bakın elifsununda berrakmış benim nie kumlu yaaa :((( kızlar siz en iyisi beni kovun siteden adet olunca gelirim anca o zaman telaşım geçiyo
yok be gülümmm kazıklar iyice çakılıyoo yerin dibine doğru sanki senağlama allah korusunn. maviş çıkardı kazığıı kaçtı biz kaldıkk senağlama dua edelim canlarımmmmmmmm patır patır dökülelim inşallahhhh, birbirimizin doğumlarına gidelim inşallahhh
benim regl tarihim belli değil 1 hafta var sanırımyerimseniben
sennn senn o musunn şu listede olan ve hiç girmeyen senn omusunn :) ???
hoşgeldin gülümmm naber?
bu gidişle iş ona kaldı zatenn.../B]kaydirigubbakcemile
evet canım benim ama ben hergün giriyrumki
merhaba arkadaşlar bende size yeni katıldım bende kaçsenedir bebek istiyorum ama olmuyor biraşılama yaptırdım kasım ayında ama tutmadı buayda acayip birşeyler oluyor kasığıma ağrılar giriyor birde göğüs uçlarım ook acıyor gece yatarken miydemde yanma oluyor lütfen yardımcı olurmusunuz
kız zaten sen kovulmamışmıydınn , hakkat nası girdin bu siteye tekrarr yüzdeyüzakrep neden giremiyooo ikinizde kovulmamışmıydınıss kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar elbette hapimize sıra gelecek dua edelim birbirimize dualarımızın başında sağlık dilemeyi ve hayırlı demeyi asla unutmayalım ama bu konu hamilelik belirtileri için açılmış belirtileri yazarsanız çok sevinirimmmmmmm
merhaba arkadaşlar bende size yeni katıldım bende kaçsenedir bebek istiyorum ama olmuyor biraşılama yaptırdım kasım ayında ama tutmadı buayda acayip birşeyler oluyor kasığıma ağrılar giriyor birde göğüs uçlarım ook acıyor gece yatarken miydemde yanma oluyor lütfen yardımcı olurmusunuz
ayy inşallahhh......hepimiz hamiş olalım artık....nasıl geçer 1 hafta....yok be gülümmm kazıklar iyice çakılıyoo yerin dibine doğru sanki senağlama allah korusunn. Maviş çıkardı kazığıı kaçtı biz kaldıkk senağlama dua edelim canlarımmmmmmmm patır patır dökülelim inşallahhhh, birbirimizin doğumlarına gidelim inşallahhh
benim regl tarihim belli değil 1 hafta var sanırımyerimseniben
arkadaşlar elbette hapimize sıra gelecek dua edelim birbirimize dualarımızın başında sağlık dilemeyi ve hayırlı demeyi asla unutmayalım ama bu konu hamilelik belirtileri için açılmış belirtileri yazarsanız çok sevinirimmmmmmm
benimde göğüs uçlarım sızlıyor bu da bir hamilelik belirtisimi?
deryacım sen hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?