Kıslarrrrrrr ben de bişi sorcam benim reglim her ay 2 gün öne atıyo mesela 7 kasım 5 aralık takvim yöntemine göre 2 ocak ta hasta olmam gerekiyodu şimdi ben şüphelenmelimiyim hamişlik için yoksa 5 ocağı mı bekliycem
öylemiAllahım yasatmasın insallah oyle bir sey
hmm demek ondan biraz bekleyin dıyolar aydınlattıgın icin tsk ederim:)
sende kullanmıssın madem bir sorum daha olacaktı
ben kullanmadan once mesela 32 gunde bir falan oluyordum bir iki gun aksama olurdu
simdi hapla 28 gunde biri yasadık bu boylemi devam edecek yoksa eski alıskanlıklaramı donecegım
hani artık adet tarihi bekleyecegim ya ona gore bekleyım:)
öylemiAllahım yasatmasın insallah oyle bir sey
hmm demek ondan biraz bekleyin dıyolar aydınlattıgın icin tsk ederim:)
sende kullanmıssın madem bir sorum daha olacaktı
ben kullanmadan once mesela 32 gunde bir falan oluyordum bir iki gun aksama olurdu
simdi hapla 28 gunde biri yasadık bu boylemi devam edecek yoksa eski alıskanlıklaramı donecegım
hani artık adet tarihi bekleyecegim ya ona gore bekleyım:)
bana dua et lütfen şekerimmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhh hamişimdirrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
çok ümitliyim kıslarrrrrrrrr ya inşallaaahhhh olurrrrrrrrrrrr
çok ümitliyim kıslarrrrrrrrr ya inşallaaahhhh olurrrrrrrrrrrr
ben 24 olcam 2 ay sonra..gelincikk kaç yaşındasın canımm? ayıptır sorması :)
inşallah guzel bir haber verirsin bize pazartesi gulsah
ya nasıl heves oluyor her ay :)
adanalımısın acaba gelincik
yok canım amasya
sende insallah tez zamanda yasarsın guzel haberi bi arkadas meselesi hatırlıyorum
hic bir seyii takma sen ins Allahım sanada yasatır
ya adetime 1 hafta var dayanamıyorum bu ay umutluyum.yumurtlamam düzene girdi çünkü.haptan sonra.hassas gebelik testi yapsam mı?hayırlısı artık bekliycezzzzzzzzzz iyiki bu siteye üye olmuşum kıslarrrrr sizleriiiiiiiii çok sevdimmmmmmmmmmmm
ben 24 olcam 2 ay sonra..
ya arkadaslar psikolojik ama dünden bu yana karnım cok kazınıyo:) daha bugun sattan sonra 13.gun ah ah burayı okumak bana iyi mi gelcek acaba:)))
sen kac yasındasın canım ne zamandır istiyorsun
günaydın kızlar yeni hamişlere allah kucaklarına almayı nasip etsin sağlıcakla inş. - dün akşam üstü biö ıslaklık hissettim kırmızılar erken geldi heralde diye düşündüm ama değil akıntım çok fazla olmuş adet olur gibi tıpkı nedeni ne olabilir böyle bişey yaşayan oldumu acaba?
canım günaydın nasılsın?valla ben sabredemiyorum bir ihtimal gebeik testi yapayım diyorum.gelincikk kaç yaşındasın canımm? Ayıptır sorması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?