En erken hamilelik belirtileri

merheba kızlar cinsiyet 3 ayda görülebiliyo diye duydum 4ayda da kesinleşiyomuş tuba kaçıncı ayında acaba merakla bekliyorum ben 8 hafta 4 gün oldu acaba bi daha gidişimde cinsiyeti hakında bilgi alabilirmiyim alışveriş yapmak istiyom bebişe

22. günüm bir hafta öncerki kan testimde deger 0,00 olarak gözüküyordu bu günkü
kan testinde değer 0,65 çıktı ama negatif diyor
pozitif olması için kaç olması gerekiyor

awaris hamile bölümünde sana daha yardımcı olurlar ama bildiğim kadarıyla 4 aylıkken belli oluyor

sanırım kırmızıya boyancam bugün..öyle hissediyorum :çok üzgünüm::a015:

22. günüm bir hafta öncerki kan testimde deger 0,00 olarak gözüküyordu bu günkü
kan testinde değer 0,65 çıktı ama negatif diyor
pozitif olması için kaç olması gerekiyor

Canım Negatif 5 üzeri olmalı malesef hamile değilsin test yaptırıp durmana gerek 3-4 te çıksa negatifyasakkelime

sagolun arkadaslar:teselli:. bendede durumlar parlak degıl zaten:bbo:. cmartesı aksamı test yaptım NEGATIF cıktısenağlama 15dk sonra kırmızı kart gordumsenağlamasenağlamasenağlama

semiramis27 hoşgeldin okumana gerek yok hamişimiz yok yüzdeyüzakrep bamlandı :))

Strawberry29 sende hoşgeldin aramıza Yeniler var topicte beste2006.........

Hoşbulduk Canım,

Allah hepimize hamişlik nasip etin İnşallah:)

Benim de 10 gün var adetime. Kusma dışında tüm belirtiler var ama . Burayı okuduktan sonra pek güvenemiyorum belirtilerime

Zaten ilk kez denedik. Hemen olmasını pek beklemiyorum.

Canım olsun Sağlıklı al da kucağına cinsiyet önemli mi?_
Sen bizler içn dua et..

canım haklısın kesinlikle sizin için dua ediyorum en kısa zamanda inşaallah allah isteyen herkeze nasip eder ama bak sende yaşayacaksın insan merak ediyo sadecee cinsiyetinide deil kime benzicek nasıl olcak diye

Amin hepimize nasip etsin..Aramızda çok yenisin umarım fazla beklemezsin belirtilere takılma istediğin için psikolojik kusuyorsundur...:1hug:

Şekerler,

Bu kumlu idrar belitileri kum dökme ya da enfeksiyon belirtisi falan değildir de mi? Ayırıcı olan nedir belirtilerde?

kızlar hani ben adete 3 gün kala clearblue erken gebelik testi yaptım ya negatifti yanılıyo olabilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…