En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar nasılsınız
HANDAN canım cok gecmiş olsun üzüldüm ama üzülmekte faydasız inşallah yine cok beklemeden hamile olursun saglıklı bir sekilde bu arada bende dun adet oldum yarın dr a gidiyorum yine klomen verecek bakalım hayırlısı

evet canım içine bir cadının girdiği doğru ama kız mı erkek mi belli değil daha.kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

sanada gemiş olsun canım insallah gelecek aya hamile kalırsın
bide arkadaslar handana noldu ben kacırdımmı halbuki bütün sayfaları okudum sanıyorum beni aydınlatırmısınız

ayyyyyyyyyyy cok üzüldüm yaaaaaaaa
handancım cok gecmiş olsun allah tez zamanda seni hamilelikle ödüllendirsin canım acını tez zamanda unuttursuz uzatmadan cookk gecmiş olsun

slm canlarım akrepçim benim oğlan geçti pc ye oyun oynamaya o yüzden bakamadım canım evet aşılama genelde erkek oluyo canım bende biliyorum karşımdaki komşumda aşılamalı erkek evladı var şu an hayırlısı idrar testi denemedinmi hiç kaç gün oldu bugün

bu arada ikizlerimi gördünmü twins :)))) yanındada doğucak bebeğim oğlumun kardeşi güzel ama kızım yaa gelinine bak bakta gör nasıl güzel bi gelin alıcaksın :))

tütütüt masallah anam bunların burnu biraz uzun mu ne :)))))))))))))))) ben kaynanayımya begenmem hehehehhe:)))))))))
ay insallahhh kız demek asılama öyle oluyomus hadi hayırlısı insalllahh
canım hiç test yaptırmadım bugün 12. günü asılamanın ocak 5 adet tarihim idrar testi yapimmi kız evde asılama günüm belli nede olsa idrar da cıkarmı ki oyalanımmi napim kan testi yaptırmak istemiyom korkuyorum

kız al bikaç test yap arada ama tek çizgi çıkarsa ümitsiz olmak yok sadece oyalanmak için daha erken çünkü bide silik milik çıkarmış ikinci çizgi yupiiiiiii:)))))))

kız al bikaç test yap arada ama tek çizgi çıkarsa ümitsiz olmak yok sadece oyalanmak için daha erken çünkü bide silik milik çıkarmış ikinci çizgi yupiiiiiii:)))))))

tamam kız ben cumartesi baslım idrar testine ay cif cizgi cıkıyomusss kendimi kaybedip balkona cıkıp bagırıyomusum bu aralar böyleyim yaparmıyım yaparımmkaydirigubbakcemile3

akrep demek buyuk gun 5 ocak. benımde 3 ocak heyecandan patlıycam. bu sefer oyle cook umıtlıyımkı eger negatıf olursa şok olucam.

Çok heyecanlı bakalım 2009 daki ilk hamilemiz kim olacak? Akrep en yakın senin tarihin galiba.. Bir siftah yap bakalım inş..

sormayın kızlar ya beklemek ne zormuş... Acaba hamile olmak nasıl bir duygudur... Öğrenebilecekmiyiz?!?

3 Ocak cok yakınmış semiramis.. Hadi bakalım hayırlısı hemen bıze haber ver cnm .mutlu habere hepimizin ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…