hamişlerne oldu önce güzelleri söylesen sonra kötüleri
hamişler
Maviş83
Gelgit
Nilüferşahh
Meleklerini kaybedenler
Handan2546
Masustan
Yüzdeyüzakrep hamile olabilir kan testinde kaydirigubbakcemile3
kizlarr boylee kisitli zamanlarda girebiliyom ancakk .hadi sizlere iyi sohbetlerr kendinize iyi bakinn byby .hamişler
Maviş83
Gelgit
Nilüferşahh
Meleklerini kaybedenler
Handan2546
Masustan
Yüzdeyüzakrep hamile olabilir kan testinde kaydirigubbakcemile3
Canlarım bende çıkıyorum Haftasonu giremiyorum İnşallah haftasonu hamiş patlaması yaparsınız
Daima Sevgiyle Kalın.....
Selam kızlar. Bugün bebişimin kesesini gördükkk şükür Allahıma :dance: Daha 2 mm miş. Doktor 2 haftalık dedi . Ama benim kafama arabada dönerken dank etti. O heyecanla düşünemedim sanırım. Yani normalde sat a göre belirlenmiyomu bu haftalar.? Benim sat 1 aralık? NAsıl 2 haftalık oluyo ben anlamadım. Bilen biri varmı kızlar? Bi yorum patlatıverin bakemfisfisfis
eltimin biri yeni doğum yaptı diğeri 5 aylık hamişşşşşşş ben de tık yok onları görünce üzülüyorummm hiçbir sorunda yok offfffff off efkarlandım yineeeeeeeeee
Selam kızlar. Bugün bebişimin kesesini gördükkk şükür Allahıma :dance: Daha 2 mm miş. Doktor 2 haftalık dedi . Ama benim kafama arabada dönerken dank etti. O heyecanla düşünemedim sanırım. Yani normalde sat a göre belirlenmiyomu bu haftalar.? Benim sat 1 aralık? NAsıl 2 haftalık oluyo ben anlamadım. Bilen biri varmı kızlar? Bi yorum patlatıverin bakemfisfisfis
arkadaşlar benim daha önce bir hamilelik deneyimim oldu kısa da sürse ama hiç mide bulantım yoktu başım da pek dönmemişti.aslında tedavi görüyordum çocuk için 2 aydır gitmedim ara verdim
acaba şimdi hamile olabilir miyim arad midem 1 haftadır midem zaman zaman bulanıyor başım dönüyor halsiz ve uykusuzum iştahım yok ayaklarımda bir ağrı var sanki
sizce hamile miyim adetim 5 aralıkta başlamıştıa.sa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?