En erken hamilelik belirtileri

temmuz 2007 de evlendim şubat ayında 3 aylık bebeğimi düşürdüm o zamandan bugüne bişiiiiii yok :1no2:herşey normal geçen ay adetin 3.günü hormonum biraz yüksek çıktı normalin biraz üstü yani bu ay yine yapıcak bakalımmmmm

topla kendını arkadasım dunyanın sonu degılya nevar sankı yenıden denersınız sankı ımkansız!!! aaaa kızıyorumklava:

ama artık zoruma gidiyo benden sonta evlenen eltim bile 5 aylık hamişşşşş nasıl üzülmeyeyimmmmm eşime belli etmemeye çalışıyorum ama gel bi de bana sor .klava:klava:ay bir de şu akrabaların soru sormaları bebek var mı diye hepsinden nefret ediyom o zaman...... sanki ben istemiyorummmmm

arkadaşlar ben kantesti yaptırmaya gidiyorum bugün adet günümdü ya hamilelik varsa çıkar demi dua edin bana

arkadaşlar ben kantesti yaptırmaya gidiyorum bugün adet günümdü ya hamilelik varsa çıkar demi dua edin bana

inşallahhhhhh benim umudum tükendiiiiiii sen mutlu et bizi bariiiiiiiii delikafadulden hamişlik varsa çıkar tabiiii hadi git bakalımmmm

slm herkese..bugün nasılız kızlar??

kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok kötüüüüyümmmmmmm

geçmişi okurken gördüm senin kırmızılar gelmiş..üzülme ya kısmet değilmiş bu ay diye düşün..önümüzdeki ay kırmızılar gelmez umarım..bende kırmızıları görmüştüm bu ay..veee bugün itibariyle çalışmalara başlandı hadi hayırlısı bakalım...inş. bu ay olacak...

başka çare yok zaten

slm canlarım ne haber varmı hamiş haberleri gülşahçım üzülmek yok bak bizlerde aynı durumdayız hep belirtiler yaşıyorum her ay hüsran bu ay kafaya takmadığım için heralde belirti falan yok

slm canlarım ne haber varmı hamiş haberleri gülşahçım üzülmek yok bak bizlerde aynı durumdayız hep belirtiler yaşıyorum her ay hüsran bu ay kafaya takmadığım için heralde belirti falan yok

üzülmeyeyim diyorum am olmuyo işte.millet çocukları doğurup doğurup sokağa atıyo biz de istediğimiz halde olmuyoooooo neyse hayırlısııııı kendimi ancak böyle avutuyorum bu ay çok ümitlenmiştim ama artık ümitlenmiycem olursa olurrrrrrr

Şekerim üzülme ben 6,5 yıllık evliyim daha bu ay çocuk yapmaya karar verdik ama tabii mahallede adımız çıktı! Herkes bunlar ya kısır ya boşanacaklar diyor! Ama ben alıştım artık! Bu bizim yaşantımız istediğimiz gibi yaşarız! İstediğimiz zaman çocuk yapar ya da hiç yapmayız. Allahın takdiri önemli hepimize bir rol veriliyor. Anne rolü bizim için değilse başka bir rol ile devam etmemiz gerekiyor başka bir boşluğu doldurmamız gerekiyor bu hayatta demek ki...

Ümidini de yitirme kadının teki 60 küsür yaşında bebek sahibi oldu gördük hepimiz tvde.

naber canım... uzun zamandır giremiyorum siteye. yoğunum biraz.. ne var ne yok.. belrtin filan varmı hiç

kırmızı gören arkadaşlarımız.. üzülmemek elde değil fakat cok stres yapmayın. adet biter bitmez çalışmalara devammmmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…