vallamı hadi inşallah çifte yeni yıl yaparız ama sen bazı bilgileri biliyosun diye soruyorum varmıki öyle bişey yani idrar koyulaşırmı fisfisfis bu arada benim karbonat idrarımı tuttuğumda hala köpürüyo :)))
Canım Bende öyle biliyorum birde enönemli idrarda tortulanma oluyormuş karbonata inanmıyorum çünkü karbonatlı bişeye ne kadarsan kat kabarır diye düşünüyorum..:1hug:
Mozijku çok normal keseyi görememesi hiç canını sıkma hamişlerimiz kafaları bulanacağına arada bebek nasıl büyütülür,neler yapılacak diye onları okusanıza.....[/QUOTE
onlarıda okuyorumda görsem daha çok okumaya başlıcam fisfisfis
mojiskucum sakın takma kafana benim bi arkadaşımın kaç kere çağardı doktor keseyi göremedi için hatta en son vajinadan muayene etti gene göremedi ama sonra bebişi göründü :)))) seninde görünücek daha çok küçük takma sakın
Banada 2 seferdir alttan bakıyor. Ama benimde içimde yakında görüncek gibi bi his var. Bakalım hayırlısı artık inş. çok bekletmez cnm :1rolleyes:
Aferin deryaaa takılma da benim karnım ağrıyor düşünmeden edemiyorum üşütmüş olsamda tam göbeğimin oralar
yeni girenler hepiniz hoşgeldiniz
Derya002 fazla takılma ben geçen aylara nazaran çok rahatım Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını versin ...
bende rahatım bu ay canım ama yinede senden bi ricam var benim nolur benim için bir paket tek kullanımlık pet bardak al ve her idrarına bak bende bakıcam bakalım hep koyumu gidicek bide hep koyu gider ve biz senle ikimizde hamiş çıkarsak yeni bir idrara bakarak test icat ederiz belki hehehe bu arada bana yanlızca derya diyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?