En erken hamilelik belirtileri

yok canım plus değil,maltofer fol çiğneme tableti ama
ben çiğneyemiyorum suyla yutuyorum..
sen çiğniyormusun tadı kötü belki ondan bulanıyordur.
bide suyla içmeyi dene istersen..

benimki folic plus günde 3 adet yemeklerle birlikte yutuyom

ben çıkıyorum ceylancım.dra gidicem.bugün buraya uğrayamam artık kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyoruz.yarın sana sonucu yazarım.görüşürüz.öptüm.kızlar kendinize çok iyi bakın stres yapmayın.hepinizi öpüyoru.

Öpüyorum suzancım Önce cinsiyeti bana de :)))))))Kıskançlığım tuttu doğum günü hediyem olur yarın

off kızlar bu zaman nasıl geçicek yaa takmıyım diyorum takmadan edemiyorum siz nasıl bekliyosunuz canlarım yaa varmı bi yolu gerçi bugünde biticek az kaldı ama bende ne kasık ağrısı var ne karnımda şişlik hiçbişey yok yaa ((( geçen ay kasıklarım ağarmıştı çok offf giriyorum siteye can sıkıntısına bişeyde yazamıyorum (((

Teşekkür ederim handancım yarın doğumgünüm
derya002 canım yaz katıl sanki ben çok bulabiliyorum

Dogum günün kutlu olsun ceylancım nice senelere

handancım ceylanın doğum günü yarın :)))))) 6 ocak ama bende şimdiden kutlıyım canımın içi iyiki varsın iyiki doğdun ve biz senle iyiki burda karşılaştık seni seviyorum bütün arkadaşlarımı çok seviyorum doğum günün kutlu olsun şimdiden canım

Teşekkür ederim deryacım İdrarına baktınmı ben baktım açık gibi ama ovulasyon testim hala çift çizgi

Kızlar şimdi ablamda çocuk çalışmalarına başladı durduk durduk aynı anda karar verdik dalga geçioz hangimiz önce tutturcaz die aynı anda hamile kalsak ne komik olur:)

Kızlar şimdi ablamda çocuk çalışmalarına başladı durduk durduk aynı anda karar verdik dalga geçioz hangimiz önce tutturcaz die aynı anda hamile kalsak ne komik olur:)

İnşallah canım inşallah mutlu haberlerle gelin bu topice :1hug:

çok güzel olurrr yaaa ne güzel her anın tadını birlikte
çıkarırsınız...paylaşımlarınız daha da artar güzelleşir....
çok keyifli olur eminim.

inş kıslar ya rabbim hepimizin yüsünü güldürsün ben çıkıyorum şimdi işlerimi halledim çok dagıldım kendinize iyi bakın gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…