol stres yapma..

Valla Denizcim ne hamileyim ne değilim gibi. Garip hissediyorum kendimi keseyi göremediğim için. Umarım artık yarın görürüm yoksa dediğin gibi başka doktora gidicem. Dış gebelik olmasındanda korkuyorum. Herhangi bir şikayetim yok ama. yarını beklemek zorundayımfisfisfis

Mozijikucum iinsalllah yarın bir sorun cıkmaz.. alırsın bebeğini kucagına sağlıkla.. Bence 4 hafta kese görünmemes için uzun değilki.. daha minnacık .. insallah doktor da sana iyi oldugunu söyler

ceylancım nasıl gidiyo durumlar sana bişi diycem canım geçen adetlerimden önce her idrarımı bi plastik bardağa alıp bakardım renkleri çok açık ve berraktı ama bugünlerde rengi koyu ve bulanık gibi :))) tutmasın bebiş :)):)))

Merhabalar Yeni Yıl Yepyeni umutlar ...Buseneden çok umutluyum
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Canımmm hadi hayırlısı İnşallah benimde öyle biliyor musun bu ay İnşallah herkesin yüzü güler:1hug:
Çalışıyoruz valla

Mozijku çok normal keseyi görememesi hiç canını sıkma hamişlerimiz kafaları bulanacağına arada bebek nasıl büyütülür,neler yapılacak diye onları okusanıza.....

Canımmm hadi hayırlısı İnşallah benimde öyle biliyor musun bu ay İnşallah herkesin yüzü güler:1hug:
Çalışıyoruz valla

vallamı hadi inşallah çifte yeni yıl yaparız ama sen bazı bilgileri biliyosun diye soruyorum varmıki öyle bişey yani idrar koyulaşırmı fisfisfis bu arada benim karbonat idrarımı tuttuğumda hala köpürüyo :)))

mojiskucum sakın takma kafana benim bi arkadaşımın kaç kere çağardı doktor keseyi göremedi için hatta en son vajinadan muayene etti gene göremedi ama sonra bebişi göründü :)))) seninde görünücek daha çok küçük takma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…