Teşekkür ederim deryacım İdrarına baktınmı ben baktım açık gibi ama ovulasyon testim hala çift çizgi
Teşekkür ederim deryacım İdrarına baktınmı ben baktım açık gibi ama ovulasyon testim hala çift çizgi
ovülasyon testin çift çizgimi :)))) hihoyyythihoyyyt o zaman bebiş var sende biri daha öyle öğrenmişti hamileliğini hihoyyythihoyyyt nerden aldın canım ovülasyon testini bendemi alsam heyecan yaptım gene ayy bu gidşle kalbim dayanmıycak vallahi
idrarım hala koyu :))) dururmuyum her idrara baktığımda çocuğada diyorum çişin varmı oğlum hehehee çocukta diycek annem yedi kafayı sıyırdı iyice :)))) idrarda acayip tortular var çocuğunkinde yok biraz önce ikimizinkinede baktım hehuhehu çocuğada yaptırdım şişeye ayy yedim kafayı ben gerçekten kızlar ::)))))
ovülasyon testi ne arkadaşlar yaa ne işe yarıyo???
ceylancım kaç paralık olandan aldın burda 4 çeşit var bi günde eline ulaşıyomu
sLmLar kızLar.
Giremiyorum bi kaç gündür.500.sayfalardaydı 730 olmuş =)) Maşallah vaLLa=)
Varmı yeni hamiş haberleri?
Ebruu,Mozijiku,ndk buralardamısınız =))
arkadaşlar mrb 6 gün geçti benim yarın kan testi yaptıracam.sabah yaptıracağım aç karnınamı gitmek gerekiyor.bide sonuç ne zaman belli olurr[/QUOTa
aç gitmen şart değil canımm, inşallah hamilesindirr. idrar testi yaptınmı?
deryacımm valla benim tortu olduktan sonra regl olmuştumm...
döfcen beni biliyorumm ama durum bu...
kıs bide tecrübelisin heee ilk gebeliğinde napmıştın sen çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3
kıs bide tecrübelisin heee ilk gebeliğinde napmıştın sen çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3
bende ndk cım. hemde dakkasında regl olmuştum:roflol:
arkadaşlar mrb 6 gün geçti benim yarın kan testi yaptıracam.sabah yaptıracağım aç karnınamı gitmek gerekiyor.bide sonuç ne zaman belli olurr[/QUOTa
aç gitmen şart değil canımm, inşallah hamilesindirr. idrar testi yaptınmı?
idrar testi yapmadım çok güvenmiyorum.kan testi sonucunu nezaman veririler hemen öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?