En erken hamilelik belirtileri

yerleşme kanamasıdır o maviş zaten düşük olayı öle lekelenme degil merak etme bayagı kan geliyor rahat ol canım.

canım yaranı deşmek istemem ama bişey sorucam istersen cevap vermeyebilirsin senin direk kırmızımı geldi düşük yaparken yani hiç önce leke yada az az kanama filan olmadımı

Mozijiku degerlerin 2 katına çıkttıımı ? Kaçıncı haftandasın da kesen oluşmadı inş kesen oluşur canım ya benim kesem oluşmadan düştü senin ne kadar oldu

canımm bende çektirdim filmm biliyosunn sol tüpüm tıkanıkmışş açıldıı. umudum daha bi arttıı. sende hemen yaptır rahatla canımm. inşallah sorun çıkmazz

Akrepcımmmmm cnm ınsallaaaaaaaahhhh sen ve burda dıger tum kızlar hamıle kalırsınız umarım kırmızıları gormesınız cnm sızınle bızde mutlu olalaım umıtlenelım.....

a.s.
Ay deryacıım alemsın valla yemın ederım yerını bıleyım bak ben kartalda yasıyorum yakınsan gel vereyım sana sınır oluyorum artık onlara zaten gıcık tek cızgılılerrrrr

bak ne dicem ben adresimi vereyim sen kargoyla yolla hepsini bana emin ol bitirmem çok uzun sürmezz

dualarımız seninle bitanem ya ama bitanecik yap belki silik milik çıkar çıkmazsada zaten üzülmiyceksin çünkü adetine daha var çıkmayabilirde ama bi ihtimal işte :)))

Evet ebrucum bende öle oluo en azından nolduki

bende de genelde öyle olurdu ama bu ay böyle bir şey olmadı da o yüzden sordum
itiraf edeyim hamileyim galiba diyebilmek için belirtiler arıyorum biliyorum yapmamam lazım ama ne yapim dayanamıyorum kahretmesin ya şu 5 ocakta gelmedi yani hamile kalırsam annemle babamın evlilik yıldönümündde ögrenmiş olacam
ne güzel dimi :Saruboceq:

MOZİJİKU canım uzulme icini ferah tut kese beta hcg 1000 iken gorunurmus canım senin daha 500lerde sıkma canını bugun gorursun inşallah

İnş. cnm :Saruboceq:

Mozijiku degerlerin 2 katına çıkttıımı ? Kaçıncı haftandasın da kesen oluşmadı inş kesen oluşur canım ya benim kesem oluşmadan düştü senin ne kadar oldu
Cnm benim ilk testim geçen hafta cuma idi 37 çıktı. İkinciyide dün yaptırdım 563 çıktı. Sat 1 aralık. Sen kaçıncı haftadaydın?

Mavişcim tecrübeleriimi paylaşmalıyız ki hepimiz bişler örenelim alışıyorum artık hiç korunmayıp çalışmalara devam etme kararı aldık bizde eşim çok istiyor çivi çiviyi söker diye düşünüyoruz kısmet bugun doktora gidicem bakalım ne dicek..

Senin sorunu cvplım leke felan olmadı canım bi bel kasık agrısı ile birlikte kıpkırmızı kan geldi 3 ün felan sürdü bide düşmeden bi gün önce belime çk tuhaf bi sancı saplanmıştı ama daha önce hiç böle bişe olmamıştı yani batma feland degil yanma hissi gibiydi ertesi gün düştü işte..

hamura canımmm cok saol hayatım güzel dileklerin için insallahhhh dediğin gibi olr canım benim hep beraber gebe kalırız insallah
kız derya testi nasıl yapim yapsammı ki akşama gelirken al dimmi eşime

Evetttttt akrep al de eşine hadi yap aksama sonra yaz bıze kız valla senın dunku halını anladım sımdı merak ettım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…