En erken hamilelik belirtileri

hamişler
Maviş83
Gelgit
Nilüferşahh

Meleklerini kaybedenler
Handan2546
Masustan

Yüzdeyüzakrep hamile olabilir kan testinde kaydirigubbakcemile3
kizlarr boylee kisitli zamanlarda girebiliyom ancakk .hadi sizlere iyi sohbetlerr kendinize iyi bakinn byby .

canımmm ceylancımm çok tesekkür edrim çok öpüyorum herkesi yarın yine kaçar gelirim inşallah güzel haberlerle döner akrepte

Canlarım bende çıkıyorum Haftasonu giremiyorum İnşallah haftasonu hamiş patlaması yaparsınız
Daima Sevgiyle Kalın.....

Canlarım bende çıkıyorum Haftasonu giremiyorum İnşallah haftasonu hamiş patlaması yaparsınız
Daima Sevgiyle Kalın.....

biraz önce hattan düştüm.görüşürüz canım.yalnız akrepten haber alamıcaz galiba çünkü yasaklanmış birkaçgün sonra alırız artık haberini.genelde nicki griye dönenler yasaklanmış oluyor ama bakalım haber gelmezse yasaklanmış demektir.

bende çıkıyorum artık herkese ii akşamlar...

Kızlar bu yasaklanma nasıl oluyorki... Ay şansa bakın akrep hamile mi öğrenemeden yasaklandı sanırım... darısı başımıza kızlar...

Selam kızlar. Bugün bebişimin kesesini gördükkk şükür Allahıma :dance: Daha 2 mm miş. Doktor 2 haftalık dedi . Ama benim kafama arabada dönerken dank etti. O heyecanla düşünemedim sanırım. Yani normalde sat a göre belirlenmiyomu bu haftalar.? Benim sat 1 aralık? NAsıl 2 haftalık oluyo ben anlamadım. Bilen biri varmı kızlar? Bi yorum patlatıverin bakemfisfisfis

canım demekki sen yumurtlama zamanında hamile kalmışsın.drlar herzaman sata göre hesaplama yapıyorlar ama ultrasonda bebeğin kaç haftalık aşağı yukarı gösteriyor.sata göre olsaydı hamilelik haftan o zaman bebeğinin 6 mm falan olması gerekirdi.Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım.sen kafandaki soru işaretlerini bir yana bırak hamileliğin tadını çıkart.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de forumda yeniyim ve henüz hamile değilim. ( Henüz test yapmadım desem daha doğru:)) Mozijiku doktor tam hesabı söylemiş sanırım sat 1 se + 14 koymuştur. Bu da 15 aralık eder 15 aralıktan bu güne de 2 hafta gibi bir süre eder.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah:)

çok sewindim bebişini gördüğüne..korktun boşu boşuna..İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın..

arkadaşlar benim daha önce bir hamilelik deneyimim oldu kısa da sürse ama hiç mide bulantım yoktu başım da pek dönmemişti.aslında tedavi görüyordum çocuk için 2 aydır gitmedim ara verdim
acaba şimdi hamile olabilir miyim arad midem 1 haftadır midem zaman zaman bulanıyor başım dönüyor halsiz ve uykusuzum iştahım yok ayaklarımda bir ağrı var sanki
sizce hamile miyim adetim 5 aralıkta başlamıştıa.sa.s.

cnm inşallah hamilesindir..sölediklerin hamilelik belirtisi gibi ama test sonucunu görmeden bişey semekde mümkün değil tabi..tabiki hamile kalmış olabilirsin inşallahda ölesindir..ama bu kadar belirtiyi ben yaşasam dayanamaz test yaptırırdım güzelim yaa..başka belirtiler yaşıyomusun peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…