benim regl dönemim bile belli değil :çok üzgünüm: bekarken 3 farklı doktora gittim hiç bir sorunun yok sadece düzensizsin dediler. bu ay bebek için çalışmaya başladım ama regl dönemim belli olmadığı için çok korkuyorum:çok üzgünüm: ilk defa denediğimiz için bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum... sizce hemen gitmeli miyim??:bbo:
benim regl dönemim bile belli değil :çok üzgünüm: bekarken 3 farklı doktora gittim hiç bir sorunun yok sadece düzensizsin dediler. bu ay bebek için çalışmaya başladım ama regl dönemim belli olmadığı için çok korkuyorum:çok üzgünüm: ilk defa denediğimiz için bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum... sizce hemen gitmeli miyim??:bbo:
ama ilk hafta deger 0,00 ken ikinci hafta artması hamile olabilme ihtimalimi göstermzmi ? yaa
benim herşeyim normal çıktı çok şükür...
bitek kum döküyormuşum onun da bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi
ilaç verdi dökmem için...ve ben kansızım et felan yemiyorum
bunun için de folik asit verdi hergün bir tane içiyorum...
aklına gelebilecek bütün kontrolleri yapıyor doktor zaten...
düzensizliğim sürekli böyle idi... hep aynı yöntemleri uyguladılar klasik doğum kontrol hapları.. şimdi bebek istediğim için soğan kürünü uygulamak istemiyorum... çok kararsızım üüüüfffff yaaasenağlama
benim herşeyim normal çıktı çok şükür...
bitek kum döküyormuşum onun da bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi
ilaç verdi dökmem için...ve ben kansızım et felan yemiyorum
bunun için de folik asit verdi hergün bir tane içiyorum...
aklına gelebilecek bütün kontrolleri yapıyor doktor zaten...
Suzancım merhaba canım benim
canım bak ndk da evlenmeden önce düzensizmiş. yumurtaları tembel çıktı.. tedavi görüyor şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?