En erken hamilelik belirtileri

slm arkadaşlar benimde bugün adet günümdn ama olmadım.sabah test yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı zor gözüküyodu.kantesti yaptırsam bugün yaparlarmı acaba haftasonuya.

senı umıtlendırmek gıbı olmasın ama 2. cızgı varsa hamılesındırkaydirigubbakcemile2. cunku aslıcım dıye bı arkadasında cook sılıkmişı ıkı gun sonra tekrar test yapmış pozıtıf cıkmısdelikafadulden

Kızlar merhaba; 6 aylık evliyim bu ay 3. denememiz.ben de 15 Ocakta adet göreceğim. Ama 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor, bir de hafif bel ağrısı var. Çok merak ediyorum sanki olamaz gibi geliyor, bir yandan da olmasını çok istiyorum bu kadar erken belirti verir mi? daha 12 gün var adetime??Nolur cevapp

kırmızılar göründüüüüüüüüüüü ağlıycam sinirden yaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff

kişiden kişiye değişiyor belirti tatlım .:1no2:benim 12 gün öncesinden ağrılar başladı ümitlendim maalesef kırmızı kartı bugün yedik:1no2:

Zeynepciğim inşallah hamilesindir.
Gülşah üzülme Ben de senin gibi bu ay çok istedim 3 kez kan testi yaptırılır mı yaptırdım.İnan olmuyorsa bir hayır mutlaka vardır.Bende idrar yoları iltihabı vardı bu ay çok hastaydım muhtemelen vucut dirençli değildi inşallah şubatta olur.Geri sayım yine başladı yani.

ınsallah hamılesındır ama psıkolojık olma ıhtımalı cok yuksek:1shok:. cok ıstıyoruz ya ondan. ya sen neden 6 yıl bekledınkı.klava:

Gülşahcım teşekkür ederim. Uzulme inşallah en kısa sürede alırız iyi haberlerini. Ben de çok merak ediyorumm beklemek çokk zor. Umutlanmak da istemiyorum umutlanınca da çok üzülüyor insan(

Gülşahcım teşekkür ederim. Uzulme inşallah en kısa sürede alırız iyi haberlerini. Ben de çok merak ediyorumm beklemek çokk zor. Umutlanmak da istemiyorum umutlanınca da çok üzülüyor insan(

evet canım ben bu ay çok ümitliydim ilk defa böyle ağrı yaşadım adetimin 12 gün öncesinden başlayan bir ağrıydı çünkü.ama maalesef olmadı olmadı işteeeeeeeee iş yerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım kendimi zor tutuyorummmmm her ay yeni ümit ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:klava::a015:

arkadım bendede ıdrar yolu ıltehabı vardı bol bol maydoz kaynatıp ıç cok ıyı gelıyor.

En zoru da adete kadar olan 15 günlük süreç. ama üzülme hiç beklemediğimiz anda gelecek hayırlısıyla. Hatta ben kendi kendime beklememe numarası bile yapıyorum ama içim de hep bir ümitSen kaç aydır deniyorsun Gülşah?

Semiramis aslında bu ay hamile kalmadığım için çok üzülmedim çünkü önce bu dertten kurtulmam lazım.Sırf hamile olabilirim diye en etkisiz antibiyotiği kullandım ve geçiremedi malesef.Bu arada karnıbahar kürü var onu deniyorum.İlk haftası bitti 2 hafta kaldı.Kronik idrar yolları enfeksiyonunu bitiriyormuş.Benim iltihap böbreğe ağrı yapıyor.

topla kendını arkadasım dunyanın sonu degılya nevar sankı yenıden denersınız sankı ımkansız!!! aaaa kızıyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…