En zoru da adete kadar olan 15 günlük süreç. ama üzülme hiç beklemediğimiz anda gelecek hayırlısıyla. Hatta ben kendi kendime beklememe numarası bile yapıyorum ama içim de hep bir ümitSen kaç aydır deniyorsun Gülşah?
topla kendını arkadasım dunyanın sonu degılya nevar sankı yenıden denersınız sankı ımkansız!!! aaaa kızıyorumklava:
arkadaşlar ben kantesti yaptırmaya gidiyorum bugün adet günümdü ya hamilelik varsa çıkar demi dua edin bana
arkadaşlar ben kantesti yaptırmaya gidiyorum bugün adet günümdü ya hamilelik varsa çıkar demi dua edin bana
kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok kötüüüüyümmmmmmm
geçmişi okurken gördüm senin kırmızılar gelmiş..üzülme ya kısmet değilmiş bu ay diye düşün..önümüzdeki ay kırmızılar gelmez umarım..bende kırmızıları görmüştüm bu ay..veee bugün itibariyle çalışmalara başlandı hadi hayırlısı bakalım...inş. bu ay olacak...
slm canlarım ne haber varmı hamiş haberleri gülşahçım üzülmek yok bak bizlerde aynı durumdayız hep belirtiler yaşıyorum her ay hüsran bu ay kafaya takmadığım için heralde belirti falan yok
ama artık zoruma gidiyo benden sonta evlenen eltim bile 5 aylık hamişşşşş nasıl üzülmeyeyimmmmm eşime belli etmemeye çalışıyorum ama gel bi de bana sor .klava: klava:ay bir de şu akrabaların soru sormaları bebek var mı diye hepsinden nefret ediyom o zaman...... sanki ben istemiyorummmmm
kba sen ne kadar süredir istiyosun bebişşşşşşşş
slm canlarım ne haber varmı hamiş haberleri gülşahçım üzülmek yok bak bizlerde aynı durumdayız hep belirtiler yaşıyorum her ay hüsran bu ay kafaya takmadığım için heralde belirti falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?