evet canım hem kendimi hep etrafımdakileri üzüyorum ama sonradan cok pisman oluyorum ama o an aklıma karsımdakini kırmaktan başka bişey gelmiyo içime bi cadı girdi:1no2:
ocagın 1 rinide bitirmek üzereyiz ocagın 5 şinde belli olcak allah sabır versin beklerken tüm benim gibi gün sayıp bekleyen arkadaslarıma sabır versin sabır sonundada bebek versin insallahh cümlemizekaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız
HANDAN canım cok gecmiş olsun üzüldüm ama üzülmekte faydasız inşallah yine cok beklemeden hamile olursun saglıklı bir sekilde bu arada bende dun adet oldum yarın dr a gidiyorum yine klomen verecek bakalım hayırlısı
evet canım içine bir cadının girdiği doğru ama kız mı erkek mi belli değil daha.kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
sanada gemiş olsun canım insallah gelecek aya hamile kalırsın
bide arkadaslar handana noldu ben kacırdımmı halbuki bütün sayfaları okudum sanıyorum beni aydınlatırmısınız
selam kızlar.... akrep naber? naz yaz hamılemı bılgın varmı?
kız al bikaç test yap arada ama tek çizgi çıkarsa ümitsiz olmak yok sadece oyalanmak için daha erken çünkü bide silik milik çıkarmış ikinci çizgi yupiiiiiii:)))))))
akrep demek buyuk gun 5 ocak. benımde 3 ocak heyecandan patlıycam. bu sefer oyle cook umıtlıyımkı eger negatıf olursa şok olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?