daha yaşın bunu istemen için çok müsait...allah çok güzel bebek,bebekler nasip etsin inşallah sana...ewet belki öyle ama evlenince insan hemen anne olmak istyor yaşı hiç düşünmüyor benim arkadaşlarım hamile ve galiba bende onlara özeniyorum açıkcası kıskanıyorum:jeyyar:
valla 21 yaşında üzüldükleri zaman ben geç kalmışım gibi geliyor:)))
ya lütfen öyle düşünmeyin benim çok tanığım var 17- 18 de anne o zaman bende geç kalmış olmuyormuyum
yerim seni doğru aslında sende onlara göre geç kalmış oluyorsun..şimdi bizde öyle düşünüyoruz 30unda bekleyen lerde bize kızar:))))))))))))))ya lütfen öyle düşünmeyin benim çok tanığım var 17- 18 de anne o zaman bende geç kalmış olmuyormuyum
hayır şimdilik ama karnım ağrımaya başladı galiba adet olacam
senağlama
bende 23te okul bitirdim:)))hayır canım onlar çok erken davranmış oluyo.. Ya ben 18 yaşımda daha üniversite 1. Sınıftaydım yaaklava:
fortel hassas gebelik testi adete 1 hafta kala sonuç verir mi?:))ayy çatlıcam:)hayır canım onlar çok erken davranmış oluyo.. Ya ben 18 yaşımda daha üniversite 1. Sınıftaydım yaaklava:
ewet belki öyle ama evlenince insan hemen anne olmak istyor yaşı hiç düşünmüyor benim arkadaşlarım hamile ve galiba bende onlara özeniyorum açıkcası kıskanıyorum:jeyyar:
kan çekiyor demek ki bursalıyım bende:)kızlar ben 27 yasındayım derya 28 ve onun 10 yasında oglu var. Ben kıskanmıyaımda kım kıskansın.... Keske ılk ıkı yıl korunmasaymısım...
fortel gebelik testi kullanan olmadı mı aranız da hiç yakızlar ben 27 yasındayım derya 28 ve onun 10 yasında oglu var. Ben kıskanmıyaımda kım kıskansın.... Keske ılk ıkı yıl korunmasaymısım...
kızlar agızda metal tat olması gebelık belırtısımıdırr
adetım 4 gun gectı
ben birgün neyi araştırmaya koyuldum ölürsünüz:)))))))döllenme oluşurken bunu kişi nasıl anlar diye:))))))))))kafayı sıyırmıştım bir ara:))))))))kız allah ıyılıgını versın.:roflol: Sende aramıza katıldına.s. Yanı bızım gıbı kafayı yemeye basladın tebrıkler...:1hug:
Bu işin yaşı yok işte kıslar insan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluo demekki:)) biz 4 yıldır evliyiz 8 yıldır beraberiz ben tam olarak şimdi hazır hissediyorum kendimi daha önce aklımın köşesinden bile geçmedi yani kısmet
ben birazdan çıkıyorum kıslar doktor için kendinize iyi bakın iyi tatiller öpüyorum hepinizi:)
valla 21 yaşında üzüldükleri zaman ben geç kalmışım gibi geliyor:)))
kan çekiyor demek ki bursalıyım bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?