En erken hamilelik belirtileri

kızlar kaç gündür bakmadım hayırlı hebrler varmı hamile olan arkadaşalr yeniyılınızın size murluluk getirmesi dileğiyle

kız allah ıyılıgını versın.:roflol: sende aramıza katıldına.s. yanı bızım gıbı kafayı yemeye basladın tebrıkler...:1hug:

kız oyle deme
ben bıyerde okumustumm bu belırtıyı
aynı zamanda baska belırtılerde varr
ama bılemıyorumm yaniii
belkıde evet kafayı yedımmmm :roflol:

herkese iyi akşamlar allaha emeney olun inşallah yeni bir haftayqa yeni hamilelerle gireriz hepinizi çok seviyorum herkes hakkını helal etsin burda beni dinliyorsunuz derdime ortak oluyorsunuz rabbim dileklerinizi geri çevirmesin inşallah amin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberim var allahım elim ayagım titriyo gelirken bi test aldım idrar testi silik cizgi cıktı asılama yaptırmıstım bugun 13 gün dogrumudur yaa cok heycanlandımm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberim var allahım elim ayagım titriyo gelirken bi test aldım idrar testi silik cizgi cıktı asılama yaptırmıstım bugun 13 gün dogrumudur yaa cok heycanlandımm

canım istersen sabahda bir test yap silik çizgi çıkarsa hamile olma ihtimali yüksek o zamanda kan testi yaptırırsın.İnşallah hamilesindir.

Çok sevindimm harika...........:hooray::hooray:
Bugün alabileceğim engüzel haber Tebrikler :1hug:

Dualarını üstümüzden eksik etme..(Liste Uğur getirdi ve BEN :))))))))) )

kedi79 merhabalar nasılsın yeni tarihin nedir??Bugün seni arıyordum sağda solda sen geldin

ayyyyyyyy inşallah hamilesindir güzelim yaaa........yarın sabah tekrarla testi bence hatta en kısa sürede kan testi yaptır...güzel haberlerini bekliyoruz

eniysi yarın tekrarlamak testi insallah hamileyimdiirr bana dua edin nolur arkadaslarrrr allahım insallah hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…