derya002 canım idrarım koyu idi.. ama içinde uçuşan bişiler vardı.. ince küçük küçük zar gbi bişiler.. meğerse adet belirtisiymiş:) derken bi baktım kırmızı geldiiiiiiiii.. 2 dak filan içinde geldi
idrar testi yapmadım çok güvenmiyorum.kan testi sonucunu nezaman veririler hemen öğrenebilirmiyim
yoğun değillerse 2 saatte.. ama yoğunlarsa bikaç saat sürebilir..
ince ince iplik gibimi ya benim oğlanınkindede öyle iplik gibi uçuşan şeyler var ama benimki öyle değil ikisinide karşılaştırdım benimkinin içi kum dolu gibi nokta nokta büssürü bidaha tarif etsene tam olarak seninkini
deryacıs ben3çüye hamile kalmak istyorum:)))
yoğun değillerse 2 saatte.. ama yoğunlarsa bikaç saat sürebilir..
benim daha 10 günüm var canım idrarımın içi kum doluuuu hehehehe çok yoğun yaa kızlar ben karar verdim bu tortu işini çözücem hadi herkes denemeye herkes idarına bakıp yazsın hehuhehu nasıl olsa oynattım kafayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iplik gibi sanırım tam hatırlamıyorum ama.. canım kum gibi olurmu valla bilgim yok ..inanma ya bunlara.. hurafedir bunlar canım
iplik gibi sanırım tam hatırlamıyorum ama.. canım kum gibi olurmu valla bilgim yok ..inanma ya bunlara.. hurafedir bunlar canım
çok teşeşkkürler arkadaşlar.yarın haber veririmmmm.hayırlısı olsun banada dua edermisiniz
topiğin adıını değiştirelim.. delirenler topiği koyalım kızlar:roflol::roflol:
hadi kızlar adeti yakın olanlar bakında gelin söyleyin çatlıycam meraktan
VALLA YİCEZ KAFAYI:)))NOLUYOR BÖYLE BE:)))ADETİME BİR HAFTA VAR ÇOK SABIRSIZIM...BAŞKA YOLU YOK MU ÖĞRENMENİN YA:)))gamyoncuiremsubu arada benim oğlanında adeti yaklaşmış ondada iplikler vardı hehuhee ama bende kum gibiiiiiiiiii yupiii mavişçim burdasın gördüm sen yeni hamişsin hadi sende bak bakalım nasıl idrarın en doğru sonucu sen verirsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?