slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.
Kızlar merhaba; 6 aylık evliyim bu ay 3. denememiz.ben de 15 Ocakta adet göreceğim. Ama 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor, bir de hafif bel ağrısı var. Çok merak ediyorum sanki olamaz gibi geliyor, bir yandan da olmasını çok istiyorum bu kadar erken belirti verir mi? daha 12 gün var adetime??Nolur cevapp
Kızlar merhaba; 6 aylık evliyim bu ay 3. denememiz.ben de 15 Ocakta adet göreceğim. Ama 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor, bir de hafif bel ağrısı var. Çok merak ediyorum sanki olamaz gibi geliyor, bir yandan da olmasını çok istiyorum bu kadar erken belirti verir mi? daha 12 gün var adetime??Nolur cevapp
ınsallah hamılesındırama psıkolojık olma ıhtımalı cok yuksek:1shok:. cok ıstıyoruz ya ondan . ya sen neden 6 yıl bekledınkı. klava:
Gülşahcım teşekkür ederim. Uzulme inşallah en kısa sürede alırız iyi haberlerini. Ben de çok merak ediyorumm beklemek çokk zor. Umutlanmak da istemiyorum umutlanınca da çok üzülüyor insan(
Zeynepciğim inşallah hamilesindir.
Gülşah üzülme Ben de senin gibi bu ay çok istedim 3 kez kan testi yaptırılır mı yaptırdım.İnan olmuyorsa bir hayır mutlaka vardır.Bende idrar yoları iltihabı vardı bu ay çok hastaydım muhtemelen vucut dirençli değildi inşallah şubatta olur.Geri sayım yine başladı yani.
6 aylık evliyim ama yaşım 29, Allah o isteği bir koymaya görsün gönlüne, artık aklım fikrim bebek:))):ecrin_bebek:
arkadasım eger bı rahatsızlıgın yoksa olur daha 3. ay bekle bakalım....olur ınsallah
evet canım ben bu ay çok ümitliydim ilk defa böyle ağrı yaşadım adetimin 12 gün öncesinden başlayan bir ağrıydı çünkü.ama maalesef olmadı olmadı işteeeeeeeee iş yerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım kendimi zor tutuyorummmmm her ay yeni ümit ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: klava::a015:
Arkadaşlar maalesef benim de şubat ayına kaldı.Hayırlısı böyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?