benim 28 günle 1 ay arası oluyor 1 ocakta olmam gerekirdi..hiç belirti yok..kasıklarımda dolgunluk var dünden beri..ne bu yaaa..yapayım mı test ??yapıcam yapıcam..[/QUOTE
Sen bekleyemicen yap kıs hadi bekliyoz :dance:
kıss zilli hoşgeldinnn godozlama daldın yinee. insan bi selam verir ayolll :teytey:
kıs bekle sen böyle heyecan yaptıkça bende kafayı yiyorumm. aynı tarihimizzz bekle anam bekle şuan çıkması imkansısssssssss:mymeka: :teselli:
godozlama ne ayol hihoyyyt
canımm kaç gün var regline? acaba herifin zamazingoları mı kıs o çıkanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bodoslama sanirimkirmizilari gordum sabah hihoyyyt
reglim bitsin dr ye gidicem ama daha iyi bir dr bulamadim:çok üzgünüm:
Allah iyiliğini versin kız çok güldürdün bennniiiiiiiinaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden
ben adet bitsinde oyle gidim diodum. daha hic jinekologa gitmedim de.gergiliorumm
kızlarr baktım bişey yok..ama idrarda çıkmayabilir di mi?? hamile değilsem bu sabah mide bulantıları nerden çıktı??offf ..:bbo:
tek cisgi mi çıktıtühhhh
belki geç döllenmedir canım yaa az daha bekleyecez mecburen:çok üzgünüm:
kızlarr baktım bişey yok..ama idrarda çıkmayabilir di mi?? hamile değilsem bu sabah mide bulantıları nerden çıktı??offf ..:bbo:
galiba benim kırmızılar yolda geliyolarrrrrrrrrrr ağrı şiddetini artırdııııııııı offffffffff offffffffffffff kafayı yiycem bir ay daha gittiiiiiiiiiiiii
umarım canımben bu kadar istediğimi bilmiyordum bebişi senağlama
üsülmek yokkkkkkkkk ümitsizlik yokkkkkkkk yeni ay yeni ümitttttttttt..
hem kırmızıları görmeden yelkenleri suya indirmek yokk. mevlam görelim neyler neylerse güsel eylerryerimseniben
ayy canım yaaa :çok üzgünüm: öfff sık çıkmasınlarrrrrrkovala geriiiiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?