Amin hepimize nasip etsin..Aramızda çok yenisin umarım fazla beklemezsin belirtilere takılma istediğin için psikolojik kusuyorsundur...:1hug:
slm herkese bugün nasılız???geçmişi okudum yeni hamile haberi yok sanırım..neyse inşallah bu ay hamile haberlerinde bi patlama olur inşallahhhhhhhhhhh Allahım hepimize veriri birer tne sağlıklı bbek yaw..gelsin artık bu kuzucuklar...gelsinler dimi????
canlarim ben geldim.. biliyorum kizginsiniz:) ama gitmem cok ani oldu.. nasilsiniz duydum mavis hamileymis ne guzel handana cok uzuldum allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.. bizler iyiyiz..neler yaptiniz gorusmeyeli
Şekerler,
Bu kumlu idrar belitileri kum dökme ya da enfeksiyon belirtisi falan değildir de mi? Ayırıcı olan nedir belirtilerde?
Allah hepimizin gönlün göre versin inşallah ben çıkıyorum..hoş zaten yokluğumu burda pek farkedende yok aslında :) neyse hepinize ii günler ii sohbetler...
tencere tava herbiri bir hava galiba soruma kimse cvp veremiycek[/QUselam arkadasım selammmm.
kıslar bişiiiiiii sorcam ya bugün adetimin 3.günü tahlil yaptılar öğleden sonra sonuç almaya gidicem geçen ay da aynı tahlilden yaptı dr.biraz yüksek dedi .bu ayda yüksek olursa hamile kalamama sebebim bu mu oluyo yani daha sonra ne olacak bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?