özellikle ayağa kalkıp otururken ani hareketlerde batmalar oluyor. bende hep belirtilere bakardım göğüs ucunun kararması damarlar belirmesi falan bunlar hamileliğin daha sonraki aylarında olan şeylermiş
bende olan tek belirti kasık batması karın ağrısı bel ağrısı ve göğüs ucunda uyuşukluk gibi bi ağrı vardı sanki karıncalanmış gibi
özellikle ayağa kalkıp otururken ani hareketlerde batmalar oluyor. bende hep belirtilere bakardım göğüs ucunun kararması damarlar belirmesi falan bunlar hamileliğin daha sonraki aylarında olan şeylermiş
bende olan tek belirti kasık batması karın ağrısı bel ağrısı ve göğüs ucunda uyuşukluk gibi bi ağrı vardı sanki karıncalanmış gibi
canım benim de dünden beri kasıklarımda dolgunluk batma var .. göğüslerim bi tuhaf,uyuşuyo kaşınıyo sanki..offf.. umarım bebek geliyordur..2 gün geçti adetim baktım teste bişey yok :çok üzgünüm:
teşekkür ederim :1hug: ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım..korkuyorum :çok üzgünüm:
hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaa süper cnmm. hihoyyyt:teytey: hayırlısı olsunnnnnnn. ne zaman öğrendin?
akrep te tam zamanında engellenmiş haaa tühhh( başka bi isimle giriş yapsa bari yaa
semiramisimmm hoşgeldinnn canımmmmmmm
bugun ogrendım cnm hanı daha once yaptıgım testte 2.çizgi çok silik çıkmıstıya bugun sabah tekrar yaptımm ıkısıde cok koyu cıktı
delikafadulden
bugun ogrendım cnm hanı daha once yaptıgım testte 2.çizgi çok silik çıkmıstıya bugun sabah tekrar yaptımm ıkısıde cok koyu cıktı
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?