En erken hamilelik belirtileri

off canımm olmayacaksın inşallahhh:çok üzgünüm: olsanda üzülmee yeni ay yeni umutt inşallah şu vajinumusunu da atlatırsın yaa bence çocuktan önce onu geçirmenin yollarına bak hayatımmm :teselli:

kız akrep allah sızı deryayla dıger topıgı ne yapmıssınız oyle. tabı herkase merhaba oncelıkle

kızlar ben ihtar almışım yönetimden cezalıymışım yandık :))))))) bazı yerlere erişimiz engellendi diyo akrep baka bakalım özeline sanada gelmişmi :)))))

Napıyım ya Bugün düşmesini görmek istemezdim çünkü koçişimin doğumgünü yine de bir umut oluyor yuksek olunca Hayırlısı
Daha gelmedi kırmızı lülülülülülü
Derya002 dediğim gibi cinsellik+18 bir konu açın rahatça konuşabileceğiniz yer gibi :teselli:

bırde ndk gecenlerde de sordum ama gormedın herhalde. ya ben adacayı yagını aldım ama aktarardakı adam suya kattırıp ıcsın demıs esıme. kız senın dedıgın yontemı sen yaptın mı basına bırsey gelmedıc demı

kızlar geçen yazmıştım adaçayı nane ve maydanoz eğer bebek varsa düşüğe neden oluyomuş bunu uzman doktor söyledi başkasından duysam yalandır diye yazmazdım size ama bizzat kendim dinledim dikkat edin onlara en azından adete yakın tüketmemeye çalışın

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmayıs adet:)

Kızlar ben doktora gittim ve keseyi gördüm fakat dün kahverengi lekelenmem oldu doktoru aradım sordum olabilir dedi ama ben yinede korkuyorum 2 tane iğne verdi düşük için birini vurundum biri 10 gün sonra vuruncam mozijiku canım sen ne yaptın

canımm o yöntemi ben yapmadım patricia arkadaşımıs yapmıştıı. ama faydası oluyomuşş yani akıtıyomuş iltihabıı. ben doktor takibinde olduğum için şuan ek hiçbişi yapmıyorum.
suya katılmasını ilk senden duydum

evet kızlar naneyi bana doktorumda söyledi. Yemem yasakmış. Rahmimi ne kasıyomuş öyle bişiler demişti fisfisfis

ay oylemı ya ıdrar yollarını ıltıhaplandırmısım ılac kullanmak ıstemıyorum dedım ndk arkadasımda bende bugun alacagım sende kullan demıstı ama o pamuga sur vajınana koy demıstı bende onu soruyordum sen denedın mı dıye

Çok sevindim cnmmmmmm :teytey: dikkat et kendine tatlım. Merak etme bişi olmucak bebişine :1hug: ama ben hala göremedim. Bugün yine gidicem. Dün yine kan testi yaptırdım 563 çıktı değer. Sen kaç haftalıkmışsın cnm? Bide en son yaptırdığın beta hcg kaçtı?

evet maydonaz suyu içmeyin kesinlikle hani zayıflamak için içerlerya kadınlar hamilelik süpesi varsa asla içmeyinn
ooooooooooooo maviş hanım hosgeldin keseyi görmüssünüz hayırlı olsun öyle ufak tefek kanlardan korkma canım herkes yasıyo onu hamilelerin arada akıntısı olur benim tanıdıgım coookkk morelini bozama tekrardan hayırlı olsun allah bizede asatsız bizede dua et

tamam arkadaslar uyardıgınız ıcın tesekkur ederım bende ınsaallah olmam ama eger reglım gelırse kullanırım. akrep tesekkur ederım vallahı doktor yumurtlamıyorsun dedı ben hala beyaz beyaz akıtıyorum bakalım artık calısmalara devam edıyorum. sen nıye test yapmadın hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…