En erken hamilelik belirtileri

godozlama ne ayol hihoyyyt

bodoslama sanirim kirmizilari gordum sabah hihoyyyt
reglim bitsin dr ye gidicem ama daha iyi bir dr bulamadim:çok üzgünüm:

canımm kaç gün var regline? acaba herifin zamazingoları mı kıs o çıkanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin kız çok güldürdün bennniiiiiiiinaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

bodoslama sanirim kirmizilari gordum sabah hihoyyyt
reglim bitsin dr ye gidicem ama daha iyi bir dr bulamadim:çok üzgünüm:

oyyy canım benimmm ( yeni ay yeni umut inşallahhh üsülme:teselli:

doktora en geç pazartesi gitmen lazım canım...

ben iyiyim 1 hafta var reglime bekliyoss iştefisfisfis

kızlarr baktım bişey yok..ama idrarda çıkmayabilir di mi?? hamile değilsem bu sabah mide bulantıları nerden çıktı??offf ..:bbo:

ben adet bitsinde oyle gidim diodum. daha hic jinekologa gitmedim de.gergiliorumm

hayır canımmmm regli başlangıcında gitmen gerekliii ona göre reglinin 3, günü en geç ilaca başlaman lazımm. regl bitip gidersen bidahaki ayı beklemek zorunda kalırsınn. korkma be gülümm jop yicen alt tarafı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr baktım bişey yok..ama idrarda çıkmayabilir di mi?? hamile değilsem bu sabah mide bulantıları nerden çıktı??offf ..:bbo:

tek cisgi mi çıktı tühhhh

belki geç döllenmedir canım yaa az daha bekleyecez mecburen:çok üzgünüm:

galiba benim kırmızılar yolda geliyolarrrrrrrrrrr ağrı şiddetini artırdııııııııı offffffffff offffffffffffff kafayı yiycem bir ay daha gittiiiiiiiiiiiii

galiba benim kırmızılar yolda geliyolarrrrrrrrrrr ağrı şiddetini artırdııııııııı offffffffff offffffffffffff kafayı yiycem bir ay daha gittiiiiiiiiiiiii

ayy canım yaaa :çok üzgünüm: öfff sık çıkmasınlarrrrrrkovala geriiiiklava:

umarım canım ben bu kadar istediğimi bilmiyordum bebişi senağlama

üsülmek yokkkkkkkkk ümitsizlik yokkkkkkkk yeni ay yeni ümitttttttttt..

hem kırmızıları görmeden yelkenleri suya indirmek yokk. mevlam görelim neyler neylerse güsel eylerryerimseniben

kızlar sizlerin umutlarını kırmak istemem fakat testleri reglinize 2-3 gün kala yapın daha iyi sonuç verir birde hamile olsanız bile bulantı olmaz şimdi sadece kasık batması karın ağrısı ve bel ağrısı oluyo sanki adet olcakmış gibi farklı olarak sadece batmalar biraz fazla oluyor bunu çok kişiden duydum tıpkı regl oluyormuş gibi bir his oluyor dediğim gibi tek farklı olan aniden bıçak gibi saplanıp çıkan ağrılar

üsülmek yokkkkkkkkk ümitsizlik yokkkkkkkk yeni ay yeni ümitttttttttt..

hem kırmızıları görmeden yelkenleri suya indirmek yokk. mevlam görelim neyler neylerse güsel eylerryerimseniben

teşekkür ederim :1hug: ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım..korkuyorum :çok üzgünüm:

ayy canım yaaa :çok üzgünüm: öfff sık çıkmasınlarrrrrrkovala geriiiiklava:

sık sık nereye kadar şekerrrrrrrrrim yaaaaaaaaaaa.geçen ay reglimin 3.günü gittim dr biraz hormon değerin yüksek dedi ama aşırı değil dedi.bu ay yine 3.günü test var ondan sonra eşimin zamazingolarına bakacaklarrrrrrrrrrrrr üfffffffffffff sıkıldım yoruldummmmmmmmmmmmmyasakkelimemirmirmirmirsenağlama:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…