En erken hamilelik belirtileri

eltimin biri yeni doğum yaptı diğeri 5 aylık hamişşşşşşş ben de tık yok onları görünce üzülüyorummm hiçbir sorunda yok offfffff off efkarlandım yineeeeeeeeee

ne kadardır istiyorsunuz cnm bebiş?

Ndkcim yapma bitanem test yapma İnsan daha çok üzülüyor öyle olunca....

kedi79 neden yazmıyorsun benmi göremedim acaba nasılsın kaç zamandır uğramıyorsun

ravzanur hoşgeldin arkadaşım nasılsın
kiz ceyloo sen nerden gordun kiz benii .. simdii yazii yazdim hatunlarr nasilsinizz diyee birde soru yazdim sana yeni hamis varmi diyee sitee bozulduu tamm ugrasiyodumm sen yazmisin bana .. iyiiym canimm sen nasilsin benimm evde tadilatt varr o yuzden sik sik giremiyom nette:jeyyar:tabikii bu ayda heriff cokk yogunn evde tadilatta calistii ama bizz calisamadik bu ay pek umidim yokk ama nasip tabikii:jeyyar::jeyyar:

27-07-2007 de evlendim şubat ta 3 aylık meleğimi düşürdüm şimdi de hala beklemedeyiz dr her şey normal dedi bakalım nolcak klava:klava:

bende 23 07 2007 de evlendim..5 ay korundum bebiş istiyoruz diye korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra tamda zamanında eşim afganistana göreve gitti geleli 2 ay oldu hala çalışıyoruz olsun diye..ama bu ay çok umutluyum inş. olacak bu ay..

Aşağıda okuyanlar bölümünde hem çok bilmişim ya kaydirigubbakcemile3
Herşeyin hayırlısı Yüzdeyüz akrep hamile sanırızCADIARZUkan testi yaptırmaya gitti başka yok şimdilik iyiyiz beklemedeyiz Allah verdikten sonra tek günde bile olur....:asigim:

kiz ceylann ben benim avartarresmimi hareketli yapmistim ama olmuyoo nedenkii bide cetvelimi yapamiyomm cunkuu ingilizcem yokkkŞeniz

Sssuuuuuzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn Çok kızcağıza bir yardım eli uzat ben denedim de olmuyor

Canım olmazsa nasıl bişey yapmak istediğini de senin yerine yapacağım belki suzan daha iyi anlatır herkes yaptı çünkü :1hug:

cokk bilmek ne demek yaaa anlamadimm ben:uhm:ne anlamda dedinki onuu .yuzdeyuz akrepp insallahh hayirlisiylla haberinii alaloimda yeni yilinn mujdelii haberi gelsin artikkkaydirigubbakcemile2:asigim:

slm kızlar ben geldim ama azıcık kalabilicem annemdeyim daha doğrusu komsusunda varmı haber yılbasından beri gelemiyorum

tamam tamam anladimm tesekkurlerrbiraz gec olduu ama .. olsunn karadenizliyiz ya normaldirr:dance:cokacimcoook:ecrin_bebek:

mavisimm kizz tebrikler allahimm saglikla bebisinii kucagina almayi nasip etsinn . nkdd canimm sen nasilsinn nasill gidiyo hayatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…