tatlım adetten sonra başladım sabahları çlüyordum şimdide adetime 4 veya 5 gün var gün içersinde ölçüyorum 36.7 ve 3.9 arasında değişiyor canım sence bir umut varmı teste daha erken kan testi de yapmak istemiyorum bu arada okuyorumda benim öyle 1 iki damla kan filan gelmedi her hamilede oluyormu böyle onu anlamadım yazarsan sevinirim :asigim:
Adetin 1.günü başlaman gerek şimdi ölçsende kestiremezsin ki herkesin ateşi değişken gösterebiliyorkızlar bişey sorucam benimde adet girmeye az kala ateş yükselmesi hamilelik işaretimi??
benimde 6 -7 gün var adetime...eğer öyleseyse ölçeyim bende..
kızlar biraz önce doktorun(kadın doğum uzmanı) yatığı tahlillerin sonuçları geldi. herşey normalmiş. yani doktor bu şekilde bebekleri olur herşey nornmal görünüor demiş. eğer 1 yıl içerisinde olmazsa tedavi uyg. demiş. bide bizim burdaki bütün doktorların mantar dediği şey aslında mantar değilmiş. yeni evli iftlerde olabilen bir çeşit rahatsızlıkmış. zamanla geçer demiş. inşallah ya hayırlı bir şekilde bi hamiş kalabilsem nasıl mutlu olucam anlatamam. inşallah ya hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz. sizleri seviyorum...
kızlar bişey sorucam benimde adet girmeye az kala ateş yükselmesi hamilelik işaretimi??
benimde 6 -7 gün var adetime...eğer öyleseyse ölçeyim bende..
napıyonus kıslarrrrrr, canım sıkılıyoo başım ağrıyooo bi tatile girseydik hayırlısıylaa
hiç sormA canım ya bi bunaldım bi sıkıldım bi daraldım ki sorma gitsin. oh oh tam 9 gün ne güzsel bi gelseydi hayırlısıyla:lepi:
ceylan saol cnm.. Inşaallah bu ay olurda ölçmeye gerek kalmaz...
Bide son bişey sorucam ben dün gece ilk defa uykumdan bulantıyla uyandım.. Ama çıkaramadım.. Zor yatıştı midem gecenin 2 sinde.. öle rahatsız grip falanda değilim hani üşütmeden olsun.. Ve dünden beri kasıklarım çok ağrıyor... Umutlandım ama ne bileyim..
çünkü bu sefer adet hemen bitiminde denedik 3 gece.. Ve 6 -7 gün kaldı adetime sizce olabilirmi??
teşekkür ceylan, progesteron hamile olup olmadığın hakkında fikir veriyor mu acaba?
xaracım hoşgeldin canım benim nasılsın görüştük seninle ama olsun bugün derecem 36.9
bizim 9 değil maalesef sadece 4 gün bayram günleri :çok üzgünüm: sinir oluyorum yaa offf[/QUO
üzülme canım ya o da bişey 4 gün 4 gündür ne yapcan en ii şekilde değerlendirmeye bak:jeyyar:
biz edirneye gidecektik pazar günü eşimin ablasına bayramda. doktor bugünden itibaren hergün çalışın dedii, gidersek orda kalırız en az 1 günn napcas yaa orda da çalışamayıs kii hadi çalıştık diyelimm bıcıbıcı edemeyiss
Derler belki banyo yapın yol yorgunluğu o arada olabiilir Sen diğer günleri de0ğerlendir ya da gitmeyin yafsss.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?