En erken hamilelik belirtileri

Teşekkür ederim deryacım İdrarına baktınmı ben baktım açık gibi ama ovulasyon testim hala çift çizgi

ovülasyon testin çift çizgimi :)))) hihoyyythihoyyyt o zaman bebiş var sende biri daha öyle öğrenmişti hamileliğini hihoyyythihoyyyt nerden aldın canım ovülasyon testini bendemi alsam heyecan yaptım gene ayy bu gidşle kalbim dayanmıycak vallahi

Teşekkür ederim deryacım İdrarına baktınmı ben baktım açık gibi ama ovulasyon testim hala çift çizgi

idrarım hala koyu :))) dururmuyum her idrara baktığımda çocuğada diyorum çişin varmı oğlum hehehee çocukta diycek annem yedi kafayı sıyırdı iyice :)))) idrarda acayip tortular var çocuğunkinde yok biraz önce ikimizinkinede baktım hehuhehu çocuğada yaptırdım şişeye ayy yedim kafayı ben gerçekten kızlar ::)))))

Canım gittigidiyordan aldım Zaten bu ay o da yanılırsa diğer ay hiç bişey denemeyeceğimmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknanik

sLmLar kızLar.
Giremiyorum bi kaç gündür.500.sayfalardaydı 730 olmuş =)) Maşallah vaLLa=)
Varmı yeni hamiş haberleri?
Ebruu,Mozijiku,ndk buralardamısınız =))

arkadaşlar mrb 6 gün geçti benim yarın kan testi yaptıracam.sabah yaptıracağım aç karnınamı gitmek gerekiyor.bide sonuç ne zaman belli olurr

deryacımm valla benim tortu olduktan sonra regl olmuştumm...
döfcen beni biliyorumm ama durum bu...
kıs bide tecrübelisin heee ilk gebeliğinde napmıştın sen çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3

kıs bide tecrübelisin heee ilk gebeliğinde napmıştın sen çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3

ilk gebeliğimdemi hehehee hemen anlatayım canım ilk gebeliğimde salak gibiydim aptal aşık hehehe kaçarak evlendim zaten karda kışta düğün yaptılar bize maymun gibi ne yaptığımı biliyomuydum ki ilk üç aya kalmışımhaberim bile yoktu belirti nedir onu bile bilmezdim daha 18 yaşındaydım hehehe aslında ndk cım sorun ne biliyonmu eşim pek istemiyor ikinci çocuğu işin açıkçası bana dediki bu ay da deiyoruz tuttu tuttu tutmazsa vazgeçerim artık o yüzden bu ay sıkıntım iki kat arttı gerçi ben ağlar zırlar ikna ederim onu ama zaten pek istekli değil ben çok istiyorum diye tmm diyo vazgeçerse naparım (( senin tortuların nasıldı anlatsana biraz aynımı diye merak ettim

Okuduklarımdan çıkardığım;

Yok şekerim yok tortu mortuyla alakalı değil bu iş:1no2:

derya002 canım idrarım koyu idi.. ama içinde uçuşan bişiler vardı.. ince küçük küçük zar gbi bişiler.. meğerse adet belirtisiymiş:) derken bi baktım kırmızı geldiiiiiiiii.. 2 dak filan içinde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…