Deryacım ne durumdasın canım adetine kaç gün var ?? Benimde tenim yumuşamıştı pamuk gibi olmuştu
Merhaba kızlar nasılsınız bugun hava çok kapalı içim karardı valla
cuma günü doktora gittim herşey normal dedi bide gyno ferro sanol die bi ilaç verdi demir+folic asit+b12 vitaminiymiş onu içiyorum işte böle devam ediyorz bakalım sizde durumlar nasıl?
kizlar beni goren yokmu huhuhuuu...
Kullancı panelinde özel mesaj bölümünü açabilirsin ve nasılsın bu arada canım benim....:1hug:
Deryacım konuştuk ya bilosun bende fasulye felan yok neyse girmeyelim bu konuya adetine kaç gün var
Merhaba kızlar nasılsınız bugun hava çok kapalı içim karardı valla
cuma günü doktora gittim herşey normal dedi bide gyno ferro sanol die bi ilaç verdi demir+folic asit+b12 vitaminiymiş onu içiyorum işte böle devam ediyorz bakalım sizde durumlar nasıl?
canım eğer negatifi görmeye dayanabilirsen yap derim. ben dayanamıyorum.. sinirlerim bozuluyor o tek cizgiyi görünce. ama adete 1,2 gün kala yaparsan daha iyi sonuç alırsın.
kendimizi dineledikçe belirtiler o kadar artıyorki:)
ben bu ay rahatım.. çünkü sistit oldugum için tam çalışamadım. adet günümü cok relax bekliyorum-tatlicadiarzu-
ama inşallah bu ay bekleyen herkes ve senden hamile haberleriniizi alırız canım
kızlar kusura bakmayın acil çıkmak zorunda kaldım ndk cım biraz okudum geçmişi moralim bosuldu sendede daha önce tortu olmuşmuydu((((
efett olmuştu canımmmmm :S
Ndk senin kaç günün var kuş:)
sorma canım yaa benim önümde çoook uzunnn dakikalar varr :çok üzgünüm: sırnaşık şey
son regl 16 aralık-
ne zaman olcak bilmiom ki ama 16 yazdırdım listeye. sağımda solumda yanma varr yumurtalıklarımda geçen ay da olmuştu oyüzden önemsemiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?