En erken hamilelik belirtileri

ince ince iplik gibimi ya benim oğlanınkindede öyle iplik gibi uçuşan şeyler var ama benimki öyle değil ikisinide karşılaştırdım benimkinin içi kum dolu gibi nokta nokta büssürü bidaha tarif etsene tam olarak seninkini

iplik gibi sanırım tam hatırlamıyorum ama.. canım kum gibi olurmu valla bilgim yok ..inanma ya bunlara.. hurafedir bunlar canım

çok teşeşkkürler arkadaşlar.yarın haber veririmmmm.hayırlısı olsun banada dua edermisiniz

bu arada benim oğlanında adeti yaklaşmış ondada iplikler vardı hehuhee ama bende kum gibiiiiiiiiii yupiii mavişçim burdasın gördüm sen yeni hamişsin hadi sende bak bakalım nasıl idrarın en doğru sonucu sen verirsin bana

benim 10 gün var. Bu süre yakın bir süre mi oluyor?:)
Yine de söliim...İdrarımın rengi normal, içinde kumcuklar var ve minik zar gibi şeyler de var.

Yani ben ne oluyorum şimdi?:)

hadi kızlar adeti yakın olanlar bakında gelin söyleyin çatlıycam meraktan

Derya002 üzülmeni hiçbirimiz istemeyiz böyle günler geçmez bence kantesti yaptır Aklında şüphe gider.Bence çok fazla büyütüyorsun Allah ne güzel dünyalar tatlısı sağlıklı melek vermiş 2.meleğin inşallah bu ay gelir ama enazından şuanda sarıpsarmalayabileceğin bir evladın var ya biz napalım tv'lerdeki reklamları izleyemez olduk belki bizde çok sabırsızlanıyoruz ama keşke öpüp koynuma alacağım avunacağım bir evladım olsa....a.s.

merhaba kızlar , yeni üye oldum bende siteyee bugünde bu başlığın altındakileri okudum ne güzel tanımasada kimse birbirini ortak oluyo dertlere sevinçlere. sevdim bunu. ben de yazayım bi şeyler. 6 aylık evliyim bende. bebek istiyoruz artık. 26 yaşımdayım çünkü. hem eşimde çok istiyo. geçen ay olmadı bi şey ama adetim düzenli olmasına rağmen geçen ay 3 gün geç geldi. Bakalım bu ay ki adetime de 2-3 gün var. Yemeklerden sonra mide bulantım oluyo. 10 günden beri belimden kasıklarıma vuran ağrı var, bi de son 2-3 gündür acayip bi uyku hali var üzerimde. acaba diyorum. hamile olabilir miyim sizcee

VALLA YİCEZ KAFAYI:)))NOLUYOR BÖYLE BE:)))ADETİME BİR HAFTA VAR ÇOK SABIRSIZIM...BAŞKA YOLU YOK MU ÖĞRENMENİN YA:)))gamyoncuiremsu

ceylan yakaladım seni kaç gün kaldı senin adetine ah bir olsda yazdıkların çok güzel sanki şair gibi döktürmüşsün canım ya inş bu ay beraber kalırız burada bebek isteyen herkese rabbim o güzelliği tattırır inş

bende bugün deryanın şu testine kafayı taktım böyle bişey yapacağım hiç aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile2 sanırım çiziyoruz-tatlicadiarzu- ama yinede sonucu söyleyim adetime en az 10 gün var ve idrarım çok berrak :a015: deryacım umarım hamilesindirhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…