En erken hamilelik belirtileri

suzancım ceylancımm çokkkkkk teşekkür ederim size allah size güzel gözlü bebişler kısmet etsin amiiiiiinnnnn

Suzancım hoşgeldin nasılsın yılbaşınız nasıldı analı-(kızlı-oğullu)

canım benim 4+3 ken 941,8 di değerim.seninkisi bence 3 haftalık falandır.bu nedenle kesenin görünmemesi normal bence.sen moralini bozma canım.

herkese yeni yılda sağlık ve mutluluklar dilerim.ben kesin hamiieyim diyordum ama test negatif çıktı. adet olana kadar insan emin olamıyor.şimdibaş dünmelerim var bazen mide bulantısı bakalım artık teste bakmıyorum.stres yapmayacam......

yumurtlama gününden üçgün öncesine kadar KIZ yumurtlama günü ve sonrası günler ERKEK .kızı taşıyan spermler daha yavaş hareket eder ve daha uzun süre yaşarlarmış...

Suzancım hoşgeldin nasılsın yılbaşınız nasıldı analı-(kızlı-oğullu)

merhaba canım.yılbaşı evde geçti durumlar malum:CüvCüv: ama bu yılbaşı biraz daha farklıydı bizim için bebeğim içimdede olsa yeni yıla 3 kişi girdik çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:

Amin canım...
Ben çıkıyorum herkesi öpüyorum tatlı hamişlerimizi de iki defa öpüyorum kaydirigubbakcemile3 Fasulyeler var yaaakaydirigubbakcemile3:lepi:

merhaba kızlar herkese nasılsınız yadıklarınızı okudum gec yazdım
derya kız belirtiler başlamıs hadi hayırlısı
ay bide yumurtlama günün de aşılama oluyo ya ozaman erkekdir benim bebeişim yupiiiiiiiiiiii
kafayı yedim anamm adet belirtileri var bende erkekdir kanımdaki d,yorum hehehhheheh:)))))))))))))))))))))))

karbonat testine güvenmeyin demedimmi kız ben size ben yapmıstım köpürdü sonra eşimede yaptırmıstım o da köpürmüştü demiştim ya hay allah ceniniziiiiiiiiiii almaya emii :))))))))))))))))))))))

kızlar ya benim gögsüm bi şiş bi agrıyo dokunamıyorum bile adet belirtisi genelde adet olacagıma yakın böyle olurdu cok üzgünüm yafffffffffff nolur hamile olsam yanii nolurrrr kiiii yaaa yakında bebek calarım haaaaaaaaaaaaa

canım hamileliktede göğüslerde şişlik ve ağrı oluyor hemen moralini şimdiden bozma

benim hamileliğimin en büyük belirtisi göğüslerdeki şişlik ve ağrıydı.İnşallah sende hamilesindir canım.

ağzın bal yesin suzancım yaa ne güzel konusuyosun cok saol bana morel verdin biliyomusun cok saol canım benim yaa kafa yı yicem ya cok üzülüyorum cok aglıyorum cok değişik bi durumdayım patlama noktasındayım kimseye bulasmamaya calısıyorum salgırgan oldum kııı eger hamile olursam cok sinirliydim herkesi bi kasık suda bogmak isstiyordum dicemm:roflol:

canım herşeye sinirlenme psikolojik olarak çok etkileniyosun sanırım rahat ol böyle yaparak kendini daha fazla üzersin

adetine az kaldı galiba.dr ne zaman kan testi yaptırmanı önerdi.bence gelecek hafta pazartesi kan testi yaptır.

canım herşeye sinirlenme psikolojik olarak çok etkileniyosun sanırım rahat ol böyle yaparak kendini daha fazla üzersin

evet canım hem kendimi hep etrafımdakileri üzüyorum ama sonradan cok pisman oluyorum ama o an aklıma karsımdakini kırmaktan başka bişey gelmiyo içime bi cadı girdi:1no2:
ocagın 1 rinide bitirmek üzereyiz ocagın 5 şinde belli olcak allah sabır versin beklerken tüm benim gibi gün sayıp bekleyen arkadaslarıma sabır versin sabır sonundada bebek versin insallahh cümlemizekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…