Nabersiniz kızlar? Sabahı köründe bişiler yazmıştım buraya. Az önce kan testi yaptırdım geldim. Sonuç 563. İlk testin sonucu 37 idi bundan 1 hafta önce. Ama doktorum hala keseyi göremedi. Sat 1 aralık. Sizce nedir durum?
Suzancım hoşgeldin nasılsın yılbaşınız nasıldı analı-(kızlı-oğullu)
merhaba canım.yılbaşı evde geçti durumlar malum:CüvCüv: ama bu yılbaşı biraz daha farklıydı bizim için bebeğim içimdede olsa yeni yıla 3 kişi girdik çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
Amin canım...
Ben çıkıyorum herkesi öpüyorum tatlı hamişlerimizi de iki defa öpüyorum kaydirigubbakcemile3 Fasulyeler var yaaakaydirigubbakcemile3:lepi:
kızlar ya benim gögsüm bi şiş bi agrıyo dokunamıyorum bile adet belirtisi genelde adet olacagıma yakın böyle olurdu cok üzgünüm yafffffffffff nolur hamile olsam yanii nolurrrr kiiii yaaa yakında bebek calarım haaaaaaaaaaaaa
suzancım valla cok korkuyorum insallah dediğin gibidir nebilim valla test bile yaptıramıyorum korkudan
benim hamileliğimin en büyük belirtisi göğüslerdeki şişlik ve ağrıydı.İnşallah sende hamilesindir canım.
ağzın bal yesin suzancım yaa ne güzel konusuyosun cok saol bana morel verdin biliyomusun cok saol canım benim yaa kafa yı yicem ya cok üzülüyorum cok aglıyorum cok değişik bi durumdayım patlama noktasındayım kimseye bulasmamaya calısıyorum salgırgan oldum kııı eger hamile olursam cok sinirliydim herkesi bi kasık suda bogmak isstiyordum dicemm:roflol:
ağzın bal yesin suzancım yaa ne güzel konusuyosun cok saol bana morel verdin biliyomusun cok saol canım benim yaa kafa yı yicem ya cok üzülüyorum cok aglıyorum cok değişik bi durumdayım patlama noktasındayım kimseye bulasmamaya calısıyorum salgırgan oldum kııı eger hamile olursam cok sinirliydim herkesi bi kasık suda bogmak isstiyordum dicemm:roflol:
canım herşeye sinirlenme psikolojik olarak çok etkileniyosun sanırım rahat ol böyle yaparak kendini daha fazla üzersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?