En erken hamilelik belirtileri

almadım vazgeçtim canımm. rahim filmi çektirdim ya bişi mişi olur die korkiomm ama dur patricia gelir şincikk anlattırırıs detaylıı

Gunaydın kızlar...:::::::::::((((((((((((((((((( bugun hastalandım çoook cnm sıkıldı ya yani her ay aynı şeyi görmekten sıkıldım olmuyor işte ya olmuyor.....sinirlerim bozulduuuuu

tamam ndkcıgım.......... ay bu ay hamıs patlaması olacak gıbı gelıyor bana. gercekten oyle hıssedıyorum. boyle olmasını ıstedıgım ıcındır belkı ama ay yarabbım..........

Gunaydın kızlar...:::::::::::((((((((((((((((((( bugun hastalandım çoook cnm sıkıldı ya yani her ay aynı şeyi görmekten sıkıldım olmuyor işte ya olmuyor.....sinirlerim bozulduuuuu

olucak canım yaa olmıycak diye bişi yok bak bizlerde her ay adet görüyoruz ama yeni aya yeni umutlarla başlıyoruz üzülmek yok önümüzdeki aya kısmetse daha sıkı çalış tmm mı ama üzülme üzülmek streste etkiler biliyosun

kafana takma canım salık olsun birdahaki aya inşallah

İNŞ.CANIM YA AMA LEKEYİ GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM ŞİMDİ HEP TEDİRGİNİM HER WCYE GİTTİĞİMDE KORKUYLA GİDİYOM CANIM BEN 5 HAFTALIKMIŞIM BEN SADECE İLK HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDE KAN TESTİ YAPTIRDIM O ZAMAN 87,48 Dİ BİDAHA YAPTIRMADIM DOKTOR GEREK YOK DEDİ ZATEN ÇARŞAMBADA GİDİNCE KESEYİ GÖRDÜK ŞİMDİLİK HERŞEY NORMAL DEDİ 10 GÜN SONRA 2. İĞNEMİ VURULDUKTAN SONRA KONTROLE GİDİCEM BELKİ KALP ATIŞINI DUYARIZ DEDİ İNŞ. ALLAHIM YA :Saruboceq:UMARIM CANIM BUGÜN SENDE GÜZEL HABERLER ALIRSIN

sıkma canını amannnnnnnnnnnn zamanı değilmiş demekki benim de regl günüm bugün beklemedeyim kırmızıları. ağrılar devam ediyo bakalım artıkınnnnnn:asigim:klava:klava:

Sagolun kızlar ayy inşallah ya bi dahaki aya olur artık yani tek ben degılım bılıyorum ama işte çok sınır bozucu ailede tek dogurmayan ben kaldım valla :) neyse umarım sızın guzel haberlerinizi alıp hem sevınır hem umutlanırız

İnş. cnm bende bugün görürüm. :Saruboceq: doktorun dediğini kafama taktım biraz ama ben umutluyum görücem yakında bende bebişimi

Merhaba kızlar inş kırmızıları görmezsiniz bu ay..

Maviş korkma canım stres yapma rahat olmalısın stres yapmak çok tehlikeli ilk aylarda biliosun bişe olmucak bebegine hep böle düşün canım..

:çok üzgünümfff...

canım doktora gidiyomusun senn bence vakit kaybetmeden regliyken git doktoraa

Ndk bugun gıdecem doktorum zaten kadıköy şifada egemen hanım o beni takip ediyor bugun gidiyorum baksında hatta solıyecem ona klomenemi başlasammı ne

selam kılzar nasılsınız
mavişcim cok sevindim canım inşallh kalp atısınıda gorursun bende dr dan geliyorum bugun adetimin 3. gunu yine klomen verdi ama takip yapmıyor bende ovulasyon testi alıcam haftaya rahim filmine cagırdı inşallah bisey cıkmaz tuplerde bisey varsa bosuna 1 sene 6 ay bekledik demektir

kızlar merhaba bende 5 aralık görünüyor hala onu 9 ocak olarak değiştirebilirmiyiz. aslında umutlu değilim ama göğüslerim erken acımaya başladı. bide kasık sancılarım var daha 1 haftam var bu kadar erken belirti olmaz dimi kızlar. sanırım ben üşüttüm yaaaa

hamura canım cok üzüldüm ya ama gelecek aya canım sada sıkı calısma ve daha temkini calısma insallah ahllah nasip eder hepimize üzülme bitanem sakın moralini bozmaki yumurtalıkların iyi olsun gelecek aya olur zaten de şimdilik işlerimle ugrasım de kafanı dagıt ne kadar gevezelik yaptım demi nasıl oldugunu nasıl üzüldüğünü biliyorum gecmiş olsun canım benim yaaaa

Sagol akrepcım canım benim umarınm sen bu aya güzel haberlerle girersin zaten eczaneye gitmedim bugun hala evdeyim aslında birürde işim var ama umruda değil bugun bişey yapamıyacammmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…