ay oylemı ya ıdrar yollarını ıltıhaplandırmısım ılac kullanmak ıstemıyorum dedım ndk arkadasımda bende bugun alacagım sende kullan demıstı ama o pamuga sur vajınana koy demıstı bende onu soruyordum sen denedın mı dıye
ilk bana haber ver bende sana haber vereyim 2 gün var aramızda:)))
Gunaydın kızlar...:::::::::::((((((((((((((((((( bugun hastalandım çoook cnm sıkıldı ya yani her ay aynı şeyi görmekten sıkıldım olmuyor işte ya olmuyor.....sinirlerim bozulduuuuu
Gunaydın kızlar...:::::::::::((((((((((((((((((( bugun hastalandım çoook cnm sıkıldı ya yani her ay aynı şeyi görmekten sıkıldım olmuyor işte ya olmuyor.....sinirlerim bozulduuuuu
Çok sevindim cnmmmmmm :teytey: dikkat et kendine tatlım. Merak etme bişi olmucak bebişine :1hug: ama ben hala göremedim. Bugün yine gidicem. Dün yine kan testi yaptırdım 563 çıktı değer. Sen kaç haftalıkmışsın cnm? Bide en son yaptırdığın beta hcg kaçtı?
İNŞ.CANIM YA AMA LEKEYİ GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM ŞİMDİ HEP TEDİRGİNİM HER WCYE GİTTİĞİMDE KORKUYLA GİDİYOM CANIM BEN 5 HAFTALIKMIŞIM BEN SADECE İLK HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDE KAN TESTİ YAPTIRDIM O ZAMAN 87,48 Dİ BİDAHA YAPTIRMADIM DOKTOR GEREK YOK DEDİ ZATEN ÇARŞAMBADA GİDİNCE KESEYİ GÖRDÜK ŞİMDİLİK HERŞEY NORMAL DEDİ 10 GÜN SONRA 2. İĞNEMİ VURULDUKTAN SONRA KONTROLE GİDİCEM BELKİ KALP ATIŞINI DUYARIZ DEDİ İNŞ. ALLAHIM YA :Saruboceq:UMARIM CANIM BUGÜN SENDE GÜZEL HABERLER ALIRSIN
2009 da anne olucaz inan bana:)))))))))))))))))))bi kalsam valla caminin minaresine çıkıp hopörlörle duyurcam tüm islam alemine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?