İNŞALLAH MERSERAYCIM:)İnşallah canım İnşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder.a.s.
İNŞALLAH SEMİRAMİSCİM İNŞALLAHHHHHayrıca bugun benım kırmızıya boyanma gunumsenağlama. ınsallah boyanmam tabiii:çok üzgünüm:
İNŞALLAH SEMİRAMİSCİM İNŞALLAHHHHH
ayrıca bugun benım kırmızıya boyanma gunumsenağlama. ınsallah boyanmam tabiii:çok üzgünüm:
GELMEZ OLUMLU DÜŞÜN,DÜŞÜNCE GÜCÜ DİYE BİRŞEY VAR....GELMİCEK BENCE VE YARIN HAMİLEYİM DİCEKSİN BANA:CüvCüv:varya test yapmaya korkuyorum:1shok: ama esım aksama test getırcek tabı aksama kadar kırmızıyla karşılaşmazsamsenağlama
GELMEZ OLUMLU DÜŞÜN,DÜŞÜNCE GÜCÜ DİYE BİRŞEY VAR....GELMİCEK BENCE VE YARIN HAMİLEYİM DİCEKSİN BANA:CüvCüv:
bence en kısa zamanda yaptır güzelim test...haberi banada yazmayı unutma ama:)eğer hamileysende çok dua et bizim için...isteyen herkes hamile kalsın ..hamilelerin duası kabul olurmuş derler:)
slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.
slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.
ohhhhh ağzından bal damlıyor inşalllaaaahhhhhhhhh hadi sıralayalım hamiş haberlerini bu ay :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?