En erken hamilelik belirtileri

canım bence sık dişini 5 ocağı bekle ama bugün ya da yarın falan kan tahlili yaptırırsan olası gebelik çıkar canım yerimseniben

ndk yuzumu guldurdun saolasın:) 4. ayda gıdıp 6. aymı deyim:))
ya evet dalamadım uzaktan seyirci oldum ama okudukca beni heveslendirmediniz desem yalan olur hic aklımda yokken okudukca istek cogaldı
anlıyorum canım bunye meselesi yani umarım benimki hemencecik atar az kullandım ya:)

ancak birinci ve ikinci regli tarihlerine göre anlaşılır canımyerimseniben

Valla cnm ben hap kullanırken 24 günde bir oluyodum. Bıraktıktan sonrada aynen devam etti. Bünyeye bağlı bişi olduğu için seninki nasıl olur bilemiyorum. Ama düzene girer sen merak etme :1hug:

bana dua et lütfen şekerimmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhh hamişimdirrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

İnşallah şekerimmmmmmmmm. Dua ediyorum sen hiç merak etme :Saruboceq:a.s.

gülşahcımm çokta ümitli olma meleğimm sonra üsülüyorusss
kötü düşünmee dua ettt olacak inşallahhhhhhhhh

gelincikk kaç yaşındasın canımm? ayıptır sorması :)
ben 24 olcam 2 ay sonra..
ya arkadaslar psikolojik ama dünden bu yana karnım cok kazınıyo:) daha bugun sattan sonra 13.gun ah ah burayı okumak bana iyi mi gelcek acaba:)))
sen kac yasındasın canım ne zamandır istiyorsun

hayırlısı artık bekliycezzzzzzzzzz iyiki bu siteye üye olmuşum kıslarrrrr sizleriiiiiiiii çok sevdimmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar yeni hamişlere allah kucaklarına almayı nasip etsin sağlıcakla inş. - dün akşam üstü biö ıslaklık hissettim kırmızılar erken geldi heralde diye düşündüm ama değil akıntım çok fazla olmuş adet olur gibi tıpkı nedeni ne olabilir böyle bişey yaşayan oldumu acaba?

yok canım amasya
sende insallah tez zamanda yasarsın guzel haberi bi arkadas meselesi hatırlıyorum
hic bir seyii takma sen ins Allahım sanada yasatır

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben kimseye kırgın değilim o gün akıntımı görünce adet belirtisi yani biraz moralim bozulmuştu belkide ben yalnış anladın belkşide fazla alıngan davrandım bilmiyoe-rum ben unuttum bile kimseye kızgın kırgın değilim burda hepimiz birer aileyiz öle bir zaman oluyor ki anne ile kız iki kardeş kavga yapıyorki biz bura birbirimizi tanıyoruz fikir ayrılıkları gayet normal Şeniz

hayırlısı artık bekliycezzzzzzzzzz iyiki bu siteye üye olmuşum kıslarrrrr sizleriiiiiiiii çok sevdimmmmmmmmmmmm
ya adetime 1 hafta var dayanamıyorum bu ay umutluyum.yumurtlamam düzene girdi çünkü.haptan sonra.hassas gebelik testi yapsam mı?

ben 24 olcam 2 ay sonra..
ya arkadaslar psikolojik ama dünden bu yana karnım cok kazınıyo:) daha bugun sattan sonra 13.gun ah ah burayı okumak bana iyi mi gelcek acaba:)))
sen kac yasındasın canım ne zamandır istiyorsun

canımm bende 24 olma yolundayımmm
mide kazınması da hamilelik belirtisiymiş ama herkesde olcak diye bi kaide yok, daha dur bismillahh 13. günde döllenmemiştir bile kıss kaydirigubbakcemile3

canımm kaç gün var regline? acaba herifin zamazingoları mı kıs o çıkanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…