kızlar hepinize merhaba topicin adı değiştiktn sonra pek uğrayamamıştım. öncelikle listede 5 kaısm olarak görünüyorum yeni tarihim 9 ocak. hayran hayran okudum bu sayfaya kadar arada atlayarakta olsa. nekadar güzel bir paylaşım alanı olmuş. benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
merhaba kızlar gecmısı okumadım var mı hamısımız
hoşgeldın.a.s. sende MIDEMDEN KOKU GELIYOR dedın ve hamılelık belırtılerıyle kafayı yıyenler lıstesıne gırmış oldun:roflol::roflol::roflol:
NASILSIN CANIM?canım tekrar hoşgeldin aramızaaa seni görmek ne güsel canımmmmmm:1hug:
aynı gün bekliyoruz reglimiziii, inşallah olmayacağızzz. şuan testte çıkması imkansız gibi beklemekten başka çaremiz yok ne yazıkkiii :çok üzgünüm:
listeyi ceylanım düzenliyo ama pazartesi ye kadar yok.
canım tekrar hoşgeldin aramızaaa seni görmek ne güsel canımmmmmm:1hug:
aynı gün bekliyoruz reglimiziii, inşallah olmayacağızzz. şuan testte çıkması imkansız gibi beklemekten başka çaremiz yok ne yazıkkiii :çok üzgünüm:
listeyi ceylanım düzenliyo ama pazartesi ye kadar yok.
canımcım kafayı yedim orası ayrı. :1shok: ama hani mideni üşütürsünde böle afedersin geğirme olunca kokar ya ona benziyo onu anlatmaya çlışmıştım. :çok üzgünüm:
allah en kısa zamanda bebek naip etsin canım hepimize...ortay paydamız çok güzel o yüzden...merhabar ben de aranıza yeni katıldım ya bayılıyorum yazılarınıza siteye hep ağlamaklı giriyorum burda moralim düzeliyo bu güzel arkadaşlığınıza beni de ortak edermisiniz... Ndk beni çok güldürüyosun harikasınız yaaa gerçekten ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum hiçbir sorunumuz yok ama olmuyo:)
merhabar ben de aranıza yeni katıldım ya bayılıyorum yazılarınıza siteye hep ağlamaklı giriyorum burda moralim düzeliyo bu güzel arkadaşlığınıza beni de ortak edermisiniz... ndk beni çok güldürüyosun harikasınız yaaa gerçekten ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum hiçbir sorunumuz yok ama olmuyo:)
yaaaa elimde değil çok takıyorum gözümün üstünde kaşımı görsem hamileliğe yoruyorum valla bende kafayı sıyıranlar arasına girdimkaydirigubbakcemile3olur ınsallahbu kadar takma kafana:1shok: bak bız hıç takıyomuyuz.
ahhh ahhh bende 12 ocakta regl olucam.içim kımıl kımıl:)fortel hassas gebelik testi ilişkiden 5 gün 7 gün sonra bile çıkıyormuş ya ondan mı yapsam diyorum bende:))))ndk duymasın beni artık benimle konuşmuyor bile:))))sıyırdım iyice diye:)ben 12 ocakta regl olcam ama bekleyemiyorum daha erken nasıl öğrenebilirim onu araştıryorum 2 aydır tedavi görüyorum yani ilaç iğne falan geçen ay resmen psikolojik hamilelik yaşadım mide bulantıları iştah aşerme v.s. Beklemek çok zor
saygıncım senin regl günün ne zamandı
kız sen bu kadar alıngan olduguna gore kesın hamılesındır:1shok:. alınganlıkta hamılelk belırtısıya:uhm: yok yok bız kesın sıyırdık:roflol::roflol::roflol:
ahhh ahhh bende 12 ocakta regl olucam.içim kımıl kımıl:)fortel hassas gebelik testi ilişkiden 5 gün 7 gün sonra bile çıkıyormuş ya ondan mı yapsam diyorum bende:))))ndk duymasın beni artık benimle konuşmuyor bile:))))sıyırdım iyice diye:)
12 ocak hayatım benimde.ben 12 ocakta regl olcam ama bekleyemiyorum daha erken nasıl öğrenebilirim onu araştıryorum 2 aydır tedavi görüyorum yani ilaç iğne falan geçen ay resmen psikolojik hamilelik yaşadım mide bulantıları iştah aşerme v.s. Beklemek çok zor
saygıncım senin regl günün ne zamandı
ben 4 aydır bebek istiyorum...5 ay hap kullandım.yumurtlamam bu ay anladım oldu...daha önce akıntım falan olmuyordu bu ay yumurtlama günümde akıntım falan oldu ve kasık ağrılarım.o günlerde çalışmalarım oldu. O yüzden umutluyum bu ay...yaaa öyle bir testmi var yaaa nasıl heyecanlandım anlatamam çok teşekkür ederim ya bu bilgi için :sm_cool:
Demek aynı gün regl olcaz sen klomen ve pregnyl kullandınmı?
ben 4 aydır bebek istiyorum...5 ay hap kullandım.yumurtlamam bu ay anladım oldu...daha önce akıntım falan olmuyordu bu ay yumurtlama günümde akıntım falan oldu ve kasık ağrılarım.o günlerde çalışmalarım oldu. O yüzden umutluyum bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?