En erken hamilelik belirtileri

eniysi yarın tekrarlamak testi insallah hamileyimdiirr bana dua edin nolur arkadaslarrrr allahım insallah hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım eşine söyledinmi?söylemediysen kan testi sonucunu alana kadar çaktırma ki hamileysen(İnşallah)akşamda çok güzel bir sürpriz yaparsın eşine.

eşim evdeydi gizli yaptım testide gelir gelmez sonra baktım hafifcik cizgi bagırdım güya sölemiycektim hehheh:))))))))))))))))) ay nasıl bagırdım eşim le agladık şimdi gidicem kantestine insallah hamileyimdirrrr dua edin nolurrrrr

akreppppppppp harikaaa kıs turnayı gözünden vurdun ilk seferdee maaşallahhh yarın da yapp yada kan testi yaptırmaya gittttttttttttt

ayyy ne kadar güzel yaaa inşallah hamilesindir canıım...
o ikinci çizgiyi görmek nasıl bi duygu acaba???
kesin hamilesin bence,hayırlısı inşallah...

yaaaaaaaaaa biz ne zaman görecezzzzzzzzz çıldırcammmmmmmm kıskanıyorum ama heeeeeeeee:jeyyar: hamişlerr bi dua etmeyin bize de valla döfecem heeeklava:

yaaaaaaaaaa biz ne zaman görecezzzzzzzzz çıldırcammmmmmmm kıskanıyorum ama heeeeeeeee:jeyyar: hamişlerr bi dua etmeyin bize de valla döfecem heeeklava:

:roflol: evet yaaaa daha yolun çok başında olmama rağmen
sabırsızlanıyorum ikinci çizgiyi görmek için....inşallah yaaa hepimiz birgün görürüz....:Saruboceq:

üfff bende silikde olsa görmek istiyorum şu ikinci çizgiyi yaaaaaaaaaa(((((((((((((

Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum ya ikinci çizgi görünce nasıl oluyor biliyorum insan çığlık atıyor İnşallah Gebelik testine de nasip olacak..

kıslar benim bugün adet olmam lazım takvim yöntemine göre 2 ocak yani. geçen ay 5 ocak ta olmuştum ama benim 2 gün hep öne atıyor düzenli 28 günde bir adet oluyorum . idrar tahlilinde belli olur mu hamişlik

kıslar benim bugün adet olmam lazım takvim yöntemine göre 2 ocak yani. geçen ay 5 ocak ta olmuştum ama benim 2 gün hep öne atıyor düzenli 28 günde bir adet oluyorum . idrar tahlilinde belli olur mu hamişlik

kan testi yaptır bence idrarda çıkmayabilir..belirtin varmı hiç?beklemek zor o yüzden şüpheleniyosan kan testi yaptır idarr için bekle bi kaçgün daha bence..

bekleye bekleye artık sıkıldım sanki günler geçmek bilmiyo.ama eşimi yine ümitlendirmemek için bekliycemmm inşallah o gıjııııııııık kırmızıları görmemmmmmmmmmmmmm

offff canım test çektiiiiiiiiii daha 8 günüm varrr yapsammı yaaa dayanamıyommmmmmmmm çıkmayacağını bile bile yapasım varrr teste dokunasım varrrr (anam sıyırdım iyice benn, off başım ağrıyoo)

10 gün oldu değişik ağrılar çekiyorum kasık ağrısı gibi değil bu kıslar çok değişik.inşallah hamileyimdir dua edin benim için lütfennnnnnnnn çok istiyorum

eltimin biri yeni doğum yaptı diğeri 5 aylık hamişşşşşşş ben de tık yok onları görünce üzülüyorummm hiçbir sorunda yok offfffff off efkarlandım yineeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…