ya adetime 1 hafta var dayanamıyorum bu ay umutluyum.yumurtlamam düzene girdi çünkü.haptan sonra.hassas gebelik testi yapsam mı?
canım günaydın nasılsın?valla ben sabredemiyorum bir ihtimal gebeik testi yapayım diyorum.
allah iyliğini nasılsın günaydın dedim ya:)kıss zilli hoşgeldinnn godozlama daldın yinee. Insan bi selam verir ayolll :teytey:
Kıs bekle sen böyle heyecan yaptıkça bende kafayı yiyorumm. Aynı tarihimizzz bekle anam bekle şuan çıkması imkansısssssssss:mymeka: :teselli:
noldu be genç anne:):1no2:
klava:yasakkelime
canımm kaç gün var regline? acaba herifin zamazingoları mı kıs o çıkanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
noldu be genç anne:)
ayy napçaz be:)kıss zilli hoşgeldinnn godozlama daldın yinee. Insan bi selam verir ayolll :teytey:
Kıs bekle sen böyle heyecan yaptıkça bende kafayı yiyorumm. Aynı tarihimizzz bekle anam bekle şuan çıkması imkansısssssssss:mymeka: :teselli:
7 gün var cnm kocişle 4 gündür tık yoktudelikafaduldenbi
canımm kaç gün var regline? acaba herifin zamazingoları mı kıs o çıkanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım günaydın nasılsın?valla ben sabredemiyorum bir ihtimal gebeik testi yapayım diyorum.
ayy napçaz be:)
off yarabbim heyecandan..
ayy napçaz be:)
off yarabbim heyecandan..
cnm benimde sat 1 aralık. Ve 2 haftalık hamileyim. İstersen bi test yap ama sen bilirsin yinede :CüvCüv:
cnm benimde sat 1 aralık. Ve 2 haftalık hamileyim. İstersen bi test yap ama sen bilirsin yinede :CüvCüv:
canım sen ne zaman test yapmıştın sat benim de 1 aralık..dayanamıcam yapıcam..çıkar mı acaba??
hayatım ben biraz erken davranmıştım aslında. 25 aralık regl günümde o gün yaptım çok silik çıkmıştı. İstersen bi dene şansını. Ayy hadi inş. hamilesindir yaa hihoyyyt
anlamadım regl günün 1 ocak değil mi?? 25 aralık ne anlamadım..25 aralık adet tarihinden önce değil mi??:uhm:
25 aralık regl günümdü cnm. 24 günde bir oluyordum ben. Senin kaç günde bir oluyor ?
benim 28 günle 1 ay arası oluyor 1 ocakta olmam gerekirdi..hiç belirti yok..kasıklarımda dolgunluk var dünden beri..ne bu yaaa..yapayım mı test ??yapıcam yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?