En erken hamilelik belirtileri

Canculck cım aynen ben de kırmızıları bekliyorum...acayip stresliyim 2 gun var ve daha da geçmesini bekleyecegim.. hemen negatıfı görmek moral bozuyor.beklemek en iyisi..

Ama içimde çok da büyük umut var. Belki bebeğimiz gelir.. İnşşallah bekleyişlerimizin hakkını verecek sağlıklı -hayırlı evlatlarımız olur.Büyüdüklerinde iyiki doğurmuşuz deriz.

hahaha ilahi guzel gozlum benim kararma annenin dedigi gibi 2inci ayimda basladi

biliyorum zaten anneme bu konuda güvenim tam. kadın 4 doğum .. 1 tane ölü doğum. 2 düşük. ve bir kürtaj oluncakaydirigubbakcemile3 profesyonel olmuş artık:roflol: sormak istediğin varsa anneme sorarım aksamları ben sabah sana cevap veririmsırnaşık şey

canım ya insanlarda bizden çok ayları takip ediyolar banada herkes soruyo çevremden ve ben rahatsız oluyorum sormalarından çünkü istiyoruz dedim bikere zaten olsa söyliycem ben saklarmıyım tekrar tekrar sorunca rahatsız oluyorum bende bazılarına kararsızız dediğim oldu benimde ama napayım

İnşallah canım inşallah.....bende olmaz bu ay ama inşallah sizler hamişşş olursunuz....duam sizlerle..rabbim bir mucize yaratır inşallah..çok şey istemiyoruz sadece sağlıklı birer evlat istiyoruz...

canım o testler güvenilir ama yinede bence günaşırı denesen daha kesin olur. çünkü aydan aya bile bayanların bünyesi farklılık gösteriyormuş. bu ay 13. günde yumurtladım misal.. gelecek ay bu 17lere 18 lere cıkabiliyormuş. sen adet bittiği gün basla.. adet tarihine kadar devam et calışmlara.. cünkü o testlerle kacırabilme oranında yüksek

slm kızlar bende bu sayfaya yeni takılanlardanım.benim normalde 26 günde bir hasta olmam gerekiyordu yani ayın 10 da. geçen ayın 15 olmuştum. ama hala olmadı 10 gün önce kahve lekeler geldi sonra kesildi.iki gündür gögüslerim büyüdü ve acıyo ama adetle ilgili belirtim yok sizce olabilir mi?

Kızlar artık 2-3 senelık evlı ve tam tanımadıgım kimseye bebek sormayacagım...
Ben sorulunca üzülüyorum..
( gerçi ben daha kimseye sormadım ) zaten tum arkadaslarımın cocugu var ondan heralde...

Aynen olsa söyleriz değil mi :) on kere soruyolar aaa.. üzülüyoruz

akşama tekrar yapmaya başlayım bakalım daha var evde test..

YORULDUM ARTIK...inan çok yoruldum..her ay umutla bekleyip kırmızıları görmekten..ovülasyon testinde bile hep tek çizgi var..ondan da bıktım.....

canım hoş geldin lekelenmen olduysa hamile olabilirsin test yaparsan çıkar test yaptınmı hiç

akşama tekrar yapmaya başlayım bakalım daha var evde test..

YORULDUM ARTIK...inan çok yoruldum..her ay umutla bekleyip kırmızıları görmekten..ovülasyon testinde bile hep tek çizgi var..ondan da bıktım.....

canım doktora göründünmü hiç belki yumurtlamada bi problem vardır bende bu ay gidicem bi normal kontrole bakalım ne diycek

canımcımm adet günün normalde bugün dimii? istersen bekle bi iki günn olmassa bi test yaparsın anlattıkların hamilelik belirtilerine çok benziyorr. ama geçen ay bende de kahverengi akıntı olmuştu adetten 6 gün önce. sonra adet olmuştumm. ya kan testi yaptır. ya da biraz daha bekle canımm. inşallah allah gönlüne göre verirr. ilk denemenmiydii??? nekadarlık evlisin???

canım hoş geldin lekelenmen olduysa hamile olabilirsin test yaparsan çıkar test yaptınmı hiç

hoşbulduk eczaneden test aldım denedim ama çıkmadı bildiğim kadarıyla adetten 10 gün sonra doğru sonucu veriyomuş
ara ara baş dönmelerim var hiç böle olmamıştı gecikmemişti.kan tahlili için erken diyorum.kafam çok karıştı.içim kıpır kıpır inş vardır
:CüvCüv:

canım doktora göründünmü hiç belki yumurtlamada bi problem vardır bende bu ay gidicem bi normal kontrole bakalım ne diycek

evet geçen ay gittim herşey çok normaldi öyle demişti doktorum..Ama bu ay ne oldu bilmiyorum..gerçi yumurta takibine gidicektim doktorum ayrılmış tekirdağdan..Şimdi yeni bir doktor bul derdini anlat uzun hikaye ama bakalım adetimi bekliyorum..o zaman yapılıyormuş ya o takip

3 yıllık evliyim ilk dönemlerde istedik sonra vazgeçtik bu ay kaçamak oldu kendimi öyle hissediyorum çünkü karın agrım bel agrım yok mide bulantım çok az(yediklerim dokunmuştur diyorum)ama baş dönmem var sen kaç yıllık evlisin

inş canım ya ceylan bi gün yeni gelenler hep hamile kalıyo demişti bende olmadı ama inş sende olur

canım benimmm, bence hiç vakit kaybetmeee. bebişin için çalışmalara tam gaz başlaa. ben 1.5 senelik evliyimm 1 yıl çeşitli sebeplerden dolayı isteyemedik yaklaşık 5-6 aydır deniyoruz yok maalesef. yumurta takibindeyimm.çatlatma iğnesi yapılıyo 2 aydır. dua edelim birbirimize.

aramıza yeni katılanlar hamile oluyolarr, umarım bu geleneği sürdürürsün canımmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…