maviscim benimde inanilmaz acirdi... ve 3 ay oldu halen dokunamiyorum..bide karardi..ve uclarim buyudu
selam kızlar ben geldimmmm, ara ara girdim kimseyle denk düşemedik:))) allah bu ay ümitlerimizi boşa cıkarmayacak inşllaah..
bu bilgiyi biliyormusunuz bilmiyorum ama söylemeden gecemedim.:
yumurtalar atılmaya basladığı andan itibaren rahim kendini gebeliğe hazırlarmış. rahimde tabaka filan olurmuş bebek tutunsun diye vs.. o yüzden adet ve hamilelik belirtilerinin aynı olmasının sebebi bu hazırlanma olayı imiş. adet oluncada bu tabaka atılıyormuş kan ile birlikte.
kızlaaaaaaaaaaaaar ya hamişler cevap verin varmıydı böle belirtiniz göğüs uçlarım dokununca özellikle feci şekilde acıyor
selam kızlar nasılsınız ??a.s.
benim bu gün pek keyfim yok..içimde bir sıkıntı var tuhafım bu gün canım bişey yapmak istemiyor...Sadece uyumak istiyorum.mirmirmirmir.adetimin gelmesi yakınlaştı bende psikolojik bozukluklarda başladı...-tatlicadiarzu-
ooof ooof geçmez bu gün....-tatlicadiarzu-
ek: bu ayda hamlile değilim ben kesin.....:a015:
tubacık benimde uçları acıyo sadece kararma falan yok özellikle dokununca iğne batıyo sanki
canım kararma için erken sanırım. hamişlerimiz dha iyi bilir ama. annem bana en erken 1.5 ay gecene kadar kararmaz demişti. bende kararıyor zannedip bir keresinde anneme göstermiştimde:roflol:
canımcımm belki pazartesi sendromundasındırr a.s kaç günün kaldıııı, bizde senin gibi ümitle bekliyoruzzmirmirmirmir
ben annemle yaşayamıyom bu heyecanlarımıı:çok üzgünüm: annem istemiyo çünküüü erken daha diyoo gençsin diyoo, napcaksın çocuğu diyooo. bide ablam bekar onun evlenmesini onun çocuğunun daha önce olmasını istiyoo... bi eşim bi siz varsınız bebiş istediğimi bilensenağlama destekçim yokk. kaynanamlar bile torun istiyoruz demediler bi keree. yaramı deşmeyin yine yaww off offffÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?