ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa
nagihan sende mi kütahyalısın
ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa
nagihan sende mi kütahyalısın
ceylancım busitede seni gördüm kaldım çünkü bende kütahyalıyım torağımı görünce tuhaf oldum
necla sen ne yapıosun ben anlamadım zaten bütün testlerin negatif sen regl olmadın ve hala doktora gitmiosun bu çok ciddi bi sorun belki yumurtalıklarında bi sorun var adet olmamak büyük bi sorun ne kadar ihmal ettin ya valla yanında olsam çeke çeke götürrürdüm he seni doktora aaa:))
Kızlar ne kalabalık burası
mavişim koş bak bakalım idrarında tortu varmı sen yeni hamilesin bi test denemesi yapıyorum da :roflol:
merhaba arkadaşlar bende size yeni katıldım bende kaçsenedir bebek istiyorum ama olmuyor biraşılama yaptırdım kasım ayında ama tutmadı buayda acayip birşeyler oluyor kasığıma ağrılar giriyor birde göğüs uçlarım ook acıyor gece yatarken miydemde yanma oluyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhabalar, o aslında "Godozlama" değil. "Bodoslama". Bu, bir denizcilik terimi. Gemi omurgasınıı baş ve kıç tarafından yukarıya uzanan direklere denir. Ama halk arasında bir olaya pat diye atlamaya da bodoslama denir. (Yani biraz benim yapmış olduğum gibi)
Bu arada hepinize Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inşallah. Hepinize dua ediyorum.
sadece belirti konuşursak sevinirim arkadaşım
dtilknur06 canım benim belkide kimyasal gebelik yaşamışsındır yada sadece gecikmiştir hiç test yapmadınmı
adet söktürücü kullandım 2 tane farklı ilaç içtim ama banamısın demdi ve hala kırmızılar oratda yok gelserede bende rahatlasama yaa valla kötü oluyor insan ama bi arkadaşın dr tanıdğıyl konuştum böle hamilelikler görülebiliyormuş onun bi arkadaşıda böle olmuş hai hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?