En erken hamilelik belirtileri

kızlar bide hamile olunduğu zaman kirpikler ayrık ayrık oluyormuş hiç buna dikkat ettinizmi olabilirmi acaba

canım arkadaşım bilmemmi napayım yapçak bişey bulamıyorum sıyırdım iyice ama sen hamilesin ovulasyon testi çift çizgi çıkıyo gör bak alıcaksın bebişini bu ay beni takmayın siz arada sapıtıyorum adetime yakın

Hoşgeldin aramıza Psikolojikte olabilir kendini fazla kaptırma aynı yaştayız korunmamakta çok iyi etmişsin

ooooooooooo.....Ateş arkadaşım hoşgeldin muhtemelen günüm pazar ama bir gariplik var gibi Kendimi sınamıyorum bu ay :1hug:

canımcımm 2-3 gün daha bekle ve test yap inşallah kavuşursun yavruna. normalde adetleri düzenli olup bi iki ay düzensizleşen sonra hamile kalanlar da oluyomuşş. inşallah sende onlardan olursun canımcımm. ama belirtilere fazla takılmaa belirtilerin daniskasını yaşadım ben ama maalesef kırmızı kartı yedimm. okuduysan topicleri görürsün canım. günün geçmeden dert etme. bekle, bekleyelim birlikte görelim olurmu:1hug:

berrakmı:1shok: ipliklerdemi yok:1shok: bak yine umutlandım durdurun beni kızlaaarrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben girmeyeli baya bi ilerlemişsiniz okuyamadım yeni hamiş haberleri varmı acaba yeni üyelerede hoşggeldiniz diyorum bide kızlar benim adetim bu ay çok az oluyor ya analamadım bu da hamilelik belirtisi olabilimi acep:jeyyar:

berrakmı:1shok: ipliklerdemi yok:1shok: bak yine umutlandım durdurun beni kızlaaarrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet canım berrak hiç bişi yok... bu yüzden senin için çok umutlanıyorum Allah hayırlıca bu ay sana nasip eder inş.
:teytey:

Naber tatlım =))
Sende varmı haberLer? Hamiş yok galiba yeni =(

yok be gülümmm kazıklar iyice çakılıyoo yerin dibine doğru sanki senağlama allah korusunn. maviş çıkardı kazığıı kaçtı biz kaldıkk senağlama dua edelim canlarımmmmmmmm patır patır dökülelim inşallahhhh, birbirimizin doğumlarına gidelim inşallahhh

benim regl tarihim belli değil 1 hafta var sanırımyerimseniben

bende söylim rengini berrak olmakla olmamak arasın da gidip geliyo :)))
ama uçuşan bişeyler yok...:)))
bende gözlerin iiçii parlar diye biliyorum
hamile old. sanmıyorum ama annem bana 2 gün önce gözlerinin içi parlıyo
dedi, benimle birlikte annem de kafayı yedi sanırım :)))

evet canım berrak hiç bişi yok... bu yüzden senin için çok umutlanıyorum Allah hayırlıca bu ay sana nasip eder inş.
:teytey:

hayddaaaaa kızlar bakın şimdi nasıl umutlanmıyım ben ceylan sende baksana arkadaşım yaa benim için en azından sıkıntı yapmam

kafayı yediğimizin resmidirrkaydirigubbakcemile3

regl hamilelik belirtisi mi? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üstüne görmüş olma kızzz :1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3

valla bu gidişle regliyken bile test yapacaz hee üstüne mi gördüm diyekaydirigubbakcemile3

aşk olsun ndkcim ya addeti mi demedim zaten az olmasının nedenini ögrenmekti asıl amacım

inş. bu hallerimizi ilerde bebişlerimize anlatır anlatır güleriz sırnaşık şey

bakın elifsununda berrakmış benim nie kumlu yaaa :((( kızlar siz en iyisi beni kovun siteden adet olunca gelirim anca o zaman telaşım geçiyo

İnşallah hepimiz hamileyizdir Hiç içime doğmuyor o yüzden umutlanmıyorum ateşimde düştü :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…