inş. Cnm bende bugün görürüm. :saruboceq: Doktorun dediğini kafama taktım biraz ama ben umutluyum görücem yakında bende bebişimi
Sagol akrepcım canım benim umarınm sen bu aya güzel haberlerle girersin zaten eczaneye gitmedim bugun hala evdeyim aslında birürde işim var ama umruda değil bugun bişey yapamıyacammmmm.....
merhaba kızlar inş kırmızıları görmezsiniz bu ay..
Maviş korkma canım stres yapma rahat olmalısın stres yapmak çok tehlikeli ilk aylarda biliosun bişe olmucak bebegine hep böle düşün canım..
Akrepcim bide dun bana dıyodun bu kadar test varken nıye yapmıyon :) kız sen benden beter cıktın haniiiiiiiii noldu kız dun bana gazı veren akrep nerdeeeeee
selam kılzar nasılsınız
mavişcim cok sevindim canım inşallh kalp atısınıda gorursun bende dr dan geliyorum bugun adetimin 3. Gunu yine klomen verdi ama takip yapmıyor bende ovulasyon testi alıcam haftaya rahim filmine cagırdı inşallah bisey cıkmaz tuplerde bisey varsa bosuna 1 sene 6 ay bekledik demektir
inş. Canım görürsün ama görüceksin ben inanıyorum doktor ne dediki canım
inş. Canım görürsün ama görüceksin ben inanıyorum doktor ne dediki canım
:roflol::roflol::roflol: sen o testleri bana gönder bak nasıl bitiriyom ben bi kutu varmış ben 7 tane almıştım 4 tane kaldı :roflol::roflol: daha adetime 10-15 gün var :roflol::roflol:
Akrepcim bide dun bana dıyodun bu kadar test varken nıye yapmıyon :) kız sen benden beter cıktın haniiiiiiiii noldu kız dun bana gazı veren akrep nerdeeeeee
kızlar kusura bakmazsanız size bir sorum olacak
benim bildiğim kadarıyla adet dönemine yakın çok affedersiniz ama kıllanmalar artar yani daha çabuk uzar değilmi
bu soruma cvp alabişlirsem çok mutlu olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?