arkadaşlar elbette hapimize sıra gelecek dua edelim birbirimize dualarımızın başında sağlık dilemeyi ve hayırlı demeyi asla unutmayalım ama bu konu hamilelik belirtileri için açılmış belirtileri yazarsanız çok sevinirimmmmmmm
derya002 yeni belirtisi idrar renginin koyu olması:)))))))))))kızmıyorsun dimi derya takıldığım için
meraba bende yeni katıldım ben sizin gibi çocuk hasretiyle yanıyorum 4senedir uğraşıyorum malesef olmuyor ama buay sanki birşeyler oluyor göğüs uçlarım çok acı var birde gece yatarken miğdemde yanma bulantı sanki çokrahatsız oluyorum neolur yardım cı olurmusunuz
Öle şeler söleme tatlım!
Demekki bizimkilerin daha vakti var=)
Dua edicez tabiki bol bol.Mozijiku nerelerde nası gidiomuş hamişLik =))
temennilerin için allah razı olsun ecmain olsun inşallah.
ama gülümm zaten belirtileri konuşuyoruz? nerde farklı şeyler konuştuğumuzu gördün? arada bir halimizi hatrımızı da mı sormayalım? ya da şöyle soriimm aradığın soruların cevabını bulamadınmı burda da öyle bir kanıya vardın???
kız allah razı olsunu anladımda ecmain ne oluyo :)))))))))) kendimi kuran kursunda zannettim hehe töbe töbeee :Saruboceq::Saruboceq:
Canım Allah tez zamanda sağlıklı evlat verir Çok uzun bir zaman Allah sabırlar versin tedavi oluyormusun 4 sene uzun bir müddet İnşallah hamilesindir:1hug:
ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?