En erken hamilelik belirtileri

canım aslında belirgin bir akıntı var araba da biraz tutuyor önce hiç tutmazdı yumurtlama zamanında şeffaf bir sıvı gelirmiş ya bir kere öyle olmuştu acaba yumurtlama oldu mu dedim ama ümidim yoktu arkadaşımla paylaştım bu belirtileri o da meraklandı ben korkuyorum test yapmaktan aslında tedavisiz düşük bi ihtimal arkadaşım benimle aynı düşünmüyor neden olmasın diyor

iyi düşün iyi olsun güzelm..tabiki neden olmasın bence arkadaşın haklı olumsuz düşünme...inşallah hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq: hatta inşallah bende bu ay hamile kalanlardan olurum..sölediklerin evet hamilelik belirtisi ama yinede emin olmak için bian önce kan testi yaptır derim ben

inşallah sen de hamilesindir
bunu isteyen insanların önüne hep engeller çıkar istemeyende de bir sürü çocuk olur şans işte
hayırlısı bakalım artık:teselli:

belirtilerde bir de ishal vardı geçen gün uzun sürmese de ishal olmuştum

bence en kısa zamanda yaptır güzelim test...haberi banada yazmayı unutma ama:)eğer hamileysende çok dua et bizim için...isteyen herkes hamile kalsın ..hamilelerin duası kabul olurmuş derler:)

çok sewindim bebişini gördüğüne..korktun boşu boşuna..İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın..

Çok tşk ederim kızlar.Sayenizde aydınlandım bu konudada :1hug: Allah herkese yaşatsın bu duyguyu:CüvCüv:a.s.

gebelik anlaşılan geç oluşmuş korkma canım bundan sonra sen kendine dikkat et bebeişine sahip çık yalmız şöyle bir durum vat bu gerilik bundan sonra hep bu şekilde olması gerekiyor bir gittiğinde bu şekilde bir başka gidişinde tan gününde bir diğerindede 3 haf geri (bunlar örnek ) olursa eger rabbin tün bebişleri korusun :Saruboceq zaman bir sorun var demektir sen kontrollerini aksatma canım allah yardımcın olsun

ama korkma rabbim çaba gösterdiğini gördü ve aşkınızın meyvesini verdi sen tadını çıkar hamileliğin

arkadaşlar ben bu ayda beceremedim olmadı dün biraz kahverengimsi leke gelmişti ama sabah baktımki her yer kan gölü olmuş salık olsun ne yapalım rabbim böyle istemiş bir bildiği vardır elbet kısmette varsa biz planlarımızı öbür aya erteledik inşallah sizler ertelemek durumunda kalmazsınız

ama korkma rabbim çaba gösterdiğini gördü ve aşkınızın meyvesini verdi sen tadını çıkar hamileliğin

Saol ebrucum umarım Allahım meleğimi korur bir terslik çıkmaz :Saruboceq:

Allah tez zamanda vericek güzelim sana sen hiç meraklanma. En doğru zamanda gelecek bebişin :1hug:

Saol ebrucum umarım Allahım meleğimi korur bir terslik çıkmaz :Saruboceq:

arbbim öncelikle annelerine kavuşmuş olan bebişleri korusun sonrada anne olmak isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin inşallah banada nasip eder umudumuz bir ay daha uzadı ama hayırlısı olsun inşallah

benden dün kahverenginde leke gelmişti bugün ise kan benim adet tarihim bu gün mü yoksa dünmü tam olarak bilemiyorum
yumurtlama tarihini hesaplayacağımda

günaydın kızlar ancak kalktım mozijiku canım ne güzel keseyi görmüşsün hadi hayırlısı canım inş. kalp atışınıda duyucaz
canım korkma doktorun dedği doğrudur çünkü benimde hesaplarıma göre 6 haftalık çıkıyo ama doktor 5 dedi yani endişelenmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…