En erken hamilelik belirtileri

Deryacım ne durumdasın canım adetine kaç gün var ?? Benimde tenim yumuşamıştı pamuk gibi olmuştu

iyiyim canım ya sen nasılsın fasülyecik nasıl valla ben her ay takılmıycam diyorum ama bende takıntılar başladı gene napayım heyecan yapıyorum çok(((( nasıl geçicek zaman ((((

Ya kıslar bu imzamd only 3 days yasıo ben öle bişe yazmadım ya bu nerden çıktı ne demek oluo oraya yazılanlar ?

canım tekrar geçmiş olsun ya.. çok sevinidim bişe olmadığına.. bende demir ilacı kullanıyorum.. ferplexfol adı.. demir+folik asit karışımı.. ilacını aksatma bitanem.. demekki B12 eksikliği varmış.. hadi bakalım...... hayırlı olur inaşşalhhhhh

Kullancı panelinde özel mesaj bölümünü açabilirsin ve nasılsın bu arada canım benim....:1hug:

canım benim sağolasın iyi olmaya çalışıyorum. belirtilere kulak asmamak için boğuşuyorum resmen. okudukça farkettimki benim akıntım yok. yani bu ayda yok bebiş senağlama hayırlısı Allahtan ne diyelim.

canım ya özel msj bölümüne baktım ama açılıcak bir yer bulamadım. benmi göremiyorum acaba. shinmina bana msj gönderemediğini yazmışta. bu arada benim tarihim 9 ocak canım.

doğum günün kutlu olsun. bu yeni sene sana bebişini getirsin innnşşşşaaallllllaaaahhhhhhhhh:1hug:a.s.

Saol güzelgözlüm kendimi serbest bıraktım normal hayata devam ediyoruz ilişkide hç bebek düşünmüyorum sonrasında 5-10 dk yatıp kalkıyorum allahım ne zaman kısmet ederse artık geçen seferde hep böle yaptım oldu demekki kasmaamk lazım inş bu ay sizlerden güzel haberler alırız:)

canım çok sevindim herşeyin normal olmasına
bende 2 aydır o folik asitten kullanıyorum,çok güzel hepsini içinde
barındırıyor...sakın ihmal etme hergün bir tane iç,
belki hamilelikte bile devametmen gerekicek...

bu arada bende hala hastalanmadım, bi test daha yaptım
negatif çıktı yine, bakalım bi iki güne kadar olmassam soğan
kürüne başlıcam eğer yine olmassam doktora gidicem
..

çok mutsuzum ben :çok üzgünüm: 5 günlük gecikme sonucu geldi kırmızılar..ama çok azz sanki leke gibi.. ne bu yaa :a015:

Amin Canım İnşallah:)

SAOL ELŞFCİM SENİN BAYAGI GECİKMİŞTİ DİE HATIRLIOM BEN CANIM KAÇ GÜN OLDU ?

dtilknur06 İNŞ DAHADA GELMEZDE HAMİŞSİNDİR CANIM BEKLEYELİM:)

15 günü geçti bee canımmm, ara ara o moda giriyorum....
sonra bi silkiniyorum yok yok gecikti kesin bebiş felan yok diyorum..
bakalım sabırrr...

Ndk senin kaç günün var kuş:)

sorma canım yaa benim önümde çoook uzunnn dakikalar varr :çok üzgünüm: sırnaşık şey

son regl 16 aralık-

ne zaman olcak bilmiom ki ama 16 yazdırdım listeye. sağımda solumda yanma varr yumurtalıklarımda geçen ay da olmuştu oyüzden önemsemiyomm

Elifcim bence hiç sabretme hemen doktora git daha bekleme eger hamile olsan şimdiye çoktan çıkardı canım acilen doktora git böle beklemen çok tehlikeli

az kalmış yaaa çok değil ki...
inşallah olur çok sıkıntı etme yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…