En erken hamilelik belirtileri

ya adetime 1 hafta var dayanamıyorum bu ay umutluyum.yumurtlamam düzene girdi çünkü.haptan sonra.hassas gebelik testi yapsam mı?

kıss zilli hoşgeldinnn godozlama daldın yinee. insan bi selam verir ayolll :teytey:

kıs bekle sen böyle heyecan yaptıkça bende kafayı yiyorumm. aynı tarihimizzz bekle anam bekle şuan çıkması imkansısssssssss:mymeka: :teselli:

allah iyliğini nasılsın günaydın dedim ya:)

günaydın kızlar.. ya ben dayanamıyorum..test yapsam mı acaba ??sat1 aralık..meraktan ölcem..hiç regl belirtisi yok..bekleyim mi biraz daha ne dersiniz?? akrep ne oldu??:1hug:

ayy napçaz be:)
off yarabbim heyecandan..

valla beklicezzzzzzzzz başka yolu yokkkkkkk.

senin sat 1 aralık sa çıkma ihtimali var gibi yaa yapsanmı acaba bi testt. bak çıkmazsa karışmam ama heee :))

sahi akrep nolduuu hamilemiii??????

7 gün var cnm kocişle 4 gündür tık yoktudelikafaduldenbi

hımmm 4 gündür bekleyip şimdi çıkamaz tabiii kaydirigubbakcemile3

canım valla ilginç bi durummm, ama şuan test yapsan da çıkmaz kii benimde saygının da 1 haftası varrr aynı tarihlerimiz demekkii...
sen çalışmaları bırakmaa neden bıraktınnn:mymeka: devam ettt hızını kesmee :))

canım sen ne zaman test yapmıştın sat benim de 1 aralık..dayanamıcam yapıcam..çıkar mı acaba??

hayatım ben biraz erken davranmıştım aslında. 25 aralık regl günümde o gün yaptım çok silik çıkmıştı. İstersen bi dene şansını. Ayy hadi inş. hamilesindir yaa hihoyyyt

hayatım ben biraz erken davranmıştım aslında. 25 aralık regl günümde o gün yaptım çok silik çıkmıştı. İstersen bi dene şansını. Ayy hadi inş. hamilesindir yaa hihoyyyt

anlamadım regl günün 1 ocak değil mi?? 25 aralık ne anlamadım..25 aralık adet tarihinden önce değil mi??:uhm:

25 aralık regl günümdü cnm. 24 günde bir oluyordum ben. Senin kaç günde bir oluyor ?

benim 28 günle 1 ay arası oluyor 1 ocakta olmam gerekirdi..hiç belirti yok..kasıklarımda dolgunluk var dünden beri..ne bu yaaa..yapayım mı test ??yapıcam yapıcam..

benim 28 günle 1 ay arası oluyor 1 ocakta olmam gerekirdi..hiç belirti yok..kasıklarımda dolgunluk var dünden beri..ne bu yaaa..yapayım mı test ??yapıcam yapıcam..

yaaaaaaaaaap hadi yaaaaaaaaaaaap bize de haber verrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…