En erken hamilelik belirtileri

yok canım sen geç kalmadınn tam ideal zamanındasınn. O arkadaşım biraz acele ediyor :)
bence de valla...
Ya sana sorayım dur sen:)fortel gebelik testi kullandın mı adetime 1 hafta var da sanki bu ay diğer aylardan farklı gibi nasıl anlatayım sanki oldu...gerçi olmazsa üzülmem de olduysa da bileyim...ne zaman geleceğini kendisi biliyor bebek sonuçta...ama insan negatif veya pozitif bilmek istiyor dimi?adetime 1 hafta var alıp yapsam mı acaba?
Ne dersin?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır öncelikle kendimi tanıtayım 22 yaşındayım 5 aylık evliyim bu ay içerisinde bazı şüphelere düştüm ve dayanamayıp adetime 3gün kala ve bugün test yaptım ikisinde de aynı şekilde hafiften 2. çizgi çıktı ama belirgin değil sizce bu testin kendi çizgisi olabilirmi?boşuna umutlanmak istemiyorum normalde adet günüm daha yarın lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?

canım bence yapma, ona para verene kadar kan tahlili yaptırırsın çok acele ediyosan. ama bence bekleee bak aynanda öğrencess sonucuu bekle gülüm yaa kaydirigubbakcemile

canımmm hamilesinn gözün aydınn allah kucağına almanı nasib etsinnn. daha da bi içini rahatlatmak istiyorsan kan testi yap canımm:1hug:

herkese selamlar
bol bol moral getirdim size..
yeni yılın en güzel anneleri umarım siz umud edenler olursunuz...
hepinizi öpüyorum:)

canımmm hamilesinn gözün aydınn allah kucağına almanı nasib etsinnn. daha da bi içini rahatlatmak istiyorsan kan testi yap canımm:1hug:

çok teşekkür ederim canım yaa inşallah öyledir kan testi yaptırmaya çıkamıyorum çalıştığım için pazartesiye kadar beklemeye çalışacağım.

fortel hassas gebelik testi adete 1 hafta kala sonuç verir mi?:))ayy çatlıcam:)

canım çok aceleci davranma benim bildiğim predictor baya kesin sonuç veriyo ama adet tarihin 4-5 gün geçtikten sonra yap bence kaydirigubbakcemile5

hoşgeldina.s. umarım hamılesındır ama regl tarıhın gectıkten sonra tekrar dene bence....

hoşgeldina.s. umarım hamılesındır ama regl tarıhın gectıkten sonra tekrar dene bence....

hoşbulduk bende 2 gün geçsin sonra tekrar yaparım diye pazartesiyi beklemek istiyorum çok zor olacak ama beklemeye çalışacağım sonu hüsran olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…