En erken hamilelik belirtileri

aslıcım tebrik ederim allah kucağınıza almayı sağlıcakla büyütmeyi nasip atsin ( DARISIDA HEPİMİZİN BAŞINA OLSUNa.s.

canım tekrar hoşgeldin aramızaaa seni görmek ne güsel canımmmmmm:1hug:

aynı gün bekliyoruz reglimiziii, inşallah olmayacağızzz. şuan testte çıkması imkansız gibi beklemekten başka çaremiz yok ne yazıkkiii :çok üzgünüm:
listeyi ceylanım düzenliyo ama pazartesi ye kadar yok.

hoşgeldın.a.s. sende MIDEMDEN KOKU GELIYOR dedın ve hamılelık belırtılerıyle kafayı yıyenler lıstesıne gırmış oldun:roflol::roflol::roflol:

canımcım kafayı yedim orası ayrı. :1shok: ama hani mideni üşütürsünde böle afedersin geğirme olunca kokar ya ona benziyo onu anlatmaya çlışmıştım. :çok üzgünüm:

NASILSIN CANIM?
HEPİMİZ KIRDIK KAFAYIgamyoncuiremsuHAYIR OLSUNhihoyyyt

çok teşekkür ederim canım hoşbulduk. sizlerle olmata inan çok güzel. hihoyyyt
canım sende varmı peki bir belirti falan benim göğüslerim erken ağrımaya başladı durduğu yerde sızlıyor bide kasıklarımda batmalar var ara ara ama ben daha öncede bundan daha çok belirtiyle regl oldum o sebeple belirtilere aldanmak istemiyorum

merhabar ben de aranıza yeni katıldım ya bayılıyorum yazılarınıza siteye hep ağlamaklı giriyorum burda moralim düzeliyo bu güzel arkadaşlığınıza beni de ortak edermisiniz... ndk beni çok güldürüyosun harikasınız yaaa gerçekten ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum hiçbir sorunumuz yok ama olmuyo:)

canımcım kafayı yedim orası ayrı. :1shok: ama hani mideni üşütürsünde böle afedersin geğirme olunca kokar ya ona benziyo onu anlatmaya çlışmıştım. :çok üzgünüm:

kız sen bu kadar alıngan olduguna gore kesın hamılesındır:1shok:. alınganlıkta hamılelk belırtısıya:uhm: yok yok bız kesın sıyırdık:roflol::roflol::roflol:

allah en kısa zamanda bebek naip etsin canım hepimize...ortay paydamız çok güzel o yüzden...

olur ınsallah bu kadar takma kafana:1shok: bak bız hıç takıyomuyuz.

ben 12 ocakta regl olcam ama bekleyemiyorum daha erken nasıl öğrenebilirim onu araştıryorum 2 aydır tedavi görüyorum yani ilaç iğne falan geçen ay resmen psikolojik hamilelik yaşadım mide bulantıları iştah aşerme v.s. beklemek çok zor
saygıncım senin regl günün ne zamandı

ahhh ahhh bende 12 ocakta regl olucam.içim kımıl kımıl:)fortel hassas gebelik testi ilişkiden 5 gün 7 gün sonra bile çıkıyormuş ya ondan mı yapsam diyorum bende:))))ndk duymasın beni artık benimle konuşmuyor bile:))))sıyırdım iyice diye:)

ohhhhh ağzından bal damlıyor inşalllaaaahhhhhhhhh hadi sıralayalım hamiş haberlerini bu ay :dance::dance:

yaaa öyle bir testmi var yaaa nasıl heyecanlandım anlatamam çok teşekkür ederim ya bu bilgi için :sm_cool:
demek aynı gün regl olcaz sen klomen ve pregnyl kullandınmı?

12 ocak hayatım benimde.

ya bende oyleyım mıdem bulanıyor goguslerım kasınıyor kasıklarım agırıyor bı dıyorum hamıleyım sonra kendımı fırenleyıp yok yok adet belırtısı ya da psıkolojık deyıp gecıyorum..

yaaa öyle bir testmi var yaaa nasıl heyecanlandım anlatamam çok teşekkür ederim ya bu bilgi için :sm_cool:
Demek aynı gün regl olcaz sen klomen ve pregnyl kullandınmı?
ben 4 aydır bebek istiyorum...5 ay hap kullandım.yumurtlamam bu ay anladım oldu...daha önce akıntım falan olmuyordu bu ay yumurtlama günümde akıntım falan oldu ve kasık ağrılarım.o günlerde çalışmalarım oldu. O yüzden umutluyum bu ay...

İnşallah canım İnşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…