benden dün kahverenginde leke gelmişti bugün ise kan benim adet tarihim bu gün mü yoksa dünmü tam olarak bilemiyorum
yumurtlama tarihini hesaplayacağımda
günaydın kızlar ancak kalktım mozijiku canım ne güzel keseyi görmüşsün hadi hayırlısı canım inş. kalp atışınıda duyucaz
canım korkma doktorun dedği doğrudur çünkü benimde hesaplarıma göre 6 haftalık çıkıyo ama doktor 5 dedi yani endişelenmene gerek yok
Günaydın mavişcimmm. Evet mercimeği gördük sonunda :sm_cool: inş. dediğin gibi kalp atışlarınıda duycaz kısmetse. Sen nasılsın bakalım? ne zaman gidiceksin bi daha doktora? Beni pzt. tekrar çağırdı.
ok teşekkür ederim yardımların için
günaydın mavişimm nasılsınnn??
mozijikuuu keseyi mi gördünn maaşallahhh minik fasülyenin yuvasını gördün çok şükürr.
yüzdeyüzakrep ten haber varmıı??? dün test yapcaktııı hamişmii? ebrum bugünü baz al canım. banada öyle oluyo tam kanı gördüğüm günden sayıyom
GÖZÜN AYDIN MOZİJİKU ARTIK DARISI BAŞIMIZAAAAa.s.a.s.delikafaduldendelikafadulden
ebuşumm şu ağlayan bebişi değiştir yaa içim parçalanıyo görüncee :çok üzgünüm:
bak çok ağlayan bi bebişin olur sanna karışmam heekaydirigubbakcemile3
gülşahh günaydınn nasılsınn kuşş??
merhaba arkadaslar yaklasık bir haftadır sizi takıp ediyorum
hamileleri tebrik ederim mojiku canım seninle yasadım inan o heyecanı esine anlatımını.. Allah hayırlı etsin
benim bir kac sorum var :) 4 bucuk aylık evliyim dogum kontrol hapı kullanıyordum bu adetten sonra bıraktım
hemen kalabilirmiyim yoksa vucut hemen atmıyormu hormonları bilginiz varmı
farklı seyler duyuyorum ama emin olamıyorum galiba yasayıp gorecegım. sabırsızlanıyorum iste:)
mozijiku canım ben 1 hafta sonra gidicem doktora bel ağrılarım var biraz lekelenme kalmadı çok şükür kesildi
merhaba arkadaslar yaklasık bir haftadır sizi takıp ediyorum
hamileleri tebrik ederim mojiku canım seninle yasadım inan o heyecanı esine anlatımını.. Allah hayırlı etsin
benim bir kac sorum var :) 4 bucuk aylık evliyim dogum kontrol hapı kullanıyordum bu adetten sonra bıraktım
hemen kalabilirmiyim yoksa vucut hemen atmıyormu hormonları bilginiz varmı
farklı seyler duyuyorum ama emin olamıyorum galiba yasayıp gorecegım. sabırsızlanıyorum iste:)
Kıslarrrrrrr ben de bişi sorcam benim reglim her ay 2 gün öne atıyo mesela 7 kasım 5 aralık takvim yöntemine göre 2 ocak ta ta hasta olmam gerekiyodu şimdi ben şüphelenmelimiyim hamişlik için yoksa 5 ocağı mı bekliycem
Bence bekle cnm bence pzt. günü olmazsan yaparsın bi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?