canım tabiki ediğin şeyler olabilir. hemde yüksek ihitimalle.. bence renginin koyu olması yeterli sanırım. hatta koyuluk bile yanıltabiliyor bazen..
canlarim ben geldim.. biliyorum kizginsiniz:) ama gitmem cok ani oldu.. nasilsiniz duydum mavis hamileymis ne guzel handana cok uzuldum allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.. bizler iyiyiz..neler yaptiniz gorusmeyeli
saol guzel gozlum.. tatile gittik o yuzden pek giremedim.. mavise cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Darisi sizlere birakin artik su kaziklari yahu.. hadii patir patir doguralim.. evet oglum olcakmis..cok sevindik gerci eli ayagi duzgun olsunda onemli degil.. allah isteyen herkese nasip etsin.
ya bi bakın bişey dicem bidaa ölçtüm dilaltından ateşi 37 çıktı şimdi benim adete 3 gün kala yaptığım clearblue erken gebelik testi yanılıyo olabilirmi....
merhaba canım iş ile ilgili bir şey sormak istiyorum ama sana özelden mesaj atmıyorum
Bu da bir bilgi arkadaşlar;
Gebelik esnasında meydana gelen hormonal değişimler tüm düz kaslarda olduğu gibi idrar yollarında da yavaşlamaya yol açar. Bu yavaşlamanın sonucu olarak mesane tam boşaltılamaz, bir miktar idrar sürekli mesanede kalır ve enfeksiyon oluşur. Gebelerin yaklaşık %15’i sistit olduklarını fark etmezler. Bu nedenle kontrollerde gebenin herhangi bir yakınması olmasa dahi idrar tetkiki yapılmalıdır.
Yani gebelik sistiti olabilir mi bu kumlu idrar ?
Ay ben de kafayı takıcam galiba bu belirti olayına:)))
Canım benim sabah erken ölçmen doğru sonuç verir ..Yanılma ihtimali var tabi ama clearblue olunca insan tereddütte kalıyora.s.
canım ben yeni girdim siteye msjını okudum. özelden nasaıl msj atılır yada atılması için ne yapılır inan bilmiyorum. beni yönlendirirsen açayım. sende sorunu sor.
canım senin bir önceki adetin ne zamandı? bak ben adetimin 14. gününde sistit oldum.. şimdide acayip giribim. ayaklarımı üşüttüm bi pazar.. o zaman kaptım bu şifayı.. yani ne zaman sistit olduguna bağlı?
16 aralıkta başlamıştı adetim. Yaklaşık 1 gündür idrarım sıklaştı ve kumlu bir görüntü aldı.
Bu neye alamet ediyor bilemiyorum. İlk hamileliğimi yaşıcam inşallah o yüzden internetten öğrendiğim kadarıyla biliyorum belirtileri ve ancak böyle karşılaştırabiliyorum.
valla belirti olabilir canım ya. o zaman adetinin 20. gününde filan idrarın sıklaştı senin. umarım hamilesindir. kesin bişe diyemiyoruzki işteeğer idrarın sıklaışır ve şikayet edecek düzeye gelirse dr a git derim. ama hamilelikten şüphelendiğinide belirtmeyi unutma..:1hug:
Teşekkü ederim canım ya. İnşallah hamişlik belirtisidir. Sıklık ta her saat başı değil ama normalden biraz fazla. Bakalım görcez. Bir kaç gün sonra erken testlerden falan mı yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?