En erken hamilelik belirtileri

hoşbuldum arkadasıma.s.. akrep neden engellendıkı acaba? :uhm:

canım topiğin kapanmasına sebep olan konuşmalar yaşamışlar derya002yle oyüsden bazı topiclere girmeleri engellenmişti. dün söylemişlerdi ama buraya girebiliyolardııı. belkide internete girememiştir henüz.yerimseniben

tebrıkler:hooray:. ılk seferde tutturmuşsunuz:1hug:. şaşırdım dogrusu:1shok::1shok::1shok:

valla maaşallahhhhhhhhh

ilk seferde turnayı gösünden vurduuu kırkbin kere maaşallahhh darısı bize inşallahhhh

bize de dua ettttt aslıcımmmmmmmmm sakın unutma bisiiiiiiiiiisenağlama

valla maaşallahhhhhhhhh

ilk seferde turnayı gösünden vurduuu kırkbin kere maaşallahhh darısı bize inşallahhhh

bize de dua ettttt aslıcımmmmmmmmm sakın unutma bisiiiiiiiiiisenağlama

cnm benim inş tüm isteyenlerin olur moralınızı bozmayın strs yapmayın ben hıc olacak dıe dusunmemıstım bılıodum ılk aydan tutturmanın zor oldugunu

ama ilaçla korunmamıstık bız onunda etkısı olabılır:1hug:

aslıcım tebrikler alllah kucağına almayı nasip etsin yüce mevlam herkese nasip et bu duyguyu

bızde sasırdık cnm darısı hepınızın basına inşallah bundan sonrakı surecte cok ii gecer
:1hug:

ınsallah sıra bende:dilcikar:.... kımseye sıramı kaptırmam:dilcikar: varya hamılelıkte en korktugum sey mıde bulantısılaelaelaelaelae. cunku ılkınde coook çekmiştim.laelaelaelaelae

yumurtlama gününde mi çalışma yapmıştınıs canımm. ne zaman hamiş olduğunu bilemiyosun dimii. bi kan testi yaptır be gülümm

maşallah tebrikler canım ilk denemede büyük başarı ben 8 senedir hala tutturamadım uğraşıyorum
allah tamamına erdirir inşallah

yumurtlama gününde mi çalışma yapmıştınıs canımm. ne zaman hamiş olduğunu bilemiyosun dimii. bi kan testi yaptır be gülümm
ewet cnm yumurtlama gunune gore dnedık pazartesı kan testıı yapacam cnm

doktora sordum ıdrar testınde varsa kesındır dedı kan testıne bıle gerek yok ddı

ama ben kac haftalık oldugumu merak edıyom pzaratesı inş

kızlar hepinize merhaba topicin adı değiştiktn sonra pek uğrayamamıştım. öncelikle listede 5 kaısm olarak görünüyorum yeni tarihim 9 ocak. hayran hayran okudum bu sayfaya kadar arada atlayarakta olsa. nekadar güzel bir paylaşım alanı olmuş. benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

deryanın rüyasını okuyunca aklıma geldi bende dün gece yatmadan Allahım bebek varsa bana göster demiştim. Rüyamda hacı olduğumu gördüm nedemek acaba. birde kızlar sabah kalktım midemden koku geliyor. bağırsaklarım hareketli midemi üşütmüşümdür demi bunlar jhamilelik belirtisi değildir dimi ????????????

aaayyyyyy bugun burası ne kadar kalabalık haftasonları hep gırer kımseyı bulamazdım ay cok hosuma gıttı boyle

hoşgeldın.a.s. sende MIDEMDEN KOKU GELIYOR dedın ve hamılelık belırtılerıyle kafayı yıyenler lıstesıne gırmış oldun:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…