En erken hamilelik belirtileri

Anladım canım inş bu ay hamişsindir rahim filminden sonra çok umutluyum ben:)

benimde kanamam son regl oluomuş 28 aralıkta oldu netten hesaplamaya göre 29 ocakta olucan dio günlerim uzadı ya düzene girseydi bi

benim regl dönemim bile belli değil :çok üzgünüm: bekarken 3 farklı doktora gittim hiç bir sorunun yok sadece düzensizsin dediler. bu ay bebek için çalışmaya başladım ama regl dönemim belli olmadığı için çok korkuyorum:çok üzgünüm: ilk defa denediğimiz için bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum... sizce hemen gitmeli miyim??:bbo:

dur bakalım canım bi testim var yarın sabah aç karnına yapıcam
olumsuz çıkarsa artık eşime söylerim gideriz birlikte doktora...
ama inşallah gerek kalmaz

ama ilk hafta deger 0,00 ken ikinci hafta artması hamile olabilme ihtimalimi göstermzmi ? yaa

hemen git. adet düzensizliği önemli tabiki bebek olmasında..

bekarken gitmişsin doktora, bence şimdi tekrar git ki
yumurtalıklarına ve rahim e bi bakılsın,ve genel testleri yaptır
belki vitamin vs herahngi birşey alman gerekebilir...
biz bu ay istiyoruz bebek 2 ay önceden gitmiştiim doktora
bence sende gitmelisin...

düzensizliğim sürekli böyle idi... hep aynı yöntemleri uyguladılar klasik doğum kontrol hapları.. şimdi bebek istediğim için soğan kürünü uygulamak istemiyorum... çok kararsızım üüüüfffff yaaasenağlama

benim herşeyim normal çıktı çok şükür...
bitek kum döküyormuşum onun da bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi
ilaç verdi dökmem için...ve ben kansızım et felan yemiyorum
bunun için de folik asit verdi hergün bir tane içiyorum...
aklına gelebilecek bütün kontrolleri yapıyor doktor zaten...

ama ilk hafta deger 0,00 ken ikinci hafta artması hamile olabilme ihtimalimi göstermzmi ? yaa

canımcımm benim 2.25 çıkmıştıı normalll, 5 e kadar normall canım hormonlarla ilgili. kullandığın bir ilaç falan varsa onun da etkisi olabiliryerimseniben

bu ay zaten ilk denemem olacak... eğer sonuç alamazsam doktora gidecem inş. aslında korkuyorum kötü bişey söleyecek diye ... ya ne kadar da zormuş... hamile olmadan annemim kıymetini daha ii anladım olunca ne hissedeceğim bilmiyorum

canım bak ndk da evlenmeden önce düzensizmiş. yumurtaları tembel çıktı.. tedavi görüyor şimdi..

canım folic plus mı kullanıyosunn. bende bu ay başladım kullanmaya ama midem bulanıyo sanki içince yaa çok ilginçç:uhm:

canım bak ndk da evlenmeden önce düzensizmiş. yumurtaları tembel çıktı.. tedavi görüyor şimdi..

ya aslında böyle bişey beklemiyor değilim sırf bununla yüzleşmekten çok korkuyorum... bekar iken her şeyin normal olduğunu söylediler... tabii düzensiz olduğum için içim hiç rahat değil senağlama

yok canım plus değil,maltofer fol çiğneme tableti ama
ben çiğneyemiyorum suyla yutuyorum..
sen çiğniyormusun tadı kötü belki ondan bulanıyordur.
bide suyla içmeyi dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…