En erken hamilelik belirtileri

özellikle ayağa kalkıp otururken ani hareketlerde batmalar oluyor. bende hep belirtilere bakardım göğüs ucunun kararması damarlar belirmesi falan bunlar hamileliğin daha sonraki aylarında olan şeylermiş
bende olan tek belirti kasık batması karın ağrısı bel ağrısı ve göğüs ucunda uyuşukluk gibi bi ağrı vardı sanki karıncalanmış gibi

evet bendede aynı beliriler olmuştu kızlar .

canım benim de dünden beri kasıklarımda dolgunluk batma var .. göğüslerim bi tuhaf,uyuşuyo kaşınıyo sanki..offf.. umarım bebek geliyordur..2 gün geçti adetim baktım teste bişey yok :çok üzgünüm:

canım umarım hamilesindir belki geç döllenmiştir zaten aynı adet belirtileri oluyo kızlar hamilelikte onun dışında hiçbir fark yok dediğim gibi bendeki tek fark bıçak gibi saniyelik saplanıp biranda yok olan ağrılar vardı

teşekkür ederim :1hug: ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım..korkuyorum :çok üzgünüm:

canım demiştim geçen sefer de. kimyasal gebelikle peşpeşe olması biraz daha zor ihtimal diye biliyorumm... oyüzden biraz rahat ol bidahaki ay umudun daha fazla canımmm

yaa kıslarr akepten haberi olan yokmu yaaa dün kan tahlili yaptırmaya gitmiştiiiiii???*

akrep te tam zamanında engellenmiş haaa tühhh ( başka bi isimle giriş yapsa bari yaa

semiramisimmm hoşgeldinnn canımmmmmmm

aslıcım anlatsana yaww, yok öyle hamileyim deyip kaçmakk gel burayaa anlat hikayeniiikaydirigubbakcemile

bugun ogrendım cnm hanı daha once yaptıgım testte 2.çizgi çok silik çıkmıstıya bugun sabah tekrar yaptımm ıkısıde cok koyu cıktı

delikafadulden

canım benimm çok tebrik ederimmm, silik çıkınca da etmiştimm. çok sefindimmm.

nekadarlık evlisinn nezamandır deniyosunn tedavi sürecin olmuşmuyduu yaşın kaç?? anlat hepiciğiniiii umut ol biseekaydirigubbakcemile5 :1hug:

adet tarıhım 27 kasımdı 31 aralıkta test yapmıstım 2.çizgi cok silik çıkmıstı bugun ıkısıde cok koyu sekılde cıktı esım hamılesın dedı eskı mjlarımda yazmıstım cnlarım bu ay ılk denememızdı ben de sasırdım darısı tum ısteyenlerın basına dua edıyorum cnm sızlere. hala adet olcakmısım gıbı cok hafıf sancılarım var normalmıs doktora sordum goguslerımde acıyo pazartesı doktora gıtcem tekrar opuyorum hepınızı

25 yasındayımm 2 yıllık evlıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…