En erken hamilelik belirtileri

canım tabiki ediğin şeyler olabilir. hemde yüksek ihitimalle.. bence renginin koyu olması yeterli sanırım. hatta koyuluk bile yanıltabiliyor bazen..

Bu da bir bilgi arkadaşlar;

Gebelik esnasında meydana gelen hormonal değişimler tüm düz kaslarda olduğu gibi idrar yollarında da yavaşlamaya yol açar. Bu yavaşlamanın sonucu olarak mesane tam boşaltılamaz, bir miktar idrar sürekli mesanede kalır ve enfeksiyon oluşur. Gebelerin yaklaşık %15’i sistit olduklarını fark etmezler. Bu nedenle kontrollerde gebenin herhangi bir yakınması olmasa dahi idrar tetkiki yapılmalıdır.

Yani gebelik sistiti olabilir mi bu kumlu idrar ?

Ay ben de kafayı takıcam galiba bu belirti olayına:)))

ya bi bakın bişey dicem bidaa ölçtüm dilaltından ateşi 37 çıktı şimdi benim adete 3 gün kala yaptığım clearblue erken gebelik testi yanılıyo olabilirmi....

klava:
canlarim ben geldim.. biliyorum kizginsiniz :) ama gitmem cok ani oldu.. nasilsiniz duydum mavis hamileymis ne guzel handana cok uzuldum allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.. bizler iyiyiz..neler yaptiniz gorusmeyeli

klava:klava:Aklımızı alıyordun Aşkolsun hergün bakınıyorduk paşan olacağına çok sevindik :1hug:klava:klava: bizler hala burdayız meleklerimiz yok ndk patricia guzelgözlüm zeynep1978 ZuZuu filannn

gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

ya bi bakın bişey dicem bidaa ölçtüm dilaltından ateşi 37 çıktı şimdi benim adete 3 gün kala yaptığım clearblue erken gebelik testi yanılıyo olabilirmi....

Canım benim sabah erken ölçmen doğru sonuç verir ..Yanılma ihtimali var tabi ama clearblue olunca insan tereddütte kalıyora.s.

Hoşgeldin tubacık seni çok merak ettik sana çok ihtiyacımız var sorularımıza cevap vereceksin nereye kaçtın öyle canım paşan olucakmış hayırlısı olsun allah bizlerede nasip etsin o duyguyu kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter

saolun canlarim ..ceylancim merak etme 2009 meleksiz gecmiyecek...inancinizi yitirmeyin..bende cok bekledim ve umudumu yitirdigim zaman melegim bana geldii..sabir.. kaziklari birer birer kiracaksiniz..buna inaniyorum

merhaba canım iş ile ilgili bir şey sormak istiyorum ama sana özelden mesaj atmıyorum

canım ben yeni girdim siteye msjını okudum. özelden nasaıl msj atılır yada atılması için ne yapılır inan bilmiyorum. beni yönlendirirsen açayım. sende sorunu sor.

canım senin bir önceki adetin ne zamandı? bak ben adetimin 14. gününde sistit oldum.. şimdide acayip giribim. ayaklarımı üşüttüm bi pazar.. o zaman kaptım bu şifayı.. yani ne zaman sistit olduguna bağlı?

canım ben yeni girdim siteye msjını okudum. özelden nasaıl msj atılır yada atılması için ne yapılır inan bilmiyorum. beni yönlendirirsen açayım. sende sorunu sor.

Kullancı panelinde özel mesaj bölümünü açabilirsin ve nasılsın bu arada canım benim....:1hug:

16 aralıkta başlamıştı adetim. Yaklaşık 1 gündür idrarım sıklaştı ve kumlu bir görüntü aldı.
Bu neye alamet ediyor bilemiyorum. İlk hamileliğimi yaşıcam inşallah o yüzden internetten öğrendiğim kadarıyla biliyorum belirtileri ve ancak böyle karşılaştırabiliyorum.

valla belirti olabilir canım ya. o zaman adetinin 20. gününde filan idrarın sıklaştı senin. umarım hamilesindir. kesin bişe diyemiyoruzki işte eğer idrarın sıklaışır ve şikayet edecek düzeye gelirse dr a git derim. ama hamilelikten şüphelendiğinide belirtmeyi unutma..:1hug:

Teşekkü ederim canım ya. İnşallah hamişlik belirtisidir. Sıklık ta her saat başı değil ama normalden biraz fazla. Bakalım görcez. Bir kaç gün sonra erken testlerden falan mı yapsam acaba?

kızlar kusura bakmayın acil çıkmak zorunda kaldım ndk cım biraz okudum geçmişi moralim bosuldu sendede daha önce tortu olmuşmuydu ((((

ceylancım sen baktınmı tortu varmı diye bide bişey diycem dün göğüslerime bakayım dedim bi baktım parlıyo tenim birini daha okumuştum tenim parlamıştı yazıyodu neyse yaa ben fazla takılmıyım iyisi belirtilere sonra hüsran oluyo ((((((

Merhaba kızlar nasılsınız bugun hava çok kapalı içim karardı valla

cuma günü doktora gittim herşey normal dedi bide gyno ferro sanol die bi ilaç verdi demir+folic asit+b12 vitaminiymiş onu içiyorum işte böle devam ediyorz bakalım sizde durumlar nasıl?

Teşekkü ederim canım ya. İnşallah hamişlik belirtisidir. Sıklık ta her saat başı değil ama normalden biraz fazla. Bakalım görcez. Bir kaç gün sonra erken testlerden falan mı yapsam acaba?

canım eğer negatifi görmeye dayanabilirsen yap derim. ben dayanamıyorum.. sinirlerim bozuluyor o tek cizgiyi görünce. ama adete 1,2 gün kala yaparsan daha iyi sonuç alırsın.
kendimizi dineledikçe belirtiler o kadar artıyorki:)

ben bu ay rahatım.. çünkü sistit oldugum için tam çalışamadım. adet günümü cok relax bekliyorum-tatlicadiarzu-

ama inşallah bu ay bekleyen herkes ve senden hamile haberleriniizi alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…