canım aslında belirgin bir akıntı var araba da biraz tutuyor önce hiç tutmazdı yumurtlama zamanında şeffaf bir sıvı gelirmiş ya bir kere öyle olmuştu acaba yumurtlama oldu mu dedim ama ümidim yoktu arkadaşımla paylaştım bu belirtileri o da meraklandı ben korkuyorum test yapmaktan aslında tedavisiz düşük bi ihtimal arkadaşım benimle aynı düşünmüyor neden olmasın diyor
belirtilerde bir de ishal vardı geçen gün uzun sürmese de ishal olmuştum
canım demekki sen yumurtlama zamanında hamile kalmışsın.drlar herzaman sata göre hesaplama yapıyorlar ama ultrasonda bebeğin kaç haftalık aşağı yukarı gösteriyor.sata göre olsaydı hamilelik haftan o zaman bebeğinin 6 mm falan olması gerekirdi.Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım.sen kafandaki soru işaretlerini bir yana bırak hamileliğin tadını çıkart.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de forumda yeniyim ve henüz hamile değilim. ( Henüz test yapmadım desem daha doğru:)) Mozijiku doktor tam hesabı söylemiş sanırım sat 1 se + 14 koymuştur. Bu da 15 aralık eder 15 aralıktan bu güne de 2 hafta gibi bir süre eder.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah:)
çok sewindim bebişini gördüğüne..korktun boşu boşuna..İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın..
Selam kızlar. Bugün bebişimin kesesini gördükkk şükür Allahıma :dance: Daha 2 mm miş. Doktor 2 haftalık dedi . Ama benim kafama arabada dönerken dank etti. O heyecanla düşünemedim sanırım. Yani normalde sat a göre belirlenmiyomu bu haftalar.? Benim sat 1 aralık? NAsıl 2 haftalık oluyo ben anlamadım. Bilen biri varmı kızlar? Bi yorum patlatıverin bakemfisfisfis
gebelik anlaşılan geç oluşmuş korkma canım bundan sonra sen kendine dikkat et bebeişine sahip çık yalmız şöyle bir durum vat bu gerilik bundan sonra hep bu şekilde olması gerekiyor bir gittiğinde bu şekilde bir başka gidişinde tan gününde bir diğerindede 3 haf geri (bunlar örnek ) olursa eger rabbin tün bebişleri korusun:Saruboceq zaman bir sorun var demektir sen kontrollerini aksatma canım allah yardımcın olsun
ama korkma rabbim çaba gösterdiğini gördü ve aşkınızın meyvesini verdi sen tadını çıkar hamileliğin
arkadaşlar ben bu ayda beceremedim olmadı dün biraz kahverengimsi leke gelmişti ama sabah baktımki her yer kan gölü olmuş salık olsun ne yapalım rabbim böyle istemiş bir bildiği vardır elbet kısmette varsa biz planlarımızı öbür aya erteledik inşallah sizler ertelemek durumunda kalmazsınız
Saol ebrucum umarım Allahım meleğimi korur bir terslik çıkmaz :Saruboceq:
arbbim öncelikle annelerine kavuşmuş olan bebişleri korusun sonrada anne olmak isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin inşallah banada nasip eder umudumuz bir ay daha uzadı ama hayırlısı olsun inşallah
canım ya sana bir şey sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?