En erken hamilelik belirtileri

adacım hiç test yapmadım cunkü korkuyorum ya hamile değilsem ((( cok korkuyorum allahım dayanamam öyle acı verme hepimizde insallah hamile oluruzz

kızlaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiim napıyosunuzz yeni yılınız kutlu olsuun bu yeni yıl hepimizin kucaklarına nur topu gibi bebişler getirsiiin hihoyyythihoyyyt

Çok özledim sizi :1hug:a.s.

ne var ne yok uzun zamandır giremedim siteye (
ben yine çok hastalandım ( kan tedavisi görüyorum ..kanım 6 ya düşmüş demir eksikliğide çok fazla 7 gün oldu iğne yapıyolar ve en az başlangış olarak 6 aylık hap tedavisi verdi doktorum..

son zamanarda çok hasta oluyordum ve bembeyaz olmuştu yüzüm halsizlik şikayetiyle doktora gittim ve sonuç...

ne yapalım iyileşicez inşallah :))

sizler napıyosunuz ?

Bekleyin kızlar en az 1 hafta gecikmesini bekleyin adetinizin sabırlı olmalıyız ben bidaha asla test felan yapmıcam 1 haftamı geciktim gidicem doktora en saglıklısı bu beklemek..

Sagol akrepcım canım benim umarınm sen bu aya güzel haberlerle girersin zaten eczaneye gitmedim bugun hala evdeyim aslında birürde işim var ama umruda değil bugun bişey yapamıyacammmmm.....

tamam canım kafanı dinle ama kafana fazla takma canım kendine dikkat et senin yanındayız
güzel dileklerin için coksaol canım insallahh adet olmam hamileyimdir insallahh hepimizde hamile kalalımda hamilelik belirtilerinde yardımcı olalım insallahhhh

Akrepcim bide dun bana dıyodun bu kadar test varken nıye yapmıyon :) kız sen benden beter cıktın haniiiiiiiii noldu kız dun bana gazı veren akrep nerdeeeeee

merhaba kızlar inş kırmızıları görmezsiniz bu ay..

Maviş korkma canım stres yapma rahat olmalısın stres yapmak çok tehlikeli ilk aylarda biliosun bişe olmucak bebegine hep böle düşün canım..

inş.canım ya dün kahverengi lekelenmem oldu çok korktum bi anda ama şimdi yok rahatladım biraz

Akrepcim bide dun bana dıyodun bu kadar test varken nıye yapmıyon :) kız sen benden beter cıktın haniiiiiiiii noldu kız dun bana gazı veren akrep nerdeeeeee

:roflol::roflol::roflol: sen o testleri bana gönder bak nasıl bitiriyom ben bi kutu varmış ben 7 tane almıştım 4 tane kaldı :roflol::roflol: daha adetime 10-15 gün var :roflol::roflol:

Yerleşme kanamasıdır o maviş zaten düşük olayı öle lekelenme degil merak etme bayagı kan geliyor rahat ol canım.

kızlar kusura bakmazsanız size bir sorum olacak
benim bildiğim kadarıyla adet dönemine yakın çok affedersiniz ama kıllanmalar artar yani daha çabuk uzar değilmi
bu soruma cvp alabişlirsem çok mutlu olacam

inş. Canım kalp atışınıda bi duysam dahada rahatlayacağım inş. Allahım sizlerede nasip eder

Ay deryacıım alemsın valla yemın ederım yerını bıleyım bak ben kartalda yasıyorum yakınsan gel vereyım sana sınır oluyorum artık onlara zaten gıcık tek cızgılılerrrrr

:roflol::roflol::roflol: sen o testleri bana gönder bak nasıl bitiriyom ben bi kutu varmış ben 7 tane almıştım 4 tane kaldı :roflol::roflol: daha adetime 10-15 gün var :roflol::roflol:

bence de derya..bizim polikliniğin altındaki eczacı hanım benim ne kadar çok bebek istediğimi çoktan anlamıştır sanırım:sm_cool:

kızım delüü gariii hani yanımda bi kutu tesm mi varrlaelaelaelaelae
aslında aslında cooooooooookk tırsıyorıummmm:1no2:lülülülülülü
benim 5 ocak adet tarihim canım dua edin nolur hamiş kalimmsenağlama

kızlar kusura bakmazsanız size bir sorum olacak
benim bildiğim kadarıyla adet dönemine yakın çok affedersiniz ama kıllanmalar artar yani daha çabuk uzar değilmi
bu soruma cvp alabişlirsem çok mutlu olacam

haydaaa:roflol::roflol::roflol: bide kıllanma testi çıkarmayalım şimdi :roflol::roflol: zaten herşeyden medet umar olduk:roflol::roflol:

MOZİJİKU canım uzulme icini ferah tut kese beta hcg 1000 iken gorunurmus canım senin daha 500lerde sıkma canını bugun gorursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…