En erken hamilelik belirtileri

kızlaaaaaaaaaaaaar ya hamişler cevap verin varmıydı böle belirtiniz göğüs uçlarım dokununca özellikle feci şekilde acıyor

ve rahim yumuşarmış canım ya bende okudum böyle bişey

tubacık benimde uçları acıyo sadece kararma falan yok özellikle dokununca iğne batıyo sanki

:roflol:hahaha ilahi guzel gozlum..benim memislerde gogus uclarim anca usudugumde cikardi..ama simdi baya bi buyudu o yuzden yazdim..sen anlayamazsin ozaman kocaman findiklarin varmis bile:roflol:

selam kızlar nasılsınız ??a.s.

benim bu gün pek keyfim yok..içimde bir sıkıntı var tuhafım bu gün canım bişey yapmak istemiyor...Sadece uyumak istiyorum.mirmirmirmir.adetimin gelmesi yakınlaştı bende psikolojik bozukluklarda başladı...-tatlicadiarzu-

ooof ooof geçmez bu gün....-tatlicadiarzu-

ek: bu ayda hamlile değilim ben kesin.....:a015:

kızlaaaaaaaaaaaaar ya hamişler cevap verin varmıydı böle belirtiniz göğüs uçlarım dokununca özellikle feci şekilde acıyor

valla canımm oluyomuş hamilelikte bu belirtilerr, bendede var aynısıı. ama bilmiomm bakalım görcess neyin nesidir

canımcımm belki pazartesi sendromundasındırr a.s kaç günün kaldıııı, bizde senin gibi ümitle bekliyoruzzmirmirmirmir

ya bana ara ara bel ağrıları giriyor. şiddetli değil ama. gecen ay kasıklardan hamişim zannederken bir akşam belim bir ağrıdı kopacak zannettim. karnım hiç ağrımamıştı. sabah bi kalkmıstım...kırmızı karttttttttt..ne sok olmuştum heee. o ay kesin hamileyim diye geziyordum.. cok fena cakılmıştım bu ay inşallah böyle belim agırmaz. agrırsa kesin ertesi gün adet olurum:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım kararma için erken sanırım. hamişlerimiz dha iyi bilir ama. annem bana en erken 1.5 ay gecene kadar kararmaz demişti. bende kararıyor zannedip bir keresinde anneme göstermiştimde:roflol:

ben annemle yaşayamıyom bu heyecanlarımıı:çok üzgünüm: annem istemiyo çünküüü erken daha diyoo gençsin diyoo, napcaksın çocuğu diyooo. bide ablam bekar onun evlenmesini onun çocuğunun daha önce olmasını istiyoo... bi eşim bi siz varsınız bebiş istediğimi bilensenağlama destekçim yokk. kaynanamlar bile torun istiyoruz demediler bi keree. yaramı deşmeyin yine yaww off offffÇok üzgünüm çoook

canımcımm belki pazartesi sendromundasındırr a.s kaç günün kaldıııı, bizde senin gibi ümitle bekliyoruzzmirmirmirmir

19 aralık adet tarihim...Az kaldı yani o kırmızıları görmeye ...Canım ona sıkılıyor ya birazda..belirtiler acayip kasıklarım içeri gömülüyor resmen..Belimde feci bir ağrı var..göğüslerimin uçları acıyor genel ağrı ara ara oluyor..üşüyorum....uykum var...Miğdem yanıyor başım ağrıyor..
hastalık hastası oldum resmen :1no2:

zaten gebelikten şüphelenemem kedi kendimi kandırıyorum birazda..bu ay yumurtlamam olmadı sürekli test yaptım (ovülasyon günlerimde) 15tane test harcadım ama tık yok...sonrasında olduysada kaçırdım..hamile kalmam imkansız yani bu ay..o yüzden kırmızıları bekliyorum..ama nasıl bekliyorum gel sen bana sor..Ağrıları geçtim sallamıyorum ama gel gör ki şu moral bozukluğu yokmu en çok o maffediyor insanı..çok duygusallaştm son haftadır olurolmadık herşeye ağlıyorum..Allah yardımcım olsun....

Ndk cım annenler haklı gençsin ama bu senin kararın sonuçta ne zaman istersen olsun ınsallah..

KIzlarr bana da demin arkadasım tel. açtı bebek var mı dıye ..ben de yok düşünmüyoruz dedim.. şimdi cok pişmanım ne bilim yalan oldu istiyorum yani... yalan ya çok pişmanım yaa.Yalan söyledim diye olmassa Allah affetsın..

oy oy kıyamam ben sana... en iyisini yapmışsın ama sen. ben coğu ay kendin umutlanıp annemide umutlandırıp sonra kadıncagızı da yıkıyordum.. artık bana kadıncagız öyle yap böyle yap.. adetin geldimi demekten harap düştü valla. seninki en iyisi hiç üzülme. kendinle beraber basklarınıda yıkmıyorsun en azından canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…