yerleşme kanamasıdır o maviş zaten düşük olayı öle lekelenme degil merak etme bayagı kan geliyor rahat ol canım.
selam kılzar nasılsınız
mavişcim cok sevindim canım inşallh kalp atısınıda gorursun bende dr dan geliyorum bugun adetimin 3. gunu yine klomen verdi ama takip yapmıyor bende ovulasyon testi alıcam haftaya rahim filmine cagırdı inşallah bisey cıkmaz tuplerde bisey varsa bosuna 1 sene 6 ay bekledik demektir
Ay deryacıım alemsın valla yemın ederım yerını bıleyım bak ben kartalda yasıyorum yakınsan gel vereyım sana sınır oluyorum artık onlara zaten gıcık tek cızgılılerrrrr
kızım delüü gariii hani yanımda bi kutu tesm mi varrlaelaelaelaelae
aslında aslında cooooooooookk tırsıyorıummmm:1no2:lülülülülülü
benim 5 ocak adet tarihim canım dua edin nolur hamiş kalimmsenağlama
canımm bende çektirdim filmm biliyosunn sol tüpüm tıkanıkmışş açıldıı. umudum daha bi arttıı. sende hemen yaptır rahatla canımm. inşallah sorun çıkmazz
Evet ebrucum bende öle oluo en azından nolduki
a.s.
bak ne dicem ben adresimi vereyim sen kargoyla yolla hepsini bana emin ol bitirmem çok uzun sürmezz
MOZİJİKU canım uzulme icini ferah tut kese beta hcg 1000 iken gorunurmus canım senin daha 500lerde sıkma canını bugun gorursun inşallah
Cnm benim ilk testim geçen hafta cuma idi 37 çıktı. İkinciyide dün yaptırdım 563 çıktı. Sat 1 aralık. Sen kaçıncı haftadaydın?Mozijiku degerlerin 2 katına çıkttıımı ? Kaçıncı haftandasın da kesen oluşmadı inş kesen oluşur canım ya benim kesem oluşmadan düştü senin ne kadar oldu
evet adete yakın daha cok uzar mıs neoldu kıs elleh cenini almaya boyunda kısalmamı var yoksam :)))))))))))))))))))))))
İnş. cnm :Saruboceq:
Cnm benim ilk testim geçen hafta cuma idi 37 çıktı. İkinciyide dün yaptırdım 563 çıktı. Sat 1 aralık. Sen kaçıncı haftadaydın?
kız delüü alıntı yapıpıta yazsana kime yazdın bunu şincik :)))
canım benim sat. da 1 aralık..idrar testi yapsam mı sence ??
kız delüü alıntı yapıpıta yazsana kime yazdın bunu şincik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?