En erken hamilelik belirtileri

ewet belki öyle ama evlenince insan hemen anne olmak istyor yaşı hiç düşünmüyor benim arkadaşlarım hamile ve galiba bende onlara özeniyorum açıkcası kıskanıyorum:jeyyar:
daha yaşın bunu istemen için çok müsait...allah çok güzel bebek,bebekler nasip etsin inşallah sana...

25 yaş geçmi diyorsunuz, eyvahhh ablama söylim ben o zaman
hepten yıkılır valla, 25 yaşın da ve bekar, evlenicekte ve çocuk için bi kaç yıl beklicekte artık 30 u geçer heralde...bence erken de değil geçte değil annelik için 25 yaş, bende söylim yaştan açılmışken 23 yaşındayım...inşallah 24 üm de anne olurum...

ya lütfen öyle düşünmeyin benim çok tanığım var 17- 18 de anne o zaman bende geç kalmış olmuyormuyum
yerim seni doğru aslında sende onlara göre geç kalmış oluyorsun..şimdi bizde öyle düşünüyoruz 30unda bekleyen lerde bize kızar:))))))))))))))

Bu işin yaşı yok işte kıslar insan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluo demekki:)) biz 4 yıldır evliyiz 8 yıldır beraberiz ben tam olarak şimdi hazır hissediyorum kendimi daha önce aklımın köşesinden bile geçmedi yani kısmet

ben birazdan çıkıyorum kıslar doktor için kendinize iyi bakın iyi tatiller öpüyorum hepinizi:)

handancım hayırlısıyla git ve gel korma birşey olmayacak belkide k gerek bile kalmamıştır allah yar ve yardımcın olsum sana da iyi tatiller öptüm by

ewet belki öyle ama evlenince insan hemen anne olmak istyor yaşı hiç düşünmüyor benim arkadaşlarım hamile ve galiba bende onlara özeniyorum açıkcası kıskanıyorum:jeyyar:

kızlar ben 27 yasındayım derya 28 ve onun 10 yasında oglu var. ben kıskanmıyaımda kım kıskansın.... keske ılk ıkı yıl korunmasaymısım...

kız allah ıyılıgını versın.:roflol: Sende aramıza katıldına.s. Yanı bızım gıbı kafayı yemeye basladın tebrıkler...:1hug:
ben birgün neyi araştırmaya koyuldum ölürsünüz:)))))))döllenme oluşurken bunu kişi nasıl anlar diye:))))))))))kafayı sıyırmıştım bir ara:))))))))

ınsallah sana mutlu olacagın seyler soyler optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…