ndk canım meraba özledim kız seni nerelerdesin :))))))))))))))) daha gitmedim doktora
deryacım belli olur aslında kan tahlılinde artık ama ben yapmıcam 5 ocak bekliyorum ama adet belirtilerim var dün akşam karnımın agrımasına kalktım sancılıdı gögsümün üzerine yatamıyom düz yattıgımda bile agrıyo cok sis adetmi olcam yoksa yaa allah esirgesin dayanamam
Kısssssssssssslar bugün 2 ocak adet günüm iş yerindeyim her dakika wc ye gidip kontrol ediyorum oldum mu diye. çok komik ya arkadaşlar da ne düşünüyo acaba motoru bozduk zannedecekler:)
gülşah ben de wc.ye gitmeye korkuyorum..ama hiç adet olacakmışım gibi değilim :1hug:
olmayacaaaaaaaaaaaaaakkkkkk:sm_cool:
kızlar herkese merhaba nasılsınız
ceylancım bende bu kız adetmi oldu dedim ateşi düşmüs allahım ya güldürdün beni dur kız daha adeti bekle ne aglıyon hemen daha 10 gün varmıs delüüü insallah hamilesin canım
zuzu adet olmus anladıgım kadarıyla cok üzüldüm gelecek aya insallah allah kucagımızı bos bırakmasın
deryacım meraba sakın agzımızı fazla acmayalım haa burdanda men ederler bizi anim allah heheheheheh
bırde ndk gecenlerde de sordum ama gormedın herhalde. ya ben adacayı yagını aldım ama aktarardakı adam suya kattırıp ıcsın demıs esıme. kız senın dedıgın yontemı sen yaptın mı basına bırsey gelmedıc demı
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmayıs adet:)adet görmicennnnnnnnn:mymeka: Görcem demeeeeeeee:mymeka: Olacak inşallah bende umutluyum sendenn az kalmışşşşşşşşş ama zaman nası geçecek bilmiomm umutlu bekleyiş sürüyorrrfisfisfis
geçen ayki reglime göre 10 ocakta olacakmışımm sanal doktorumuss ceylanımm dedii:1hug:
bırde ndk gecenlerde de sordum ama gormedın herhalde. ya ben adacayı yagını aldım ama aktarardakı adam suya kattırıp ıcsın demıs esıme. kız senın dedıgın yontemı sen yaptın mı basına bırsey gelmedıc demı
ilk bana haber ver bende sana haber vereyim 2 gün var aramızda:)))inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmayıs adet:)
kızlar geçen yazmıştım adaçayı nane ve maydanoz eğer bebek varsa düşüğe neden oluyomuş bunu uzman doktor söyledi başkasından duysam yalandır diye yazmazdım size ama bizzat kendim dinledim dikkat edin onlara en azından adete yakın tüketmemeye çalışın
Kızlar ben doktora gittim ve keseyi gördüm fakat dün kahverengi lekelenmem oldu doktoru aradım sordum olabilir dedi ama ben yinede korkuyorum 2 tane iğne verdi düşük için birini vurundum biri 10 gün sonra vuruncam mozijiku canım sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?