En erken hamilelik belirtileri

derya002 idrar koyu az evvel baktım :)))

beeeniiimmmmmdeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt 5 dk oldu bakalı hemde ççoookkk koyuuuu hihoyyythihoyyyt

akrep sahi sende baktınmı senin en yakın koş idrara bak kız çabuk hadi kızlar idrarlarınıza bakııınnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
derya002 idrar koyu az evvel baktım :)))

ceylancım umudunu yitirmeni istemem ama idrar rengine aldanma derim ok belki belirtidir ama suyu az içtiğimiz zaman da idrarımızın rengi koyu oluyor sakım öyle bişey olması suyu azltmış olmayasın:uhm:

hamura canımmm cok saol hayatım güzel dileklerin için insallahhhh dediğin gibi olr canım benim hep beraber gebe kalırız insallah
kız derya testi nasıl yapim yapsammı ki akşama gelirken al dimmi eşime

al deme öyle kibar ol hem burda bi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum nickini napmış biliyonmu sofraya 3 tabak koymuş üçüncü tabağın içine bi not yazmış (babacığım ben geliyorum falan diye ) ay çok güzel ama düşünsenize adamın halini sende öyle yap kız akrep :))) adam şooookkkkkhihoyyythihoyyyt

ebruya yazdım kızz kıl uzarmı demişti yeni bi test icat etti ama ben bu ebruyu öpücemm böyle bi test nasıl aklına geldi :roflol:

akrepcim ama böyle bir şey zaten var adet dönemine yakın zamanda kıllar daha hızlı uzar hormanlardn dolayı net bişekilde sana anlatamıyorum ama istersen bir bilene danış

ayy ne güzel yapmıs yanı bende gizli yapim çif ciizgi cıkarsa böyle yapim demi ay aglamam geldi eşime süpriz yaparım yani öylemi diyon kıı cok gzel etmiş kimse anam bende kibarlık kalmadı gel git otur getir götür höööööööööööööttttttttttt :jeyyar:

hehehe bunu ben yaptım deryacım şutarafagitti

akrepcim ama böyle bir şey zaten var adet dönemine yakın zamanda kıllar daha hızlı uzar hormanlardn dolayı net bişekilde sana anlatamıyorum ama istersen bir bilene danış

kız bana kızdınmı sen ben saka yaptım dediğin dogru canım anladım ben seni bitanem haklısın var öyle bişey

İnş. cnm :Saruboceq:

Cnm benim ilk testim geçen hafta cuma idi 37 çıktı. İkinciyide dün yaptırdım 563 çıktı. Sat 1 aralık. Sen kaçıncı haftadaydın?

DEGERİN YÜKSEKMİŞ CANIM YA BENCE KORKMA DAHA ERKEN AMA SENİN KESE İÇİN DOKTORUN ÖLE DEMEDİMİ ? BENİM SAT 26 KASIM DÜŞTÜGÜNDE 5 HAFTALIK SAYILIRDI TAM KESE OLUŞACAKTI YANİ KISMET OLMADI OLUMLU DÜŞÜN:çok üzgünüm:

ceylancım umudunu yitirmeni istemem ama idrar rengine aldanma derim ok belki belirtidir ama suyu az içtiğimiz zaman da idrarımızın rengi koyu oluyor sakım öyle bişey olması suyu azltmış olmayasın:uhm:

Ben zaten hiç su içmiyorum ki kaydirigubbakcemile3

sanırım daha erken ya benimde kese oluşması için. Çünkü burda 6 haftalıkken bile kesesi oluşanlar var. İnş. ters bişi yoktur :Saruboceq:

hehehuhehuhe bak buldum sahibini ayrıntılı anlat şu akrepe canım yaa bu delü al diycekmiş adama hiç kibarlık yok vallahi :)))

evet ya zor tuttum kendimi söylememek için. Ama bi anısı olsun istedim. O yüzden gece 10 a kadar bekledim. O günde geç gelceği tuttu adamın. Tabi sürprüs karşısında şoka girdi adam. 100 kere sordu ciddimisin diye. Sonrasında da bir gülme krizisırnaşık şey:roflol:

Inş inş 5 de doktor randevum var gitsemde kurtulsam uyuz oluom alltan bakılmasına off folic asit measit ne varsa verin bana dicem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…