eltimin biri yeni doğum yaptı diğeri 5 aylık hamişşşşşşş ben de tık yok onları görünce üzülüyorummm hiçbir sorunda yok offfffff off efkarlandım yineeeeeeeeee
ne kadardır istiyorsunuz cnm bebiş?
ben yarın sabah yapayım diyorum ama dur bakalım...ndkcim yapma bitanem test yapma insan daha çok üzülüyor öyle olunca....
kiz ceyloo sen nerden gordun kiz benii .. simdii yazii yazdim hatunlarr nasilsinizz diyee birde soru yazdim sana yeni hamis varmi diyee sitee bozulduu tamm ugrasiyodumm sen yazmisin bana .. iyiiym canimm sen nasilsin benimm evde tadilatt varr o yuzden sik sik giremiyom nette:jeyyar:tabikii bu ayda heriff cokk yogunn evde tadilatta calistii ama bizz calisamadik bu ay pek umidim yokk ama nasip tabikii:jeyyar::jeyyar:ravzanur hoşgeldin arkadaşım nasılsın
27-07-2007 de evlendim şubat ta 3 aylık meleğimi düşürdüm şimdi de hala beklemedeyiz dr her şey normal dedi bakalım nolcakklava: klava:
kiz ceylann ben benim avartarresmimi hareketli yapmistim ama olmuyoo nedenkii bide cetvelimi yapamiyomm cunkuu ingilizcem yokkkŞeniz
kiz ceyloo sen nerden gordun kiz benii .. simdii yazii yazdim hatunlarr nasilsinizz diyee birde soru yazdim sana yeni hamis varmi diyee sitee bozulduu tamm ugrasiyodumm sen yazmisin bana .. iyiiym canimm sen nasilsin benimm evde tadilatt varr o yuzden sik sik giremiyom nette:jeyyar:tabikii bu ayda heriff cokk yogunn evde tadilatta calistii ama bizz calisamadik bu ay pek umidim yokk ama nasip tabikii:jeyyar::jeyyar:
kiz ceylann ben benim avartarresmimi hareketli yapmistim ama olmuyoo nedenkii bide cetvelimi yapamiyomm cunkuu ingilizcem yokkkŞeniz
cokk bilmek ne demek yaaa anlamadimm ben:uhm:ne anlamda dedinki onuu .yuzdeyuz akrepp insallahh hayirlisiylla haberinii alaloimda yeni yilinn mujdelii haberi gelsin artikkkaydirigubbakcemile2:asigim:Aşağıda okuyanlar bölümünde hem çok bilmişim ya kaydirigubbakcemile3
Herşeyin hayırlısı Yüzdeyüz akrep hamile sanırızCADIARZUkan testi yaptırmaya gitti başka yok şimdilik iyiyiz beklemedeyiz Allah verdikten sonra tek günde bile olur....:asigim:
Aşağıda okuyanlar bölümünde hem çok bilmişim ya kaydirigubbakcemile3
Herşeyin hayırlısı Yüzdeyüz akrep hamile sanırızCADIARZUkan testi yaptırmaya gitti başka yok şimdilik iyiyiz beklemedeyiz Allah verdikten sonra tek günde bile olur....:asigim:
slm kızlar ben geldim ama azıcık kalabilicem annemdeyim daha doğrusu komsusunda varmı haber yılbasından beri gelemiyorum
Hoşgeldin ve gideceksin ya hemen güle güle :1hug:
Güzel haberlerde var içimzi dağlayan haberlerde var a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?