En erken hamilelik belirtileri

temennilerin için allah razı olsun ecmain olsun inşallah.

ama gülümm zaten belirtileri konuşuyoruz? nerde farklı şeyler konuştuğumuzu gördün? arada bir halimizi hatrımızı da mı sormayalım? ya da şöyle soriimm aradığın soruların cevabını bulamadınmı burda da öyle bir kanıya vardın???

meraba bende yeni katıldım ben sizin gibi çocuk hasretiyle yanıyorum 4senedir uğraşıyorum malesef olmuyor ama buay sanki birşeyler oluyor göğüs uçlarım çok acı var birde gece yatarken miğdemde yanma bulantı sanki çokrahatsız oluyorum neolur yardım cı olurmusunuz

İlk gebelik belirtileri
Çok fazla değişiklik olabilir, ya da hiçbir şey değişmeyebilir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Canım Allah tez zamanda sağlıklı evlat verir Çok uzun bir zaman Allah sabırlar versin tedavi oluyormusun 4 sene uzun bir müddet İnşallah hamilesindir:1hug:

arkadaşlar duydunuzmu belirti keşif mühendisiniz benim bundan sonra yeni belirti duydunuzmu hemen bana yazın hehuhehuhehu

ya sanırım ben kafayı sıyırıyorum giderek acaba üstüne mi görmüşümdür?? hiç gecikmezdi 4-5 gün gecikip bugün geldi kırmızılarrr (

kız allah razı olsunu anladımda ecmain ne oluyo :)))))))))) kendimi kuran kursunda zannettim hehe töbe töbeee :Saruboceq::Saruboceq:

ceylancım busitede seni gördüm kaldım çünkü bende kütahyalıyım torağımı görünce tuhaf oldum

kız allah razı olsunu anladımda ecmain ne oluyo :)))))))))) kendimi kuran kursunda zannettim hehe töbe töbeee :Saruboceq::Saruboceq:

her güzel temenninin, her özel duanın ardından söylenen kelime. anlamı "cümlemiz" demektir.
yerimseniben

dtilknur06 canım benim belkide kimyasal gebelik yaşamışsındır yada sadece gecikmiştir hiç test yapmadınmı

allah gönlünüze göre versin allah eksikliğinizi göstermesin allaaaahh sabırla beklemek nasib etsinn allaaaahhh razı olsun allaaahh rızası için fakire bir beebeeeekkkkkk oynattım beeeeeennnn ):))))

ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa

Canım Allah tez zamanda sağlıklı evlat verir Çok uzun bir zaman Allah sabırlar versin tedavi oluyormusun 4 sene uzun bir müddet İnşallah hamilesindir:1hug:

evet tedavi görüyorum hemde hiçdurmadan 4senedir ilaç kullanıyorum kasım ayındada aşılama oldum tutmadı 7gün geçti aşılamadan sonragünüm biraz ondanda şüpheliyim

ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa

arkadaşım kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz diyosun sana nasıl hamilesin diyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…