En erken hamilelik belirtileri

ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa

sen dr a git canım. sana adet söktürücü vercektir..moralini bozmak istemem, hamilesin demek isterdim ama 22 gün geçmiş. olsa kesinlikle çıkardı

necla sen ne yapıosun ben anlamadım zaten bütün testlerin negatif sen regl olmadın ve hala doktora gitmiosun bu çok ciddi bi sorun belki yumurtalıklarında bi sorun var adet olmamak büyük bi sorun ne kadar ihmal ettin ya valla yanında olsam çeke çeke götürrürdüm he seni doktora aaa:))

ya ben hamilemiyim değilmiyim biri bana birşey sölesin 22 gün oldu regl olmadım ama hamileliktede hiç belirti yok kan testi idrar testi ultrason hepsi temiz
off yaa biri bana hamilesin desin yoksa kafayı yicem yaaa

canım heralde reglin gecikti benim de 15 günü geçti hala bişey yok
ikimizin durumu da aynı heralde...o kadar test yaptırmışsın
doktorun bişey söylemedi mi sana yada ilaç felan vermedi mi???

Merhabalar, o aslında "Godozlama" değil. "Bodoslama". Bu, bir denizcilik terimi. Gemi omurgasınıı baş ve kıç tarafından yukarıya uzanan direklere denir. Ama halk arasında bir olaya pat diye atlamaya da bodoslama denir. (Yani biraz benim yapmış olduğum gibi)

Bu arada hepinize Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inşallah. Hepinize dua ediyorum.

Son düzenleme:
adet söktürücü kullandım 2 tane farklı ilaç içtim ama banamısın demdi ve hala kırmızılar oratda yok gelserede bende rahatlasama yaa valla kötü oluyor insan ama bi arkadaşın dr tanıdğıyl konuştum böle hamilelikler görülebiliyormuş onun bi arkadaşıda böle olmuş hai hayırlısı bakalım

ceylancım busitede seni gördüm kaldım çünkü bende kütahyalıyım torağımı görünce tuhaf oldum

Hoşgeldin aramıza Kütahya'dan selamlar ..Kütahyalı değilim eşim buralı ben aslen İstanbulluyum koca memleketli oldum çıktım :1hug:

dr gittim ablacım daha bbugün gittim kan testi sonuçlarımıda yazdım ama siz yoktunuz sanırım
gecen hafta pazaretsi günü kan testi sonucum 0,00
bugün test sopnucu 0,65 belki ilerki hafta 1,2,3 felan olur ne biliyim olmazmı öle

sevilay demirrrrrrrrrrrrrrrrr yazdım da sayfalar çok ilerliyor affına sığınırız:))
26 yaşında değilmisin benmi karıştırdım

canım aynı belirtiler bende de var ama ben tedavi görüyorum doktor bile başaramadı 3 aydır ben bu ay ara verdim tutupta olmaz heralde bugün...

ama niye bööle oldum ben ya???
aşırı sinirliyim bazende aşırı duygusal eşim bile noluyo ki ben naptım sana dio canım benm ya...:) a.s:1rolleyes:

biliyoruz bodoslama olduğunu canımm ama godozlama diyorum ben, sende bunu mu aradın buldun çıkardın kızz alemsiniz valla....

iyide o kadar ilacı niye içtin o zaman be gülümyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…