En erken hamilelik belirtileri

canlarim ben geldim.. biliyorum kizginsiniz :) ama gitmem cok ani oldu.. nasilsiniz duydum mavis hamileymis ne guzel handana cok uzuldum allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.. bizler iyiyiz..neler yaptiniz gorusmeyeli

slm herkese bugün nasılız???geçmişi okudum yeni hamile haberi yok sanırım..neyse inşallah bu ay hamile haberlerinde bi patlama olur inşallahhhhhhhhhhh Allahım hepimize veriri birer tne sağlıklı bbek yaw..gelsin artık bu kuzucuklar...gelsinler dimi????

Allah hepimizin gönlün göre versin inşallah ben çıkıyorum..hoş zaten yokluğumu burda pek farkedende yok aslında :) neyse hepinize ii günler ii sohbetler...

gelsinler gelsinlerkaydirigubbakcemile5

kıslar bişiiiiiii sorcam ya bugün adetimin 3.günü tahlil yaptılar öğleden sonra sonuç almaya gidicem geçen ay da aynı tahlilden yaptı dr.biraz yüksek dedi .bu ayda yüksek olursa hamile kalamama sebebim bu mu oluyo yani daha sonra ne olacak bilen var mı?

canlarim ben geldim.. biliyorum kizginsiniz :) ama gitmem cok ani oldu.. nasilsiniz duydum mavis hamileymis ne guzel handana cok uzuldum allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.. bizler iyiyiz..neler yaptiniz gorusmeyeli

canım hoşgeldin. çok merak ettik seni yaaa.. hastalandım deyip kayboldunkaydirigubbakcemile. ama iyi haberlerini aldım az önce. tosununu allah hayırlısyla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh..

maviş te hamiş kızzzzz.. kazıklar çıkmaya başladıdelikafadulden

Allah hepimizin gönlün göre versin inşallah ben çıkıyorum..hoş zaten yokluğumu burda pek farkedende yok aslında :) neyse hepinize ii günler ii sohbetler...

kız senın bu alınganlıgın hamılelık belırtısıdelikafadulden.... kesın bu ay sen hamılesın YAŞASIN......delikafadulden

saol guzel gozlum.. tatile gittik o yuzden pek giremedim.. mavise cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Darisi sizlere birakin artik su kaziklari yahu.. hadii patir patir doguralim.. evet oglum olcakmis..cok sevindik gerci eli ayagi duzgun olsunda onemli degil.. allah isteyen herkese nasip etsin.

sanırım canım.. dr onu düşürmek için sana ilaç tedavisi uygulayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…