Derya002 üzülmeni hiçbirimiz istemeyiz böyle günler geçmez bence kantesti yaptır Aklında şüphe gider.Bence çok fazla büyütüyorsun Allah ne güzel dünyalar tatlısı sağlıklı melek vermiş 2.meleğin inşallah bu ay gelir ama enazından şuanda sarıpsarmalayabileceğin bir evladın var ya biz napalım tv'lerdeki reklamları izleyemez olduk belki bizde çok sabırsızlanıyoruz ama keşke öpüp koynuma alacağım avunacağım bir evladım olsa....a.s.
Hoşgeldin aramıza Psikolojikte olabilir kendini fazla kaptırma aynı yaştayız korunmamakta çok iyi etmişsinmerhaba kızlar , yeni üye oldum bende siteyee bugünde bu başlığın altındakileri okudum ne güzel tanımasada kimse birbirini ortak oluyo dertlere sevinçlere. sevdim bunu. ben de yazayım bi şeyler. 6 aylık evliyim bende. bebek istiyoruz artık. 26 yaşımdayım çünkü. hem eşimde çok istiyo. geçen ay olmadı bi şey ama adetim düzenli olmasına rağmen geçen ay 3 gün geç geldi. Bakalım bu ay ki adetime de 2-3 gün var. Yemeklerden sonra mide bulantım oluyo. 10 günden beri belimden kasıklarıma vuran ağrı var, bi de son 2-3 gündür acayip bi uyku hali var üzerimde. acaba diyorum. hamile olabilir miyim sizcee
ceylan yakaladım seni kaç gün kaldı senin adetine ah bir olsda yazdıkların çok güzel sanki şair gibi döktürmüşsün canım ya inş bu ay beraber kalırız burada bebek isteyen herkese rabbim o güzelliği tattırır inş
merhaba kızlar , yeni üye oldum bende siteyee bugünde bu başlığın altındakileri okudum ne güzel tanımasada kimse birbirini ortak oluyo dertlere sevinçlere. sevdim bunu. ben de yazayım bi şeyler. 6 aylık evliyim bende. bebek istiyoruz artık. 26 yaşımdayım çünkü. hem eşimde çok istiyo. geçen ay olmadı bi şey ama adetim düzenli olmasına rağmen geçen ay 3 gün geç geldi. Bakalım bu ay ki adetime de 2-3 gün var. Yemeklerden sonra mide bulantım oluyo. 10 günden beri belimden kasıklarıma vuran ağrı var, bi de son 2-3 gündür acayip bi uyku hali var üzerimde. acaba diyorum. hamile olabilir miyim sizcee
bende bugün deryanın şu testine kafayı taktım böyle bişey yapacağım hiç aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile2 sanırım çiziyoruz-tatlicadiarzu- ama yinede sonucu söyleyim adetime en az 10 gün var ve idrarım çok berrak :a015: deryacım umarım hamilesindirhihoyyyt
berrakmı:1shok: ipliklerdemi yok:1shok: bak yine umutlandım durdurun beni kızlaaarrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Naber tatlım =))
Sende varmı haberLer? Hamiş yok galiba yeni =(
evet canım berrak hiç bişi yok... bu yüzden senin için çok umutlanıyorum Allah hayırlıca bu ay sana nasip eder inş.
:teytey:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben girmeyeli baya bi ilerlemişsiniz okuyamadım yeni hamiş haberleri varmı acaba yeni üyelerede hoşggeldiniz diyorum bide kızlar benim adetim bu ay çok az oluyor ya analamadım bu da hamilelik belirtisi olabilimi acep:jeyyar:
kafayı yediğimizin resmidirrkaydirigubbakcemile3
regl hamilelik belirtisi mi? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üstüne görmüş olma kızzz :1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3
valla bu gidişle regliyken bile test yapacaz hee üstüne mi gördüm diyekaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar nasılsınız
kafayı yediğimizin resmidirrkaydirigubbakcemile3
regl hamilelik belirtisi mi? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üstüne görmüş olma kızzz :1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3
valla bu gidişle regliyken bile test yapacaz hee üstüne mi gördüm diyekaydirigubbakcemile3
bende söylim rengini berrak olmakla olmamak arasın da gidip geliyo :)))
ama uçuşan bişeyler yok...:)))
bende gözlerin iiçii parlar diye biliyorum
hamile old. sanmıyorum ama annem bana 2 gün önce gözlerinin içi parlıyo
dedi, benimle birlikte annem de kafayı yedi sanırım :)))
aşk olsun ndkcim ya addeti mi demedim zaten az olmasının nedenini ögrenmekti asıl amacım
canım arkadaşım bilmemmi napayım yapçak bişey bulamıyorum sıyırdım iyice ama sen hamilesin ovulasyon testi çift çizgi çıkıyo gör bak alıcaksın bebişini bu ay beni takmayın siz arada sapıtıyorum adetime yakın
bakın elifsununda berrakmış benim nie kumlu yaaa :((( kızlar siz en iyisi beni kovun siteden adet olunca gelirim anca o zaman telaşım geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?