En erken hamilelik belirtileri

varya test yapmaya korkuyorum:1shok: ama esım aksama test getırcek tabı aksama kadar kırmızıyla karşılaşmazsamsenağlama
GELMEZ OLUMLU DÜŞÜN,DÜŞÜNCE GÜCÜ DİYE BİRŞEY VAR....GELMİCEK BENCE VE YARIN HAMİLEYİM DİCEKSİN BANA:CüvCüv:

arkadaşlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzere şimdi kapatmam lazım
semiramis27 canım hayırlı haberini alırız inşallah

bence en kısa zamanda yaptır güzelim test...haberi banada yazmayı unutma ama:)eğer hamileysende çok dua et bizim için...isteyen herkes hamile kalsın ..hamilelerin duası kabul olurmuş derler:)

size bildiririm canım
eşime test yaptralım desem ister istemez ümitlenecek sonra da hayal kırıklığı olursa....
ama hafta içi yaptıracağım

slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.

slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.

canım bence hemen yaptır.Özel hastanelerde yaparlar sanıyorum.İnşallah hamilesindir :):CüvCüv:

selam arkadasım benımde bugun adet gunum ama test yapmaya korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama

bence sende hemn yap böyle bekleyip strese girmektense inşallah olmazsın ama adet olcaksan bile onuda geciktiriyosun.hemen git bi test al yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…