En erken hamilelik belirtileri

Günaydın mavişcimmm. Evet mercimeği gördük sonunda :sm_cool: inş. dediğin gibi kalp atışlarınıda duycaz kısmetse. Sen nasılsın bakalım? ne zaman gidiceksin bi daha doktora? Beni pzt. tekrar çağırdı.

günaydın mavişimm nasılsınnn??

mozijikuuu keseyi mi gördünn maaşallahhh minik fasülyenin yuvasını gördün çok şükürr.
yüzdeyüzakrep ten haber varmıı??? dün test yapcaktııı hamişmii? ebrum bugünü baz al canım. banada öyle oluyo tam kanı gördüğüm günden sayıyom

GÖZÜN AYDIN MOZİJİKU ARTIK DARISI BAŞIMIZAAAAa.s.a.s.delikafaduldendelikafadulden

ok teşekkür ederim yardımların için

ebuşumm şu ağlayan bebişi değiştir yaa içim parçalanıyo görüncee :çok üzgünüm:
bak çok ağlayan bi bebişin olur sanna karışmam heekaydirigubbakcemile3

gülşahh günaydınn nasılsınn kuşş??

Saol cnm çok şükür gördük

GÖZÜN AYDIN MOZİJİKU ARTIK DARISI BAŞIMIZAAAAa.s.a.s.delikafaduldendelikafadulden

Saol gülşahcım. Darısı başınıza tez zamanda inş. :Saruboceq:

İYİYİM TATLIŞŞŞŞŞŞŞŞ SEN NASILSINNNNN BEN DE HALA KIRMIZILAR GÖRÜNMEDİİİİİİİİİİİİİİhihoyyyt NE İŞ ACEPPdelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadaslar yaklasık bir haftadır sizi takıp ediyorum
hamileleri tebrik ederim mojiku canım seninle yasadım inan o heyecanı esine anlatımını.. Allah hayırlı etsin
benim bir kac sorum var :) 4 bucuk aylık evliyim dogum kontrol hapı kullanıyordum bu adetten sonra bıraktım
hemen kalabilirmiyim yoksa vucut hemen atmıyormu hormonları bilginiz varmı
farklı seyler duyuyorum ama emin olamıyorum galiba yasayıp gorecegım. sabırsızlanıyorum iste:)

kızlar acaba yumurtlama günümü gebelik testleriyle ögrenebilirmiyim

Merhaba Gelincik. Saol cnm bnm umarım Allahım tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyu. Cnm bende doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bıraktım 2 ay eşim korundu. 3. ayda korunmayı bıraktık ve hamile kaldım. Ama dkh kullananlar en az 2 adet geçirmesi gerekiyormuş bıraktıktan sonra. Doktorlar böyle söylüyor. Düşük riski daha fazlaymış

mozijiku canım ben 1 hafta sonra gidicem doktora bel ağrılarım var biraz lekelenme kalmadı çok şükür kesildi

Kıslarrrrrrr ben de bişi sorcam benim reglim her ay 2 gün öne atıyo mesela 7 kasım 5 aralık takvim yöntemine göre 2 ocak ta hasta olmam gerekiyodu şimdi ben şüphelenmelimiyim hamişlik için yoksa 5 ocağı mı bekliycem

mozijiku canım ben 1 hafta sonra gidicem doktora bel ağrılarım var biraz lekelenme kalmadı çok şükür kesildi

Ohh çok şükür cnm sevindim. Bendede sırt ağrısı var hafif ama normaldir heralde dimi? Bide sen gittiğinde belki kalp atışlarını duyarsın :teytey:

canımm günaydınn hoşgeldin aramızaaa:1hug: bir haftadır neden uzaktın neden dalış yapmadınkaydirigubbakcemile3

canımcımm doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra ki gebelik tamamen senin bünyene bağlı bir olay. bazı kadınlar 6 ayda da atamıyorlar etkilerini üzerinden (biliyorsun vucut 6 ayda bir yenilenir) bazıları da bıraktığı ay gebe kalabiliyorlar. şuan yapacağın tek şey beklemek. bu bekleyiş belki 2 ay belki 4-6 ay belkide 1 sene olabilir. dileğimiz hemen olması. ama maalesef burda genelde hamilelerimiz en az bikaç ay bekleyip sonuca ulaştılar. sende daha yolun başındasınn asla stres yapma. oluruna bırak düşünme hiç. üstüne düşmeden en az 4 ay geçir sonra bir doktora görün. doktora gittiğinde doktorun sana nezamandır deniyosun diye soracak. bazı doktorlar tedaviye başlamak için 6 ay denenmiş olunmasını bazı doktorlar sa 1 sene denenmiş olmasını istiyor. sen 4. ayın sonunda gider 6 aydır deniyoruz olmuyo dersinsırnaşık şey.. ya da aceleniz yoksa 1 sene beklersiniz..

öylemi Allahım yasatmasın insallah oyle bir sey
hmm demek ondan biraz bekleyin dıyolar aydınlattıgın icin tsk ederim:)
sende kullanmıssın madem bir sorum daha olacaktı
ben kullanmadan once mesela 32 gunde bir falan oluyordum bir iki gun aksama olurdu
simdi hapla 28 gunde biri yasadık bu boylemi devam edecek yoksa eski alıskanlıklaramı donecegım
hani artık adet tarihi bekleyecegim ya ona gore bekleyım:)

Bence bekle cnm bence pzt. günü olmazsan yaparsın bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…