hoşbuldum arkadasıma.s.. akrep neden engellendıkı acaba? :uhm:
tebrıkler:hooray:. ılk seferde tutturmuşsunuz:1hug:. şaşırdım dogrusu:1shok::1shok::1shok:
tebrıkler:hooray:. ılk seferde tutturmuşsunuz:1hug:. şaşırdım dogrusu:1shok::1shok::1shok:
ndk bugun benım adet gunum
valla maaşallahhhhhhhhh
ilk seferde turnayı gösünden vurduuu kırkbin kere maaşallahhh darısı bize inşallahhhh
bize de dua ettttt aslıcımmmmmmmmm sakın unutma bisiiiiiiiiiisenağlama
bızde sasırdık cnm darısı hepınızın basına inşallah bundan sonrakı surecte cok ii gecer
:1hug:
cnm benim inş tüm isteyenlerin olur moralınızı bozmayın strs yapmayın ben hıc olacak dıe dusunmemıstım bılıodum ılk aydan tutturmanın zor oldugunu
ama ilaçla korunmamıstık bız onunda etkısı olabılır:1hug:
adet tarıhım 27 kasımdı 31 aralıkta test yapmıstım 2.çizgi cok silik çıkmıstı bugun ıkısıde cok koyu sekılde cıktı esım hamılesın dedı eskı mjlarımda yazmıstım cnlarım bu ay ılk denememızdı ben de sasırdım darısı tum ısteyenlerın basına dua edıyorum cnm sızlere. hala adet olcakmısım gıbı cok hafıf sancılarım var normalmıs doktora sordum goguslerımde acıyo pazartesı doktora gıtcem tekrar opuyorum hepınızı
25 yasındayımm 2 yıllık evlıyım
offfffffffff demeeeeeeeeeeeeeee
ewet cnm yumurtlama gunune gore dnedık pazartesı kan testıı yapacam cnmyumurtlama gününde mi çalışma yapmıştınıs canımm. ne zaman hamiş olduğunu bilemiyosun dimii. bi kan testi yaptır be gülümm
deryanın rüyasını okuyunca aklıma geldi bende dün gece yatmadan Allahım bebek varsa bana göster demiştim. Rüyamda hacı olduğumu gördüm nedemek acaba. birde kızlar sabah kalktım midemden koku geliyor. bağırsaklarım hareketli midemi üşütmüşümdür demi bunlar jhamilelik belirtisi değildir dimi ????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?