hahaha ilahi guzel gozlum benim kararma annenin dedigi gibi 2inci ayimda basladi
Ndk cım annenler haklı gençsin ama bu senin kararın sonuçta ne zaman istersen olsun ınsallah..
KIzlarr bana da demin arkadasım tel. açtı bebek var mı dıye ..ben de yok düşünmüyoruz dedim.. şimdi cok pişmanım ne bilim yalan oldu istiyorum yani... yalan ya çok pişmanım yaa.Yalan söyledim diye olmassa Allah affetsın..
Canculck cım aynen ben de kırmızıları bekliyorum...acayip stresliyim 2 gun var ve daha da geçmesini bekleyecegim.. hemen negatıfı görmek moral bozuyor.beklemek en iyisi..
Ama içimde çok da büyük umut var. Belki bebeğimiz gelir.. İnşşallah bekleyişlerimizin hakkını verecek sağlıklı -hayırlı evlatlarımız olur.Büyüdüklerinde iyiki doğurmuşuz deriz.
19 aralık adet tarihim...Az kaldı yani o kırmızıları görmeye ...Canım ona sıkılıyor ya birazda..belirtiler acayip kasıklarım içeri gömülüyor resmen..Belimde feci bir ağrı var..göğüslerimin uçları acıyor genel ağrı ara ara oluyor..üşüyorum....uykum var...Miğdem yanıyor başım ağrıyor..
hastalık hastası oldum resmen :1no2:
zaten gebelikten şüphelenemem kedi kendimi kandırıyorum birazda..bu ay yumurtlamam olmadı sürekli test yaptım (ovülasyon günlerimde) 15tane test harcadım ama tık yok...sonrasında olduysada kaçırdım..hamile kalmam imkansız yani bu ay..o yüzden kırmızıları bekliyorum..ama nasıl bekliyorum gel sen bana sor..Ağrıları geçtim sallamıyorum ama gel gör ki şu moral bozukluğu yokmu en çok o maffediyor insanı..çok duygusallaştm son haftadır olurolmadık herşeye ağlıyorum..Allah yardımcım olsun....
canım o testler güvenilir ama yinede bence günaşırı denesen daha kesin olur. çünkü aydan aya bile bayanların bünyesi farklılık gösteriyormuş. bu ay 13. günde yumurtladım misal.. gelecek ay bu 17lere 18 lere cıkabiliyormuş. sen adet bittiği gün basla.. adet tarihine kadar devam et calışmlara.. cünkü o testlerle kacırabilme oranında yüksek
slm kızlar bende bu sayfaya yeni takılanlardanım.benim normalde 26 günde bir hasta olmam gerekiyordu yani ayın 10 da. geçen ayın 15 olmuştum. ama hala olmadı 10 gün önce kahve lekeler geldi sonra kesildi.iki gündür gögüslerim büyüdü ve acıyo ama adetle ilgili belirtim yok sizce olabilir mi?
akşama tekrar yapmaya başlayım bakalım daha var evde test..
YORULDUM ARTIK...inan çok yoruldum..her ay umutla bekleyip kırmızıları görmekten..ovülasyon testinde bile hep tek çizgi var..ondan da bıktım.....
slm kızlar bende bu sayfaya yeni takılanlardanım.benim normalde 26 günde bir hasta olmam gerekiyordu yani ayın 10 da. geçen ayın 15 olmuştum. ama hala olmadı 10 gün önce kahve lekeler geldi sonra kesildi.iki gündür gögüslerim büyüdü ve acıyo ama adetle ilgili belirtim yok sizce olabilir mi?
canım hoş geldin lekelenmen olduysa hamile olabilirsin test yaparsan çıkar test yaptınmı hiç
sağol tubacık birde kocama sorsan garibim çok çekiyo benden valla yakında onuda unutursam şaşırmayın
canım doktora göründünmü hiç belki yumurtlamada bi problem vardır bende bu ay gidicem bi normal kontrole bakalım ne diycek
canımcımm adet günün normalde bugün dimii? istersen bekle bi iki günn olmassa bi test yaparsın anlattıkların hamilelik belirtilerine çok benziyorr. ama geçen ay bende de kahverengi akıntı olmuştu adetten 6 gün önce. sonra adet olmuştumm. ya kan testi yaptır. ya da biraz daha bekle canımm. inşallah allah gönlüne göre verirr. ilk denemenmiydii??? nekadarlık evlisin???
hoşbulduk eczaneden test aldım denedim ama çıkmadı bildiğim kadarıyla adetten 10 gün sonra doğru sonucu veriyomuş
ara ara baş dönmelerim var hiç böle olmamıştı gecikmemişti.kan tahlili için erken diyorum.kafam çok karıştı.içim kıpır kıpır inş vardır
:CüvCüv:
jasmincim resimdekiler çocuklarınmı yoksa ilk bebeğinemi hamilesin
3 yıllık evliyim ilk dönemlerde istedik sonra vazgeçtik bu ay kaçamak oldu kendimi öyle hissediyorum çünkü karın agrım bel agrım yok mide bulantım çok az(yediklerim dokunmuştur diyorum)ama baş dönmem var sen kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?